Langtidsbagte cherrytomater (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Her er opskriften på langtidsbagte, ovntørrede cherrytomater. De langtidsstegte tomater er perfekte som tilbehør til f.eks.oksemørbrad, steg eller lignende. De har en flot farve, og smagen gør sig godt til både kød og pastaretter.
Langtidsbagte cherrytomater
Her er opskriften på de fineste og mest velsmagende ovntørrede tomater, der passer perfekt til en bøf. Den intense tomat smag og det flotte udseende - og så kræver det kræver nærmest ingen forberedelse... Passer sig selv i ovnen.
Udskriv
Del på Facebook
Pin
Kommentér
Antal: 6 Personer
Ingredienser
- 500 Gram Cherrytomater (Gerne med stilk)
- 3-4 Fed Hvidløg
- Olivenolie
- Flagesalt
- Rosmarin
Fremgangsmåde
- Skyl cherrytomaterne. Lad dem blive på stilken.
- Anret dem i et ildfast fad, kom lidt olivenolie udover (ikke for meget).
- Drys med rosmarin og flagesalt. Kom hele eller halve hvidløgs fed ned ved siden af.
- Stil dem i ovnen ved 100 grader i 4-5 timer
- Servér med stilken siddende på.
Opskriftsnoter
Så er det bare at sige velbekomme. Jeg er sikker på I vil elske dem.
Et par serveringstips:
- Servér som tilbehør til en god bøf.
- Du kan også skære tomaterne over i halve. Fremgangsmåden er den samme. I halve passer de super godt til f.eks. pasta, som du kan blande med de tørrede cherrytomater, samt en lille smule fløde. Riv til sidst lidt parmesan ost henover.
Billeder
Hvad synes du?
Jeg vil meget gerne høre din mening om opskriften, og også gerne se et billede af det endelige resultat. Du er også velkommen til at stillet et spørgsmål nedenfor.
- Information
- Seneste indlæg
- Samarbejde?
Bor i Kolding med min hustru Heidi og vores to skønne børn Emma og William. Jeg elsker ALT der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Jeg elsker god mad og inspirerende oplevelser, og så har jeg altid haft et blødt punkt for gadgets og lækkert udstyr til hjemmet. Til daglig er jeg medicinmand i det danske hospitalsvæsen.
[…] Tournedos Rossini – mørbrad og foie gras (opskrift) Langtidsbagte cherrytomater (opskrift) […]
Velbekomme 🙂 Skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål.
Godt nytår