Hej med dig, jeg hedder Kaj (Kajs sang) – akkorder, tekst og video

Introduktion til Kajs Sang

Hvem kender ikke Kaj og Andrea, og specielt Kajs sang. Denne super svingende jazz sang er bare super god. Her er teksten, akkorderne, og en lille video så du kan høre den som ren guitar version, og nederst en super udgave af Povl Kjøller med jazzband. Nogen kender måske sangen som “Hej med dig, jeg hedder Kaj” – lige meget hvad så holder den 100%

 

Tekst

Komponist: Povl Kjøller (1974)
Tekst: Gunvor Bjerre og Kjeld Nørgaard

Hej med dig. Jeg hedder Kaj.
Kaj, Kaj, Kaj, ja, det er mig.
Du-bi, Du-bi, Du-bi-dej.
Kaj, Kaj, Kaj, Kaj det er mig.

Jeg kaldes skønne Kaj, grønne Kaj,
Kender du mig? Siger du nej
Skønne Kaj, grønne Kaj.
Det mig, mig, mig.

Hej med dig. Jeg hedder Kaj.
Kaj, Kaj, Kaj, ja, det er mig.
Du-bi, Du-bi, Du-bi-dej.
Kaj, Kaj, Kaj, Kaj det er mig.

 

Akkorder og noder til Kajs Sang

akkorder kajs sang hej med dig jeg hedder kaj lær at spille

 

Video

Jeg har lavet en lille video, hvor du kan se en enkelt udgave af Kajs Sang spillet på guitar ved hjælp af enkelte akkorder. Den er optaget i et mørkt sommerhus. Derfor er den lavet i det lidt “retro” look, da kvaliteten var lidt grynet i forvejen.

 

Her er den rigtig jazz’ede udgave fra et live program med Povl Kjøller.

 

Her er sangen fra albummet:

 

Hvad synes du om indlægget?

Du må meget give 5 stjerner, hvis du synes om indlægget. Det betyder rigtig meget for mig, og gør det lettere i fremtiden for andre at finde indlægget i f.eks. Google.

 

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer, så smid dem gerne i kommentarfeltet nederst, så svarer jeg så godt som muligt 🙂 Du er velkommen til at synes om siden. Rigtig god dag.

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

5 meninger om “Hej med dig, jeg hedder Kaj (Kajs sang) – akkorder, tekst og video

 • 20. januar 2019 kl. 21:07
  Permalink

  Hej Lars! Rigtig fed blog.
  Kan du lave en mere begyndervenlig guide af den her sang på akustisk guitar?
  Du virker til at være en af de eneste på nettet der har akkorderne til den 🙂

  Besvar
  • 20. januar 2019 kl. 22:29
   Permalink

   Det lyder som en god idé. Det må jeg lige kigge nærmere på når jeg er tilbage fra ferie ☺️

   Besvar
 • 29. maj 2018 kl. 21:47
  Permalink

  Hej Lars Koch Hansen, det er rigtigt nok at Poul Kjøller m. band spiller den i C dur.

  Dog kan jeg høre, at du spiller og synger den i H-dur.

  Er det med vilje, at guitaren er stemt en tone ned?

  Besvar
  • 3. juni 2018 kl. 14:08
   Permalink

   Hej Jimmi
   Det er bestemt ikke med vilje – må indrømme jeg slet ikke har tjekket tonearten efter jeg lavede den 🙂 Jeg var i sommerhus med familien, og havde ikke adgang til en tuner, så stemte guitaren udfra hvor den var. Jeg tjekker lige op på det, og tænker at lave en ny video, da det er lidt lettere at “spille sammen med”, hvis man vil lære den selv.

   Sorry for det sene svar – men bedre sent end aldrig 🙂
   God dag,
   Lars

   Besvar
  • 14. juni 2018 kl. 20:15
   Permalink

   Hej Jimmi.
   Så har jeg pitchet tonen op til C… Nu skulle det gerne være til at spille med på 🙂
   Tak for reminderen….

   Rigtig god dag
   mvh Lars

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *