Langtidsbagte cherrytomater (opskrift)

Introduktion

Her er opskriften på langtidsbagte, ovntørrede cherrytomater. De langtidsstegte tomater er perfekte som tilbehør til f.eks.oksemørbrad, steg eller lignende. De har en flot farve, og smagen gør sig godt til både kød og pastaretter.

 

Opskriften på ovntørrede cherrytomater

5 fra 7 stemmer
Langtidsbagte cherrytomater tomater langtidsvarmede langtidsstegte ovntørrede ovnstegte blommetomater ovnbagte
Langtidsbagte cherrytomater
Forberedelse
10 min
Tilberedning
5 t
Samlet tid
5 t 10 min
 

Her er opskriften på de fineste og mest velsmagende ovntørrede tomater, der passer perfekt til en bøf. Den intense tomat smag og det flotte udseende - og så kræver det kræver nærmest ingen forberedelse... Passer sig selv i ovnen.

Kategori: Tilbehør
Køkken: Dansk, Fransk
Antal: 6 Personer Personer
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 500 Gram Cherrytomater (Gerne med stilk)
  • 3-4 Fed Hvidløg
  • Olivenolie
  • Flagesalt
  • Rosmarin
Fremgangsmåde
  1. Skyl cherrytomaterne. Lad dem blive på stilken.

  2. Anret dem i et ildfast fad, kom lidt olivenolie udover (ikke for meget). 

  3. Drys med rosmarin og flagesalt. Kom hele eller halve hvidløgs fed ned ved siden af.

  4. Stil dem i ovnen ved 100 grader i 4-5 timer

  5. Servér med stilken siddende på. 

Opskriftsnoter

Så er det bare at sige velbekomme. Jeg er sikker på I vil elske dem.

 

Et par serveringstips:

  • Servér som tilbehør til en god bøf.

 

  • Du kan også skære tomaterne over i halve. Fremgangsmåden er den samme. I halve passer de super godt til f.eks. pasta, som du kan blande med de tørrede cherrytomater, samt en lille smule fløde. Riv til sidst lidt parmesan ost henover. 

 

 

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Jeg vil meget gerne høre din mening om opskriften, og også gerne se et billede af det endelige resultat. Du er også velkommen til at stillet et spørgsmål nedenfor.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

One thought on Langtidsbagte cherrytomater (opskrift)