Mode og forbrugTests

Test: Shaping New Tomorrow – The perfect pants

Introduktion

The Perfect Pants er hvad det danske firma ”Shaping New Tomorrow” kalder der nyeste opfindelse. Et par bukser, som sidder og ligner et par pæne bukser, men føles som joggingbukser. Et lille gruppe iværksættere fra det Nordjyske havde store ambitioner med idéen om de lækreste bukser. De kom med i DRs program ”Løvens Hule”, hvor to fra investorgruppen hoppede med og investerede 250.000 kr. hver for 10% af firmaet. Det var en god idé, og allerede samme aften omsatte ShapingNewTomorrow for 1 million. Siden er det kun gået én vej.

Jeg har set lidt forskellige reklamer, og beskrivelser af bukserne. Min første tanke var at de så nok var alt for bløde i stoffet, og hang løst – så da jeg fik muligheden for at teste dem, så måtte ”lækkerheden” da komme an på en prøve. I denne beskrivelse har jeg fokuseret på ”the perfect pants”, men da firmaet også har lanceret t-shirts og tights vil jeg knytte et par ord om disse også.

Læs om hele eventyret på hjemmesiden (direkte link).

 

Første indtryk

Pakken fra Shaping New Tomorrow (SNT) blev pakket ud, og bukserne så ved første øjekast ud til at være rigtigt lækre. Lækre små detaljer. Ikke nogen store logoer eller andet der forstyrrer øjet. Jeg er helt vild med det lille danske flag, der pryder navnetagget inde i bukserne, men også på t-shirt og underbukser. Fin detalje. Stoffet føles virkelig lækkert og blød, når man rører ved det.

 

Størrelse

Jeg bruger W33 i vidde, og nogle gange står man med bukser i enten størrelse 32 el. 34, men hos SNT kan man bestille dem alle inkl. W33, så de sidder super i livet. Længden på bukserne er for mit vedkommen L32. Igen plejer jeg at bruge enten L32 el 34. Det kommer lidt an på modellen. Jeg er 188 cm høj. Efter lidt snak med CEO Kasper Ulrich, så blev vi enige om at en L32 formentlig var at foretrække, da bukserne giver sig lidt, og ikke ”kryber op” da de er meget elastiske.

Da jeg modtog pakken og fik iført mig bukserne var min første tanke, at de var marginalt for små omkring lårene. Jeg havde fået fortalt, at bukserne skulle sidde lidt stramt, da de straks vil give sig lidt grundet den specielle teknologi. Ganske rigtigt. Efter kort brug sad de helt perfekt – og længden passede.

 

Dagligt brug

Jeg har nu brugt bukserne gennem en længere periode, så hvordan er de så at have på i dagligdagen? Som nævnt tilpasser stoffet sig dine bevægelser. Det gør at bukserne føles virkelig ”løstsiddende” og med fri bevægelighed, selvom de sidder fint ind til benene. Mine bange anelser omkring de ”hængende” joggingbukser blev gjort til skamme. De sidder virkelig godt – og ser pæne ud.

Der er lanceret et par videoer, hvor man ser freestylere hoppe rundt i bukserne, og det virker nærmest for godt til at være sandt. Det er det ikke – den er god nok – de ER altså lækre. Jeg vil våge den påstand at man kan gå i spagat i bukserne (hvis jeg da kunne).

Eneste minus jeg har ved bukserne er at de under knappen har en tendens til at vride sig lidt. Det betyder at der kommer en lille bule i det stykke stof, der dækker den øverste del af lynlåsen. Ikke et stort problem, men noget jeg lægger mærke til når jeg har bukserne på.

Pris

Bukserne koster i skrivende stund DKK 750 kroner, hvilket jeg synes er fornuftigt for et par ”specielle” bukser. Jeg bruger selv Replays Hyperflex bukser, som har lidt samme funktion, men de koster på den helt forkerte side af 1000 kroner. Så man får noget for pengende her. Bukserne kan købes direkte hos Shaping New Tomorrow (direkte link), hvilket netop springer de dyre mellemled over.

 

T-shirts

Kvaliteten af stoffet på t-shirten er helt eminent. Stoffet er vanvittigt blød, selv efter flere vaske. Jeg ved ikke, hvordan det er opnået, men det føles super lækkert. Den t-shirt jeg har testet har et broderi henover brystet. Det ser ret fint ud efter min mening. Minusset ved dette er at man kan mærke det på brystkassen, da broderingen kan ”krasse” en lille smule. Størrelsen på t-shirt svarer til helt normale størrelser, så bestilt den du plejer.

Jeg kan helt klar godt anbefale at hoppe med på t-shirt vognen, hvis I alligevel er i gang med at bestille derfra.

 

Tights

Underbukserne fra Shaping New Tomorrow er lavet i microfiber polyamid, som er et let og blødt materiale. Ifølge SNT skulle det ”specielle” microfiber stof gøre at underbukserne holder sig friskere længe, da de ikke optage sved/væske lige så meget som almindeligt stof. Tights’ne føles bløde og lækre at have på – sidder godt. Størrelsesmæssigt er de pga. blødheden en lille smule større end man måske ville forvente. Ligger du mellem størrelser, så gå et hak ned – ellers bestil det du plejer.

 

Ny kollektion

I 2019 er SNT kommet med en ny kollektion af bukser, bluser, t-shirts, tights etc. Jeg har skrevet endnu et indlæg omkring mine oplevelser af denne. Det kan du læse i følgende indlæg: Shaping New Tomorrow – Den ny kollektion. De har fået en masse nye størrelser og farver. Shaping New Tomorrow’s perfect pants er bestemt ikke blevet mindre perfekte.

 

Det med småt

Shaping New Tomorrow har stillet bukser, t-shirt og tights til rådighed i forbindelse med testen. De har ikke haft indflydelse på testens konklusion, og heller ikke på ordlyden. Testen beskriver udelukkende min egen personlige mening, og der er selvfølgelig heller ikke modtaget penge for at lave den.

 

Billeder

 

Konklusion

The perfect pants fra Shaping New Tomorrow 750 kr.
  • Design / kvalitet
  • Daglig brug
  • Pris
4.7

Samlede vurdering

The Perfect Pants fra danske Shaping New Tomorrow er et par super lækre bukser, der virkelig føles som løstsiddende joggingbukser. De er bestemt ikke et par joggingbukser. De sidder fint, tæt og er et par elegante ”pæne” bukser, som du kan bruge på arbejde, i fritiden eller når du skal til fest. Jeg kan kun anbefale dig, at købe et par, hvis du savner bevægelighed, når du har ”pænt” tøj på.

Der er ikke noget at sige til at SNT har haft enorm succes og ligeledes fik investorerne med fra Løvens hule. Jeg var selv hoppet med, hvis jeg havde fået muligheden (og haft pengene). Sådan!

Det er ikke mit sidste par bukser fra Shaping New Tomorrow! Bukserne har mine varmeste anbefalinger. De er nærmest “the perfect pants”.

Gode ting

  • Dejligt bløde
  • Sidder godt
  • Fornuftig pris
  • Mange farver
  • Lækkert stof
  • Mange størrelser

Dårlige ting

  • Bukserne vrider lidt skævt omkring knappen
Sender
Hvad synes du?
4.06 (17 stemmer)
Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
4 år siden

[…] kommer lige endnu et lille indlæg omkring tøj. Shaping New Tomorrow, som jeg har skrevet om før (SNT – The perfect pants og SNT – den nye kollektion 2019), har i den nye kollektion også lanceret flere […]

trackback
4 år siden

[…] i medierne, og var kommet godt fra start havde jeg fat i deres første generation af bukserne (læs testen her). Nu har jeg fået muligheden for at se de nye modeller, og de nye flotte farver. Jeg har nu haft […]

0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x