Mode og forbrugTests

Test: Skjorter og uldtrøjer fra Shaping New Tomorrow (SNT)

Introduktion

Her kommer lige endnu et lille indlæg omkring tøj. Shaping New Tomorrow, som jeg har skrevet om før (SNT – The perfect pants og SNT – den nye kollektion 2019), har i den nye kollektion også lanceret flere forskellige typer af skjorter og nogle eftersigende lækre uldtrøjer.

Dem vil jeg løbe igennem i det følgende indlæg.

skjorter uldtrøje uldtrøjer test Inverno Invervo uld bambus kvalitet erfaring blød og lækker
2 Inverno uldtrøjer og 2 skjorter (Classic og Tencel)

 

Skjorter fra SNT

Efter at man hos Shaping New Tomorrow (SNT) har haft enorm succes med deres Perfect Pants, var det naturlige skidt at kaste sig over skjortemarkedet. Et par fedt bukser, hører jo ofte sammen med en skjorte. De fleste kender også godt problemet med at man føler sig lidt hæmmet af en skjortes lidt stive stof.

SNT har lavet 2 typer af skjorter, som begge er lavet i lækker bomuld, og grundet indholdet af Elastan samt samme type stof som ved de lækre bukser, så får du en skjorte, som sidder godt, men samtidig er enormt elastisk – på den gode måde. Det er super fedt, at man kan bevæge sig 100% frit uden at føle sig hæmmet af skjorten.

Skjorterne findes alle i en Regular og Slim size. Der er størrelsesguide på hjemmesiden, og den passer faktisk. Det eneste det kræver er et målebånd.

 

Classic Shirt

classic shirt SNT Shaping new tomorrow test erfaring elastikclassic shirt SNT Shaping new tomorrow test erfaring elastik

Den klassiske skjorte har en afslappet krave, som er diskret, men alligevel understreger et stilet look. Stilen er mere afslappet, da den netop ikke indbyder til at have slips på.

Størrelsesmæssigt, så har jeg prøvet både Regular og Slim-modellen. Jeg plejer faktisk at være lidt modstander af de almindelige snit (Regular), da jeg synes man godt kan ende ud med at ligne en firkantet mand. Derfor har jeg altid gået efter Slim-cut modeller. Men her sidder regular faktisk super flot og uden at hænge. Bland disse er det faktisk min favorit!

Slimmodellen sidder også super flot, men sidder – sjovt nok – mere tæt. Nu er faconen selvfølgelig heller ikke som da jeg var 20 år, men slim-modellen har en flot figur. Hop til skjorterne (direkte link)

 

Tencel Shirt

tencil shirt skjorte shaping new tomorrow test

SNT Tencel skjorten er noget mere “elegant” og business-agtig. Kraven går længere frem, og kan bære et slips. Der er nogle små deltaljer med skjulte knapper i flippen, så den holdes pænt på plads, selv om du ikke har slips på. Det er elegant, men afslappet på den fine måde.

Jeg er typen med lidt lange arme og ben, og derfor kan man godt komme lidt i problemer med armlængde. Det passer super fint både i den alm. regular og slim-modellen.

Her i Tencel modellen har du også en skjorte med lidt stræk, som gør den super behagelig at have på.

Specifikationerne fra SNT:

 • Eksklusivt og elegant business look
 • Bæredygtige og bionedbrydelige materialer
 • Naturligt varmeledende
 • Holder sig frisk hele dagen vha. nanoteknologi
 • Skjult button down krave
 • Dansk design – Håndlavet i Portugal

Se mere på Shaping New Tomorrow (direkte link til skjorterne)

 

Inverno Uldtrøjer

Uld er kendt for at være et super lækkert materiale, og jeg har haft muligheden for at prøve 2 af Shaping New Tomorrows nye Invervo uldtrøjer. SNT Inverno Sweatshirts er fremstillet af 46% Bamboo, 46% Wool og 8% Polyamide. Det giver en ekstremt blød og lækker trøje, der samtidig sidder perfekt. Denne sammensætning af materialer, gør at trøjen er yderst varme/temperaturregulerende.

Jeg er faktisk ikke normalt ret meget for uld, da jeg har en lidt “sensitiv” hud, der gør at uld ofte kradser – men for SNT’s Inverno uldtrøjer, så er det noget helt andet. Dem har jeg faktisk kunnet gå med i dagevis uden at blive generet.

Desværre har SNT fjernet Inverno trøjerne fra deres hjemmeside lige nu her. Mon ikke de kommer igen – det skal I i hvert fald glæde jer til (hvis de gør). Det er super lækre.

God fornøjelse – og som altid, så skriv gerne, hvis I har spørgsmål nedenfor i kommentarfeltet (hop derned).

 

Pris

Skjorterne ligger på ca. 700 kroner i skrivende stund. Det er en ok pris for en lækker skjorte. Uldtrøjerne kan du aktuelt ikke købe, men mon ikke de snart er retur i shoppen. Hop direkte til shapingnewtomorrow.dk.

Inverno uldtrøje Shaping new tomorrow test shirt classic tencel

 

Det med småt

Tøjet er stillet til rådighed af Shaping New Tomorrow. Jeg står som altid 100% inde for min bedømmelse og beskrivelse af produkter - og her er ingen undtagelse. SNT har ikke haft mulighed for at ændre på ordlyden eller på anden måde "påvirke" den endelige vurdering.

 

Konklusion

Classic og Tencel Shirts fra Shaping New Tomorrow
 • Design
 • Daglig brug
 • Pris
4.7

Min samlede vurdering

Shaping New Tomorrow har taget verden med storm med deres Perfect Pants – og med god grund. Nu har de lanceret skjorter af samme lækre kvalitet. Snittet er flot og kvaliteten er i top. Det allerbedste er dog pasformen, som er eminent. Skjorternes stof er blød og elastisk, og det gør at man ikke er indskrænket i ens bevægelser. Man er fuldstændig “fri”. Sådan.

Inverno uldtrøjerne er bløde som bare pokker, og er til at gå med selv om man er sensitiv over for uld normalt. Ser meget classy ud. Sådan !

Kan købes på shapingnewtomorrow.dk.

 

Gode ting

 • Design
 • Pasform
 • God kvalitet

Dårlige ting

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x