Test: Xiaomi Roborock Mi 2 (s50) robotstøvsuger

Introduktion

Xiaomi er en af verdens største kinesiske producenter af elektronik både inden for smartphones, men også for elektronik til hjemmet. De kom for nogle år siden med Xiaomi Mi støvsugeren, som høstede mange priser, som et billigt alternativ til de noget dyrere iRobot støvsugere. Nu er de kommet med en opgradering til den ellers super lækre maskine fra dengang.

Xiaomi Roborock Mi 2 (s50) robotstøvsugeren er således en opdateret udgave, nu også med mulighed for moppe-funktion. Jeg har testet maskinen gennem flere månederne nu – og jeg er stadig imponeret over, hvor god den rent faktisk er.

Jeg havde tidligere en iRobot Roomba (modellen kan jeg ikke huske). Det var før robotstøvsugerne fik laser-mapping – altså laser-navigation. Dengang kørte den bare rundt i “tilfældige” mønstre, og den farede simpelthen vild i vores nuværende 1 plans hus (200m2).

 

Specifikationer

Farve: Hvid
Lydniveau (dB): 60 dB
Højde: 9,6 cm.
Bredde: 35 cm (diameter)
Vægt: 3,5 kg.
Ladetid: 4 timer
Arbejdsareal: 250 kvm.
Beholderkapacitet: 0,5 liter
Batteritid: Op til 2,5 times støvsugning.
Batteri: Li-ion (14.4V / 5200mAh)

 

Design og kvalitet

Xiaomi Roborock S50 er hvid. Super flot efter min mening. Jeg kan godt lide hvide ting, og er ret vild med den hvide “blanke” finish, som støvsugeren har. Jeg har tidligere haft et par robotstøvsugere herhjemme, men denne er uden sammenligning den pæneste. Men det er jo nok smag og behag.

Kvaliteten af materialer er umiddelbart høj. Når man løfter støvsugeren op er man ikke nervøs for at den går i stykker. Affaldsbehover, støvfilter etc. sidder helt præcis i de indrettede “huller”, og der er ikke nogen dele, der ikke passer helt.

 

Opsætning

Første gang man skal i gang med støvsugeren, skal man selvfølgelig have den sat op. Find et passende sted, hvor der er en stikkontakt i nærheden. Det kan være under en sofa/seng, men vær obs. på at det skal være til at komme til, når du skal tømme affaldsbeholderen. Herefter downloader du Xiaomi Mi Home App, som du let kan finde i App Store / Google Play. Her trykker man så på det lille “+” i højre hjørne, og tilføjer din Roborock støvsuger. Følg bare guiden stille og roligt. Den kobler på dit WIFI netværk, og downloader seneste firmware version (styresystem) automatisk. I løbet af kort tid så er du kørende – uden problemer.

 

Sikkerhed og støjniveau

Sikkerheden
Sikkerheden er i top på Xiaomi Roborock støvsugeren. Der er sensorer alle steder. Både rundt om maskinen, som gør at den stopper, hvis den kører ind i noget rent fysisk. Derudover har den 360 graders laserskanning og andre sensorer, som gør at den kan kører fuldstændig problemfrit langs vægge uden at ramme på konstant. Den har selvfølgelig også en trappesikring, så den automatisk opdager, hvis der er “langt ned” f.eks. ved et trin. Der er ingen steder, hvor man kan få fingrene i klemme, og heller ikke børn / dyr behøver at frygte den.

Støjniveauet
Støvsugeren er ikke støjsvag, heller ikke hvis du sætter den på laveste suge niveau. Den er nogenlunde i niveau med de andre jeg har ejet. Niveauet kan man sammenligne lidt med en af de her trådløse støvsugere man kan købe fra f.eks. Nilfisk. Er det irriterende højt er der nogle stykker der har spurgt mig på Facebook siden? Nej, men støjen er alligevel så meget, at skal man sidde og arbejde lige ved siden af så bliver det lidt generende. Dog på ingen måde, som ved en almindelig støvsuger. Du kan danne dig et indtryk af lyden i videoen længere nede.

Idéen med en robotstøvsuger er jo også at den skal køre mens man ikke er hjemme. Det vigtigste er efter min mening at den er god til at navigere rundt og gøre rent i alle kroge.

 

Daglig brug

Batteritiden

Står man og overvejer en robotstøvsuger, så er det nok fordi man har indset at man ikke får taget alle de små fnullermænd rundt omkring i løbet af en typisk uge. Sådan er det i hvert fald hjemme hos os. Støvsugeren kan tage hele vores hjem på ca 200 m2 på en enkelt opladning. Det er ret imponerende. Det store batteri fungerer virkelig godt sammen med den intelligente navigation.

Navigation

Xioami robotstøvsugeren gør det smarte, at den deler rummene op i mindre bider, og tager dem så en efter en. Hvert område er på omkring 10 m2, og det fungerer simpelthen perfekt. Se billeder for blueprint oversigten. Den kører ikke over samme sted 2 gange, og starte med at køre rundt langs kanten, og får på den måde skidtet væk fra væggen. Herefter køres så systematisk frem og tilbage med et lille overlap, så stort set alt bliver støvsuget op.

Rengøringen

Det allervigtigste, når man skal have sådan en robotstøvsuger til at køre problemfrit, er, at man har fået ryddet gulvet ordentligt. Hvis der ligger en masse ledninger f.eks. fra iPads / iPhones etc, så kan du være næsten sikker på, at Roborock robotstøvsugeren nok skal finde dem, og få viklet sig lidt ind i dem, så du manuelt skal hen og redde trådene ud. Har du derimod sørget for at gulvet er ryddet for diverse ledninger, og vaskeklude etc, så fungerer den altså fantastisk godt.

Vi lader den kører 2-3 gange om ugen, og hold da op, hvor får den samlet meget skidt, fnuller og sand op. Efter hver kørsel er affaldsbeholderen fuldstændig fyldt op. Filteret og affaldsbeholderen tømmes let og bankes bare af ned i skraldespanden.

Moppefunktion

Xiaomi Roborock S50 Mi 2 har også indbygget en moppefunktion. Der er en ekstra enheden med, hvor der er monteret en klud på. Her kan man påfylde lidt vand, og så kører den rundt og vasker gulvet efter sig. Idéen er god, men det kommer ikke nær en normal gulvvask. Hvis du lader støvsugeren køre dagligt, så vil det give mening at bruge den, da den så vil sørge for at gulve er “rimelig” vasket – men gør du som os, og kun kører nogle gange om ugen, så virker det ikke så godt. Gulvet skal være rent, hvis moppen skal have en chance.

Jeg har afmonteret min, og kun testet den få gang i forbindelse med denne test.

App

App’en er meget intuitiv. Når Xiaomi Roborock støvsugeren har drønet igennem huset første gang, så gemmer den et blueprint over rummene. Så kan du tænde støvsugeren via app’en (også væk hjemmefra). Du kan følge den live på kortet, hvor du kan se, hvilket rum den er ved at rengøre. Du kan også vælge at køre den hen til et bestemt rum, og starte den der.

En anden ting, som vi bruger en del er Zone rengøring. Det betyder, at du kan markere på blueprintet/kortet ved at markere med fingeren et bestemt rum eller steder, hvor du gerne vil have den til at gøre rent. Når du har valgt områderne, så trykker man bare start, og så kører den hen og klarer rengøringen. Vi bruger det tit omkring køkkenøen og spisebordet. Så behøver den ikke køre alle de andre rum igennem hver gang.

Update marts 2019:
Nu kan du i app’en vælge at markere “no-go zoner” og “spærre linjer”. To meget gode ting, hvis du f.eks. har et område, som du generelt ikke vil have robotten i nærheden af. Det kan være hobbybordet, strikketøjet eller ledningerne under kommoden. Det er en fed ting…

Update marts 2020:

Roborock enkelte rum og zoner

I den seneste opdatering kan huset nu deles op i rum. Det betyder også at du nu kan vælge et enkelt område som skal støvsuges. Det er GENIALT. Det er præcis det, der gjorde at jeg trak ned i karakteren til at starte med. Den anden ting der er kommet med i opdateringen er at den nu støvsuger endnu mere intelligen. Dvs. den planlægger hvert enkelt rum ud fra, hvordan rummet ser ud – altså om den kører den ene eller den anden vej. Den vælger så den kører de længste stræk af gangen. Super smart. Tryk på ovenstående billede for at se det i stor størrelse, så kan du se hvad jer mener.

Kæmpe thumbs up til Xiaomi for denne update til et “ældre” produkt. Personligt ville jeg ikke købe den nye model der er kommet sidenhen.

 

Automatisk opdatering

Støvsugeren vil automatisk opdatere til nyeste software både i støvsugeren men også i app’en. Det gør at efterhånden som Xiaomi får rettet små-ting, eller tilføjer nye funktioner / sprog, så bliver du spurgt, om du vil opdatere. Det fungerer super let, og klares også selv om man er hjemmefra. Genialt.

Problemer

Det eneste problem jeg har oplevet er i vores stue, hvor vi har et langhåret tæppe med meget høj kant. Tror det er ca. 2 cm i højden, og hårene er ca 5 cm og 3-4 mm i diameter. Her kommer den nogen gang i problemer. Den får sådan set ikke hårene i maskinen, men derimod kan den faktisk have lidt problemer med at komme op over den meget bratte og høje kant rundt langs tæppet. Den forsøger dog altid i hærdigt, og søger også områder, hvor det tidligere er lykkes. Men en sjælden gang må den give op, og kører videre. Normalvis klarer den sig dog fint.

 

Vedligeholdelse

Når først Xiaomi robotstøvsugeren er i gang er der ikke meget der skal gøre. Den gør hvad den skal, og du skal sørge for at tømme affaldsbeholderen. Som sagt, så skal den, i vores hus som er 200 m2 i et plan, tømmes nærmest, hver gang den har kørt. Det er sådan set ikke fordi at beholderen er lille, men mere fordi den får utrolig meget fnuller halløj med, hver eneste gang den kører. Virkelig imponerende.

Mht. børste, og skift af sliddele / vask af filter etc, så kommer der automatiske en påmindelse om dette via app’en. Der er simpelthen en oversigt, hvor du kan se alle delene, og hvor længe støvsugeren kan arbejde endnu før de enkelte ting skal rengøres/skiftes. Super smart.

En af de ting man oplever hyppigt ved robotstøvsugere er, at de får viklet tråde og hår omkring den roterende rulle i bunden. Her har Xiaomi Roborock sit eget lille værktøj inkluderet. Det sidder under det lille plastikdække ved siden af affaldsbeholderen. Den er perfekt til at få løsnet disse ting super let. Se foto længere nede. Der er et lille knivblad, som skærer trådene over let så man kan fjerne dem uden problemer.

 

Ekstra udstyr

Bliver børsterne slidte, eller skal du bruge en reservedel, så kan de let bestilles via app’en eller på hjemmesiden.

 

Pris

Da jeg skrev anmeldelsen koster robotten ca. 4000 kroner inkl. fragt. Her har du de aktuelt billigste priser fra Pricerunner (opdateres automatisk).

Jeg har et samarbejde med Pricerunner, som altid sørger for at give dig de bedste priser. Du kan se priserne med og uden fragt.

– i samarbejde med PriceRunner

 

Billeder

 

Video

Jeg har lavet en video fra min stue, hvor den er sat til at rengøre en lille zone. Læg mærke til hvor systematisk den går til værks.

 

Officiel video fra Xiaomi

 

Dokumenter

Engelsk Manual (PDF fil)

 

Det med småt

Maskinen er ikke blevet sponsoreret og jeg er heller ikke blevet betalt for at lave testen. Den er købt til vores eget hjem efter lang tids research. Hvis du benytter min links på hjemmesiden til f.eks. Roboteksperten.dk, så er det er reklamelink, som betyder at bloggen får nogle få procenter, hvis du vælger at købe hos dem. Det betyder ikke noget for prisen for dig, men giver værdifuld støtte til min blog. På forhånd tusind tak.

 

Spørgsmål eller kommentarer

Du må meget gerne stille spørgsmål i kommentarfeltet nedenfor. Så vil jeg besvare dem så hurtigt som muligt – og efter bedste evne. Har du selv Xiaomi robotstøvsugeren, så vil jeg meget gerne høre hvad du synes om den også.

 

Konklusion

Xiaomi Roborock Mi 2 robotstøvsuger (S5)
 • Design / Byggekvalitet
 • Opsætning
 • Sikkerhed og støvniveau
 • Batteritid
 • Kvalitet af støvsugningen
 • Daglig brug (App etc.)
 • Vedligeholdelse
 • Pris
4.7

Min samlede vurdering

Xiaomi Roborock Mi 2 (S50) robotstøvsugeren er en fantastisk robotstøvsuger. Jeg elsker, at den ikke kører forgæves rundt på må og få. Den laver et fint blueprint af huset / lejligheden første gang den kører. Det bliver opdateret løbende, og ud fra det kan du efterfølgende sætte den til at køre rundt om køkkenøen, under spisebordet etc.

Jeg er vild med, at når den først har lavet kortet og lokaliseret evt. forhindringer, så kører den let og elegant rundt om dem, og den kører i perfekte linjer så hele arealet bliver dækket.

Moppefunktionen har jeg faktisk afmonteret, da jeg ikke fik det brugt i dagligdagen. Den sidste ting er de høje tæppekanter, som den kan have lidt problemer med, hvis de er over 2 cm.

Xiaomi robotstøvsugeren har mine varmeste anbefalinger.

Gode ting

 • Kraftig sugestyrke
 • Fremragende batteritid
 • Perfekt navigation (via laser)
 • Tæppefunktion (automatisk)
 • Super rengøringsfunktion
 • Zone-rengøring
 • Vælg enkelt rum i app, som skal rengøres!
 • ‘Stor’ Affaldsbeholder
 • Vaskbart HEPA filter
 • Moppefunktion
 • God styring via APP
 • Godt overblik via APP
 • Fjernstyring over nettet via APP
 • Pris i forhold til f.eks. Roomba
 • Automatisk firmware opdatering via WIFI
 • Løbende nye funktioner via updates !

Dårlige ting

 • Noget dyrere end 1. generation – nærmer sig prisen på Neato Botvac Connected.
 • Moppefunktionen tager ikke større pletter.
 • Kan have problemer med langhårede og høje tæpper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

31 thoughts on “Test: Xiaomi Roborock Mi 2 (s50) robotstøvsuger

 • Pingback: Gulvvasker Test (2020) - De bedste gulvvaskere - Eksperternes favoritter

 • Pingback: Robotgulvvasker (Test 2020) → Se de 4 bedste robotgulvaskere (Guide)

 • Pingback: Robotgulvvasker (Test 2019) → Se de 5 bedste robotgulvaskere (Guide)

 • 1. november 2019 kl. 22:41
  Permalink

  Hej Lars
  Jeg har haft en Irobot Roomba 880 i 3 år og synes den er ok men så heller ikke mere. har 130 kvm og synes bare den kører rundt helt tilfældigt og for at være sikker på den kommer i de rum længst væk fra stuen hvor den er sat op skal vi sætte sådan nogle “tårne” op der kalder på den, der skal selvfølgelig batterier som man ikke advares om er løbet tør. Ved ikke om den vi har er med laser men er godt nok imponeret over Roborock efter at have set din anmeldelse. bare så jeg forstår det korrekt. sætter man den bare til at køre hele huset første gang og så virker det bare fremadrettet og den kører uden om møblerne. Laver man så bare zoner bagefter i appen og kalder den stue, køkken osv. og kan så hurtigt klikke at den skal gøre et eller flere rum rent. hvad med ændringer, tænker med små børn i huset er det ikke unormalt med en midlertidig fast forhindring som f.eks en togbane eller lignende som står et par uger. Når man laver disse, sætter man den så bare lige at scanne det ene rum på ny og så lader den køre efter dette indtil der igen er opryddet i stuen?

  Besvar
  • 2. november 2019 kl. 07:04
   Permalink

   Hej Michael.
   Det er ikke helt korrekt forstået 🙂 men tæt på. Xiaomi S50/S5 laver et kort over huset, så den husker alle rummene. Møbler etc bliver også indtegnet på kortet, så den husker dem – men den skanner hver gang den kører, da stole etc selvfølgelig flyttes rundt. Det vigtigste er at den husker selve væggene, så den kan sættes til at køre til et rum i den anden ende af huset (f.eks. stue / køkken), hvis du har den stående i soveværelset/kontoret eller lignende. Det fungerer glimrende.

   Mht. Zoner, så er det du beskriver faktisk også det jeg savner. Du kan nemlig ikke gemme en zone f.eks. “køkkenø” og så bare trykke en gang for at få området taget. Du skal markere området i app’en (på kortet) og så kører den hen og tager det. Det er super let, og tager ca 5 sekunder, så ikke noget stort minus 🙂 Den helt nye S6/s60 skulle kunne dette – men det er bestemt ikke værd at opgradere for i min verden.

   Mht. afskærme områder, så slipper du for Roombas irriterende tårne, da du kan lave virtuelle grænser og no-go zoner i appen. Du indsætter dem simpelthen bare på kortet, og så kører den ikke for/derhen. Det er genialt, hvis du har bygget en togbane, har strikketøjliggende eller højtalerkabler etc.

   Håber det var svar på dine spørgsmål – ellers giv lyd. Du vil ikke fortryde et køb, og den er nede i en super pris i forhold til da jeg testede den.
   God fornøjelse – og giv gerne en melding, hvad du synes i forhold til din Roomba, hvis du køber den.

   mvh Lars 🍀

   Besvar
   • 2. november 2019 kl. 22:15
    Permalink

    Mange tak for svar. Det er fint for mig hvis man lynhurtigt kan “tegne” en zone den skal gøre rent. jeg er overbevist efter at have læst din anmeldelse og kaster mig ud i en S50er 🙂 kan se man kan få den på Aliexpress fra en europæisk leverandør til små 2000kr så det er da til at overkomme

    Besvar
 • Pingback: Gulvvasker (Best i Test 2019) → Her er ekspertenes favoritter ←

 • 17. september 2019 kl. 11:07
  Permalink

  Hej Lars

  Jeg kan ikke helt se, om det faktisk besvares.

  Men hvis jeg nu ønsker at fortælle robotten, at den mandag skal støvsuge i kontor og børneværelse, tirsdag i stue og køkken og onsdag i soveværelset – er det så en mulighed? Eller skal man indstille zoner fra gang til gang?

  Besvar
  • 17. september 2019 kl. 17:57
   Permalink

   Hej Thomas. Det er præcis den mulighed der mangler. Du skal manuelt lave zonen hver gang. Desværre. Men det er også det eneste. Resten er genialt. Stadig super glad for min 😉😊

   Besvar
  • 17. september 2019 kl. 17:58
   Permalink

   PS. Du kan sætte den til at støvsuge alt med timeren i appen. Men som nævnt ikke zoner 😊

   Besvar
 • 15. august 2019 kl. 09:16
  Permalink

  Hej Lars

  Hvor høj er støvsugeren hvis man ser bort fra “udkigstårnet”? Jeg er nysgerrig efter om den kan komme helt ind til soklen i mit køkken, da IKEA har lave sokler på kun 8 cm …

  Besvar
  • 16. august 2019 kl. 01:41
   Permalink

   Hej Lars. Jeg er lige væk men skal nok vende tilbage om en uges tid. Den har dog en børste så den fejer et par cm ud fra maskinen.

   Jeg vender tilbage 👍

   Besvar
  • 8. september 2019 kl. 10:32
   Permalink

   Hej Lars. Undskyld det sene svar. Nu har jeg fået tjekket. Den er præcis 8 cm høj + tårnet. Så det er lige til øllet. Men måske det går 🙂

   Hvis du bestiller fra en dansk netbutik kan du formentlig bare returnere den hvis den rammer på. Hvis ikea skolen er 8,1 burde det gå🍀

   God weekend
   Lars

   Besvar
   • 8. september 2019 kl. 12:40
    Permalink

    Tak for svaret! Ja, Elgiganten tilbyder 30 dages prøvetid, så det må jeg hellere afprøve 🙂

    Besvar
 • 16. maj 2019 kl. 19:11
  Permalink

  Hvordan gør man ,hvis man engang imellem skal bruge den i et andet rum- glemmer den så mapping af de oprindelig rum?

  Besvar
  • 16. maj 2019 kl. 22:04
   Permalink

   Hvis de hænger sammen og du sætter den til at støvsuge via et markeret område så gør den ikke.

   Jeg ved faktisk ikke om den glemmer hvis man løfter den op og manuelt placerer den i et helt nyt rum. Der vil jeg tro 👍 kan teste i morgen 😊

   Besvar
   • 19. maj 2019 kl. 19:29
    Permalink

    hej, fik du prøvet om den glemmer hvis man flytter til et andet rum

    Besvar
    • 19. maj 2019 kl. 20:41
     Permalink

     Hej René. Jeg tjekker imorgen. Havde lige glemt at jeg skulle på døgnvagt. Vender tilbage asap 😊

     Besvar
    • 19. maj 2019 kl. 22:19
     Permalink

     Så fik jeg lige testet.
     Løftede støvsugeren ind i kontoret og startede den der. Lod den køre nogle minutter og flyttede den retur til basen. Den har stadig kortet gemt så det ser ud til at en gemmer det 👍😊

     Besvar
 • 27. marts 2019 kl. 11:22
  Permalink

  Tak for din anmeldelse. I forhold til din test, kan jeg læse på nettet (https://en.miui.com/thread-4531308-2-1.html) at der er kommet mulighed for at gemme zoner (som du efterlyser) og no-go zones (virtual vægge i appen) – har du testet disse funktioner med den nyere firmware?

  Besvar
  • 27. marts 2019 kl. 12:31
   Permalink

   Hej Johnny.
   Du har helt ret. Den nyeste firmware giver denne mulighed. Det er super smart. Men det kræver at man ikke flytter manuelt for meget rundt på maskinen da den så ‘glemmer’ kortet og analyserer igen. Men super funktion ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

   Jeg skal nok lige opdatere min test snarest ?

   Besvar
  • 27. marts 2019 kl. 12:33
   Permalink

   I den firmware jeg har kan man ikke gemme en lille zone ved navn. Man kan sætte områder den ikke må køre i og barierer. ?

   Besvar
 • 4. marts 2019 kl. 13:09
  Permalink

  Hej, rigtig god gennemgang. Jeg har set i anmeldelse på en anden side, at app’en kræver adgang til kontakter og andre personlige oplysninger, og at app’en kun kan tilknytte støvsugeren, hvis du har valgt kinesiske servere. Er det rigtigt?

  Besvar
  • 4. marts 2019 kl. 13:34
   Permalink

   Hej svend.
   Den skal ikke have adgang til kontakter etc. Og den virker også fint med de europæiske servere. Ingen problemer.
   Der har været skrevet lidt omkring opdateringer der netop først var tilgængelige på de kineske servere og det var i starten hvor man ellers ikke kunne få engelsk tale på den og appen uden at skifte til kinesisk server. Det er ændret nu ?

   Håber det er svar nok ?
   God dag
   Lars

   Besvar
 • 20. januar 2019 kl. 19:48
  Permalink

  Har du testet den med husdyr? Vi har 3 katte så den skal kunne klare katte hår

  Besvar
  • 20. januar 2019 kl. 22:28
   Permalink

   Jeg har ikke selv husdyr men ifølge test fra andre udenlandske sider så fungerer det super godt. Den fanger forbavsende mange hår og fnuller.

   Ud fra min egen erfaring tror jeg bestemt det er rigtigt. Den har en fin børste og en god sugefunktion ?

   Besvar
 • 17. januar 2019 kl. 14:07
  Permalink

  fin anmeldelse af Roborock s50. Ved du hvor man bestiller nye dele henne.
  Har prøvet at gøre det via deres app, men kan ikke helt få det til at virke. Den siger bare coming soon???

  Hvordan og hvor bestiller du dele henne??

  Besvar
  • 17. januar 2019 kl. 14:27
   Permalink

   Hej Jimmi.
   Det er rigtigt at deres app endnu ikke fungerer mht bestilling af reservedele, og Roboteksperten.dk har dem heller ikke. Du kan bestille herfra https://drkoch.dk/goto/lightinthebox/. Der har jeg selv bestilt. Priserne er gode. Leveringen overkommelig rent tidsmæssigt, og hvis det haster meget, så kan du “betale” dig fra hurtig levering 🙂

   mvh Lars

   Besvar
 • 19. december 2018 kl. 12:26
  Permalink

  Hej Lars
  Kan den køre over dørtrin for det ser sådan ud på et af billederne..? Bliver den hængende på “maven” hvis den kommet op på en genstand som f.eks. dørtrin eller lampefødder..?
  Mvh. Karen

  Besvar
  • 19. december 2018 kl. 15:06
   Permalink

   Hej Karen. Den kan ifølge producenten tage dørtrin på op til 2 cm.
   Den kører sjældent fast. Den er rigtig god til at forsøge at komme fri hvis den har fået sig lukket inde i et hjørne eller hvis den er kørt over noget (bog, lampefødder eller lignende).

   Håber det er svar nok.
   Mvh Lars ?

   Besvar
 • 18. december 2018 kl. 16:49
  Permalink

  Hej Lars.
  Tak for gennemgående test.
  Jeg er første gangs robot køber, og har fået øje på Xiaomis støvsuger. Jeg har dog lidt problemer med at finde et entydigt svar på, hvorvidt den kører ind i eksempelvis fodlister eller bordben, enten under mapping af huset eller under rengøringen?
  Det er svært for mig at se, i din film, hvorvidt den rammer genstandene eller om den stopper få milimeter derfra.

  Besvar
  • 18. december 2018 kl. 17:28
   Permalink

   Hej Mads.
   Den kan godt ramme benene men den er virkelig god til at komme rundt om dem når den først har ‘fundet’ dem.
   Efterfølgende når den har kørt rundt langs kanten og mappet et mindre område så kører den ikke ind i noget mere. Der husker den hvor forhindringerne er. Den kører også langs fodlister/paneler uden at ramme dem overhovedet.

   Giver det mening?

   Hvis du beslutter dig for at købe må du meget gerne benytte linket fra min side ☺️ så støttes min blog med et par procenter af købet. Det ville være fantastisk ?

   Rigtig god dag og glædelig jul når du når dertil.
   /Lars

   Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *