Tip: Få en amerikansk Itunes konto – let og elegant

Hvad går det ud på?

I al sin enkelthed går det ud på, at man køber et gavekort, som er udstedt i USA. Det kan man købe på nettet og få leveret i sin indbakke på få minutter. Man betaler så bare lidt over prisen (dvs gavekortet koster måske 15$, men man betaler 21$ for det – eller en del mere). Så opretter man en helt ny iTunes konto med en amerikansk adresse og ‘fylder’ sit gavekort på den konto. Man angiver altså IKKE sine kreditkort oplysninger i forbindelse med oprettelsen af kontoen – man bruger kun gavekortet som betaling.

På den måde (fordi kontoen har en amerikansk adresse og et amerikansk gavekort) får man adgang til den amerikanske iTunes konto med flere, billigere og nyere film, serier og enkelte andre apps. Man kan sagtens have apps, musik osv. på samme enhed, selvom de er købt med forskellige konti. Når man skal opdatere apps, så skal man blot angive de forskellige koder til de forskellige konti. Jeg har ingen problemer haft med det. Dog har jeg valgt kun at købe apps med min danske konto (med undtagelse af de apps, som jeg kun har kunnet finde i den amerikanske butik), fordi jeg så ville have muligheden for at slette den amerikanske konto uden store problemer, hvis jeg skulle få brug for det.

Hvordan gør man?

 1. Du køber et amerikansk iTunes gavekort f.eks. her eller hvis du kender en i USA der kan gøre det for dig. http://www.buyfrompowerseller.com
 2. Så skal du oprette en ny iTunes konto (i iTunes under butik opret nyt appleID) og indtaster en fiktiv amerikansk adresse, som du finder på FakeUSAdresses eller finder et tilfældigt hotel på nettet. HUSK at skifte land nederst i iTunes Store til USA. En god idé for dem der har en gmailkonto er at tilføje f.eks. “+itunes” til denne (læs hvordan her), så er man fri for at bruge endnu en emailadresse, da man ikke kan bruge den emailadresse man bruger i den danske iTunes Store.
 3. Indløs gavekort i forbindelse med oprettelsen af din iTunes konto. I stedet for at indtaste kreditkortoplysninger, så indtaster du den gavekortkode (redeem code), som du netop har købt. Man kan IKKE indtaste kreditkortoplysninger der ikke er fra USA.

Det var det. Nu har du din amerikanske itunes konto med penge (fra gavekortet) på, som du så kan bruge til at leje film, købe programmer til iphone/ipad etc.

Hvis du kombinerer det med Netflix og Apple TV, så har du et genialt mediacenter derhjemme med adgang til både de amerikanske og de danske udgaver disse… Læs evt her hvordan du let får adgang til både dansk og US Netflix

 

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

31 thoughts on “Tip: Få en amerikansk Itunes konto – let og elegant

 • 7. oktober 2013 kl. 14:27
  Permalink

  Hej. Jeg modtager ikke rigtig nogen mail med koden til gavekortet, kun en masse om at min shipping status er ændret, har du prøvet det?

  Besvar
  • 9. oktober 2013 kl. 07:54
   Permalink

   Hej Jennie.
   Jeg har hørt fra andre at der nogle dage kan gå op til 3 dage før du får koden. Det er selvfølgelig noget hø, når man lige står og skal bruge det, men sådan er det desværre 🙁
   Uden at vide det præcist, så tror jeg at personen bag dette site bare købe dem online og så sender koden videre til os. Hvis vedkommende af den ene eller anden grund er optaget i nogle dage – ferier etc, så går der lidt ekstra tid. De burde dog informere om dette…

   Har du stadig ikke får koden, så prøv at emaile firmaet/sælgeren.

   mvh Lars

   Besvar
 • 7. oktober 2013 kl. 14:27
  Permalink

  Hej. Jeg modtager ikke rigtig nogen mail med koden til gavekortet, kun en masse om at min shipping status er ændret, har du prøvet det?

  Besvar
  • 9. oktober 2013 kl. 07:54
   Permalink

   Hej Jennie.
   Jeg har hørt fra andre at der nogle dage kan gå op til 3 dage før du får koden. Det er selvfølgelig noget hø, når man lige står og skal bruge det, men sådan er det desværre 🙁
   Uden at vide det præcist, så tror jeg at personen bag dette site bare købe dem online og så sender koden videre til os. Hvis vedkommende af den ene eller anden grund er optaget i nogle dage – ferier etc, så går der lidt ekstra tid. De burde dog informere om dette…

   Har du stadig ikke får koden, så prøv at emaile firmaet/sælgeren.

   mvh Lars

   Besvar
 • 22. marts 2013 kl. 10:06
  Permalink

  Hej, har lige fulgt lidt med her. Jeg ligger faktisk inde med to US iTunes card, som jeg købte i New York, som jeg ikke får brugt på $ 100. Hvis der er nogen der er interesseret så send mig en mail .
  Mh. Dalsgaard

  Besvar
  • 22. marts 2013 kl. 10:19
   Permalink

   Jeg lader din post stå. Jeg har “nok” kredit til de næste par år med mine nuværende kort, men det kan jo være der er andre der ønsker at købe af dig. Jeg tilføjer din mail adresse her, så folk ved hvordan de kan kontakte dig. Hvis du ikke synes det er ok, så giv lyd, så kan jeg fjerne det igen.

   Dalsgaard kan kontaktes på: bente.newyork (a) gmail. com, hvor mellemrum fjernes og (a) erstattes med @. Dette for at sikre mod spam.

   mvh Lars

   Besvar
   • 22. marts 2013 kl. 10:55
    Permalink

    Hej Lars, Det er bare helt okay mht. mail adressen. TAK:-).
    De bedste hilsner
    Bente

    Besvar
 • 22. marts 2013 kl. 10:06
  Permalink

  Hej, har lige fulgt lidt med her. Jeg ligger faktisk inde med to US iTunes card, som jeg købte i New York, som jeg ikke får brugt på $ 100. Hvis der er nogen der er interesseret så send mig en mail .
  Mh. Dalsgaard

  Besvar
  • 22. marts 2013 kl. 10:19
   Permalink

   Jeg lader din post stå. Jeg har “nok” kredit til de næste par år med mine nuværende kort, men det kan jo være der er andre der ønsker at købe af dig. Jeg tilføjer din mail adresse her, så folk ved hvordan de kan kontakte dig. Hvis du ikke synes det er ok, så giv lyd, så kan jeg fjerne det igen.

   Dalsgaard kan kontaktes på: bente.newyork (a) gmail. com, hvor mellemrum fjernes og (a) erstattes med @. Dette for at sikre mod spam.

   mvh Lars

   Besvar
   • 22. marts 2013 kl. 10:55
    Permalink

    Hej Lars, Det er bare helt okay mht. mail adressen. TAK:-).
    De bedste hilsner
    Bente

    Besvar
  • 6. februar 2013 kl. 18:07
   Permalink

   Der skulle blot en rigtig adresse til, som dit bud også var 🙂 Jeg prøvede forskellige B&B’s men uden held. – Jeg lånte derefter nogle bekendtes adresse i New York og wupti, så virkede det 🙂

   Tak for hjælpen

   Besvar
  • 6. februar 2013 kl. 18:07
   Permalink

   Der skulle blot en rigtig adresse til, som dit bud også var 🙂 Jeg prøvede forskellige B&B’s men uden held. – Jeg lånte derefter nogle bekendtes adresse i New York og wupti, så virkede det 🙂

   Tak for hjælpen

   Besvar
 • 4. februar 2013 kl. 10:11
  Permalink

  Hvis det heller ikke virker, så er det vist noget af en udfordring.

  Besvar
 • 4. februar 2013 kl. 10:11
  Permalink

  Hvis det heller ikke virker, så er det vist noget af en udfordring.

  Besvar
 • 4. februar 2013 kl. 09:05
  Permalink

  Det er på siden hvor man vælger betalingsmiddel (jeg vælger none) og indtaster gavekort, adresse ovs.

  Når man så klikker videre kommer beskeden frem om at kontakte support

  Mvh

  Besvar
  • 4. februar 2013 kl. 09:08
   Permalink

   Jeg har læst nogle steder at det kan være pga. at adressen er oprettet med fakeadress. Har du prøvet at indtaste en rigtig adresse? Du kan i princippet bare slå et hotel op – der er også telefonnummer etc.

   Besvar
   • 4. februar 2013 kl. 09:32
    Permalink

    Det virker desværre heller ikke, samme meddelelse kommer frem.

    Mvh

    Besvar
    • 4. februar 2013 kl. 09:39
     Permalink

     Øv. Det er sgu da godt nok noget hø. Jeg har desværre ikke et gavekort, jeg kan teste med mere, men det lyder næsten til at apple har forsøgt at lukke for muligheden. Det er bare lidt underligt… hvis du er bare en lille smule teknisk, kan du måske prøve at bruge http://www.unblock-us.com, hvor du kan maskere din ip-adresse til at være amerikansk. Det er gratis at prøve i 1 uge (mener jeg det er). Så vil du fremstå som om du er fra Californien. Kunne være det var løsningen?
     Der er diverse guide på deres hjemmeside, så det er ret let at gå til.
     Hvis det lykkes, så er jeg meget interreseret i en update?

     Besvar
     • 4. februar 2013 kl. 09:53
      Permalink

      Det bruger vi allerede med da vi har amerikansk netflix osv på apple tv 🙂 Vi mangler blot at få itunes oprettet.

 • 4. februar 2013 kl. 09:05
  Permalink

  Det er på siden hvor man vælger betalingsmiddel (jeg vælger none) og indtaster gavekort, adresse ovs.

  Når man så klikker videre kommer beskeden frem om at kontakte support

  Mvh

  Besvar
 • 3. februar 2013 kl. 15:27
  Permalink

  Hej,
  når jeg prøver at oprette en itunes konto, så bliver jeg bedt om at kontakte support for at ‘complete transaction’

  Jeg kan se rundt omkring at andre også har dette problem men har endnu ikke set en løsning på problemet.

  Besvar
  • 4. februar 2013 kl. 08:49
   Permalink

   Hej Eva
   Hvornår sker det i processen? Er det når du registerer dit gavekort, eller inden?

   Besvar
 • 3. februar 2013 kl. 15:27
  Permalink

  Hej,
  når jeg prøver at oprette en itunes konto, så bliver jeg bedt om at kontakte support for at ‘complete transaction’

  Jeg kan se rundt omkring at andre også har dette problem men har endnu ikke set en løsning på problemet.

  Besvar
  • 4. februar 2013 kl. 08:49
   Permalink

   Hej Eva
   Hvornår sker det i processen? Er det når du registerer dit gavekort, eller inden?

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *