Fremhævede Black Friday 2021 / Black Week tilbud (tip)

Introduktion

I denne uge frem mod på fredag kører mange butikker gode tilbud både som Black Week og Black Friday 2021. Det er vist en amerikansk måde at “skyde” julesalget i gang og på den måde sprede det lidt ud. Man kan jo lige så godt benytte sig af lejligheden til at gøre en god handel.

I dette lille indlæg har jeg samlet nogle af de lækre produkter, som jeg synes man skal være obs på, hvis du alligevel har overvejet at give dig selv en upgrade når det kommer til udstyr.

 

test af Ooni Koda 16 XL anmeldelse af erfaring med pizzaovn på gas til haven terrassen

Ooni Koda 16 tilbud

Er du på udkig efter en fremragende pizzaovn, så kan du lige nu få den med 20% rabat. Du har måske allerede læst min test af den her: Ooni Koda 16 (XL).  Klik på banneret for at benytte Black Friday tilbuddet. Du kan også klikke her: Black Friday Pizzaovne. Er du på udkig efter tilbehør, så tjek det ud her: Black Friday – Tilbehør. Lige nu med god rabat.
.Ooni Koda 16

 

 

Elgiganten: De vildeste elektronik

Elgiganten har igen vanvittige tilbud. Det er både TV, computere, telefoner etc. Der er super meget at spare og det er allerede fra nu af, så hop forbi (klik på billedet eller linket for at komme direkte til Black Friday oversigten.

 

Produkter fra Sackit.dk

SackIT laver lækre produkter til hjemme – både lamper, møbler – men bestemt også lækre høretelefoner m.m. Der er aktuelt mega gode tilbud på hjemmesiden, hvad enten du ønsker lækre sækkepuder eller hørebøffer.

 

God tilbudsjagt.

 

Det med småt

Hvis du benytter links fra denne artikel, så vil jeg få et par procenter af et køb. Det er gratis for dig, men giver uvurderlig støtte til min lille blog. På forhånd tak 🙏

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *