Soulsælger af Lars Koch Hansen (akkorder, tekst og musik)

Introduktion til Soulsælger

For efterhånden nogle år siden fik jeg en del tekster af Jakob Christiansen, og stille og roligt blev der komponeret lidt musik hertil. Et af numrene er Soulsælger, som handler om facader og ens skulte sider.

 

Tekst

Musik: Lars Koch Hansen (2005)
Tekst: Jakob Christiansen

Du har set mig, smagt mig, men kender du mig?
Hvis du kender mig, ved du, at svaret er nej
Jeg er åben, ærlig som fluepapir
Kom og få et sug klister, det er mig, der gi’r.
Min nysgerrighed
er et lille barn
men min samvittighed
er en komodo-varan

(omkvæd)
Jeg er ikke den, som du tror, jeg er
Jeg er i virk’ligheden noget meget meget værr’
Jeg er sex og stoffer og rock n’ roll
Og i al hemmelighed har jeg solgt min soul

Du har hørt mig, mødt mig, men elsker du mig?
Jeg kan hore, kysse, men svaret er nej.
Jeg er sjov, vittig som rædselsskrig
Kom og få en tur på det gamle lig.
Min standhaftighed,
er som et pindsvin på en vej.
min jalousi,
den er enorm på grund af dig.

(omkvæd)
Jeg er ikke den, som du tror, jeg er
Jeg er i virk’ligheden noget meget meget værr’
Jeg er sex og stoffer og rock n’ roll
Og i al hemmelighed har jeg solgt min soul

 

Akkorder til Soulsælger

Spilles i 4/4.

Intro: | Am G | Am G | Am G | Am |
Vers:  | Am G |  Am G | Am G | Am G | Am G | Am G | Am G | Am G | Dm | Am | Dm | E | E |
Omkvæd: | Dm | Am | E | Am | Dm | Am | F | E |
Mellemspil: | Am G | Am G | Am G | Am |

 

Hvad synes du om indlægget?

Du må meget gerne komme med dine kommentarer til sangen nederst. Har du spørgsmål er du selvfølgelig også velkommen til at stille dem, og jeg vil svare så hurtigt og godt som jeg kan.

Giv gerne 5 stjerner:

[kkstarratings]

 

Video / musik

Her kan du høre musikken. Jeg har ikke optaget en video af guitarspillet, men håber I kan høre jer frem, hvis I skulle få lyst til at spille den selv. Håber I synes om den.

 

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *