Langtidsbagte cherrytomater (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Her er opskriften på langtidsbagte, ovntørrede cherrytomater. De langtidsstegte tomater er perfekte som tilbehør til f.eks.oksemørbrad, steg eller lignende. De har en flot farve, og smagen gør sig godt til både kød og pastaretter.
Langtidsbagte cherrytomater
Ingredienser
- 500 Gram Cherrytomater (Gerne med stilk)
- 3-4 Fed Hvidløg
- Olivenolie
- Flagesalt
- Rosmarin
Fremgangsmåde
- Skyl cherrytomaterne. Lad dem blive på stilken.
- Anret dem i et ildfast fad, kom lidt olivenolie udover (ikke for meget).
- Drys med rosmarin og flagesalt. Kom hele eller halve hvidløgs fed ned ved siden af.
- Stil dem i ovnen ved 100 grader i 4-5 timer
- Servér med stilken siddende på.
Opskriftsnoter
- Servér som tilbehør til en god bøf.
- Du kan også skære tomaterne over i halve. Fremgangsmåden er den samme. I halve passer de super godt til f.eks. pasta, som du kan blande med de tørrede cherrytomater, samt en lille smule fløde. Riv til sidst lidt parmesan ost henover.
Billeder
Hvad synes du?
Jeg vil meget gerne høre din mening om opskriften, og også gerne se et billede af det endelige resultat. Du er også velkommen til at stillet et spørgsmål nedenfor.
- Svinemørbrad med rød pesto (opskrift) - 4. april 2021
- Boller til fødselsdag – friskbagte og velsmagende (opskrift) - 30. marts 2021
- Glutenfri drømmekage – glutenfrit når det er bedst (opskrift) - 28. marts 2021
- Hasselback kartofler (opskrift) - 15. marts 2021
- Pasta Bolognese / Spaghetti Bolognese (opskrift) - 8. marts 2021
- Test: Marcato Atlas 150 – en god solid pastamaskine - 1. marts 2021
- Hjemmelavet Pasta / Fettucine / Spaghetti - 25. februar 2021
- Kilder til mineraler og vitaminer i kosten (oversigt) - 11. februar 2021
Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.
Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...
Pingback: Opskrift på lækker oksemørbrad sous vide - hel eller bøffer (tournedos) | Livets små ting
Velbekomme 🙂 Skriv endelig, hvis I har nogle spørgsmål.
Godt nytår