Mode og forbrugTests

Test: Shaping New Tomorrow – ny kollektion

Introduktion

Shaping New Tomorrow er kommet langt siden de var med i Løvens hule – programmet for iværksættere, hvor de stod overfor nogle investeringsklare rigmænd. Til at starte med var fokus på deres bukser, kaldet “The perfect pants”. De var lavet med en teknik, der gjorde bukserne elastiske, men samtidig bevarede det flotte look i selve stoffet.

Da Shaping New Tomorrow (SNT) havde været i medierne, og var kommet godt fra start havde jeg fat i deres første generation af bukserne (læs testen her). Nu har jeg fået muligheden for at se de nye modeller, og de nye flotte farver. Jeg har nu haft det vasket og ligeledes brugt en masse gange.

Når man skriver om tøj, så kan man selvfølgelig forkusere udelukkende på udseendet, og kvalitetsfornemmelsen, men jeg synes faktisk, at der ofte mangler lidt omkring, hvordan tøjet holder sig når det er blevet vaske mange gange.

 

Udvalget

The perfect pants

Nu kan du få the perfect pants i mange, mange flere størrelser end tidligere. Det samme med farverne. Classic-modellen fås i skrivende stund i 15 farver. Wide-fit modellen i 4 farver, og habitbuksen Pico fås i 9 farver.

Jeg har prøvet både den klassiske sorte model, som går til det meste. Derudover har jeg også haft fingrene/benene i den nye Nature Green farve. Den er SÅ lækker. Farven er en “oliven” grøn farve, og stoffet er bare elegant. Mega fedt. Bukserne koster 750 kr. i skrivende stund.

 

Habitbukser

Den nye serie SNT Pico pants er pæne habitbukser, som er lavet i det fineste uld (4% Lycra , 96% Virgin wool). Busken er meget let, og ekstremt blød, og har selvfølgelig pressefolderne, som du kender dem – men har samtidig enormt stretch. Det betyder, at du har fuld bevæglighed selvom du har det pæne tøj på. Picobukserne findes også i talrige størrelser og farver. De er virkelig lækre at have på. Du kan overveje at bestille længden en nummer “kortere” end du ville foretrække ved en alm. buks, da “pressede” bukser ikke skal gå helt så langt ned over skoen. De lækre habitbukser koster aktuelt kr. 899,-

 

T-thirts

Her har jeg prøvet Supima udgaven. Den er super blød og lækker at have på. Specielt den stribede udgave er fed. Navnet SNT står på brystet, men grundet striberne, står det på en måde alligevel diskret trods størrelsen. En blød fin t-shirt fra SNT koster kr. 300.

 

Sweatshirts

SNT Autograph Sweatshirt Navy er også en virkelig lækker trøje, som sidder super flot. Passer fint til både mørke og lyse bukser. Trøjen er som du kender det fra flere andre producenter. Snittet er flot, og den sidder godt. Grunden til du skulle vælge denne type for trøje er for at have flere “ting” fra samme producent. Kvaliteten er rigtig fint, så du får lækkert tøj – og du betaler bestemt ikke ekstra for at det hedder SNT. Aktuelt ligger den på omkring 600 kroner.

 

Underbukser / tights

Underbukserne fra SNT er lavet i tyndt microfiber stof (5% Elastane , 95% Microfiber polyamid). De er virkelig lækre at have på. Selve formen tror jeg minder meget om den tidligere model (se hvad jeg skrev sidst). Der er ændret lidt i designet, og jeg er klart mest til den nye model. Så en fin update på designet. Her tænker jeg primært på navnet i elastikkanten. Det smart ved deres tights er at de tynde microfiber stof tørrer hurtigt, og er varmeregulerende og svedtransporterende. Det betyder også at lugt ikke absorberes i stoffet, og dermed skulle de gerne være nærmest lugtneutrale. Skal dog stadig vaskes 🙂 Koster omkring kr. 250 for 2 par.

 

Pris

Priserne kan du se via diverse links ovenfor eller hop til hjemmesiden: Shaping New Tomorrow. Niveauet er bestemt acceptabelt. Du får faktisk meget for pengene. 750 kroner for et par bukser er i mellemområdet, og jeg synes kvaliteten ligger væsentligt højere end det. Selvfølgelig kan 750 kroner for et par bukser være mange penge, men når man får et par bukser, som passer perfekt, og de hurtigt bliver dine yndlingsbukser – så er prisen lige som den skal være.

Prisen er holdt nede, da SNT har sørget for at springe de fordyrende mellemled over. Sådan.

 

Kvalitet og holdbarhed

Jeg har som nævnt brugt ovenstående produkter igennem en længere periodel. Kvaliteten på alle genstandene er rigtig fin. Dog skiller bukserne og t-shirt sig ud. Bukserne er blevet mine favoritbukser, og jeg har nærmest ikke gået i andet siden pakken kom ind af døren for nogle måneder siden. Det ene par er vasket, mens det andet er brugt. De sidder stadig godt. Ser ikke forvasket eller slidt ud, og så bevarer de formen. Man risikerer desværre ofte på “billiges stretch” jeans, at de giver sig i livet, så de lynhurtigt giver “hængerøv”. T-shirts er stadig dejligt bløde, selv efter flere vask. Sådan

 

 

Billeder

 

Video

Her en lille video som oprindeligt kom på min Instagramprofil, hvor det testede tøj blev vist.

 

Det med småt

Tøjet er stillet til rådighed af Shaping New Tomorrow. Jeg står som altid 100% inde for min bedømmelse og beskrivelse af produkter - og her er ingen undtagelse. SNT har ikke haft mulighed for at ændre på ordlyden eller på anden måde "påvirke" den endelige vurdering.

 

Konklusion

Shaping New Tomorrow - The perfect pants etc.
  • Modeller og størrelse
  • Daglig brug
  • Kvalitet og holdbarhed
  • Pris
4.7

Min samlede vurdering

Shaping New Tomorrow er stadig en højaktuel tøjproducent, som du skulle kigge nærmere på. Jeg er helt vild med The Perfect Pants, som nu er kommet i endnu flere farver. Den grønne er SÅ lækker. Elsker den bløde fornemmelse man har når man trækker i bukserne. Ingen indskrænkninger i bevægeligheden, og så sidder der super godt. Reklamerne taler faktisk sandt. Udover bukserne, så er de resterende dele også af en fin kvalitet, og priserne er fornuftige. The Perfect Pants er dog klart det der gør at du skal se nærmere på Shaping New Tomorrow. Du får et par super lækre bukser med mega lækker pasform og bevægelses frihed. De andre beklædningsgenstande er fine, men ikke noget du ikke kan finde hos andre high-end producenter. Bukserne tror jeg til gengæld du får svært ved at finde bedre noget andet sted…

Min samlede vurdering / mening omkring SNT er, at der er tale om en producent/tøjmærke, der laver lækkert tøj i en rigtig høj kvalitet. Prisen er ganske fornuftig – ikke dyr – men heller ikke billigt. Du får meget tøj for pengene!

Hop ind på Shaping New Tomorrow (direkte link), og se den nye kollektion! Prøv bukserne – det fortryder du ikke. De har mine varmeste anbefalinger.

Gode ting

  • Behageligt
  • God kvalitet
  • Lækre farver
  • Mange størrelser
  • Stort udvalg af både bluser og bukser

Dårlige ting

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
4 år siden

[…] omkring tøj. Shaping New Tomorrow, som jeg har skrevet om før (SNT – The perfect pants og SNT – den nye kollektion 2019), har i den nye kollektion også lanceret flere forskellige typer af skjorter og nogle eftersigende […]

trackback
4 år siden

[…] skrevet endnu et indlæg omkring mine oplevelser af denne. Det kan du læse i følgende indlæg: Shaping New Tomorrow – Den ny kollektion. De har fået en masse nye størrelser og farver. Shaping New Tomorrow’s perfect pants er […]

0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x