Sonos – direkte genveje på skrivebordet på Android.

De fleste kender Sonos. Det eneste jeg har savnet er styringen vha controlleren som jo for de fleste vedkommende er en mobil enhed.
Med den seneste opdatering App’en er den blevet væsentligt bedre men jeg har stadig savnet muligheden for at lægge genveje på skrivebordet /homescreen på min Android enhed.
Det er nu kommet med programmet macronos.https://play.google.com/store/apps/details?id=dk.youtec.android.macronos&feature=search_result

Det giver mulighed for at lave direkte links til at starte en bestemt radiostation, playliste eller lignende. Genialt.

En anden super fed feature er muligheden for at musikken automatisk enten slukkes ellers dæmper ved indkommende opkald. Endnu mere genialt :-)

Programmet koster ca 11 kroner og er alle pengene værd. Macronos er et must hvis du bruger Sonos.
Her er de bedste priser på Sonos lige nu:

 

Giv gerne din bedømmelse ved at trykke på stjerner lige nedenfor – og gerne en kommentar også. Det er altid rart at få lidt feedback.
Mvh Lars

Hvad synes du om indlægget?

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier