Model 3Model SModel YTeslaTips

Automatisk indstilling af profil når du låser din Tesla op

Introduktion

Et af de spørgsmål jeg har hørt allermest i de år mine venner og bekendt er skiftet til Tesla er, hvordan man får den til at huske indstillingerne for sæder, spejle m.m. og automatisk indstille dem når man låser bilen op.

Man oplever at bilen starter på den person der har kørt i den sidst, og man selv skal ind og vælge sin profil hver gang man sætter sig i bilen. Der er selvfølgelig en let løsning på dette, hvor man kobler sine indstillinger sammen med sit nøglekort eller sin telefon (når den er sat op som nøgle.

Det smarte ved Tesla er at man i profilen netop huske alle indstillinger fra sæder, spejle, rat, chill/sport mode, klimaindstillinger, autopilot og alle de andre indstillinger. Derfor skal man netop have det her automatiske skift til at fungere.

Herunder er lidt billeder der gerne skulle illustrere, hvordan det fungerer.

 

Vejledning og billeder

På billederne herunder har jeg forsøgt at vise hvordan du kobler din telefon sammen med din profil i din Tesla, så den automatisk indstiller sædet, spejle m.m. når du tager i døren.

Automatisk indstilling af profil når du låser din Tesla op
kodning automatisk indstilling af førerprofil profil førerindstillinger tesla sådan kobler sammen med fører Model S 3 X Y
Åbn menuen, og gå ind under Låse. Her kan du se hvilke nøglekort, der er koblet til bilen, og hvilke telefoner der fungerer som nøgle også.

 

kodning automatisk indstilling af førerprofil profil førerindstillinger tesla sådan kobler sammen med fører Model S 3 X Y
Du skal vælge den profil du vil have gemt til en nøgle (det gøres øverst oppe). Når du har valgt den profil der skal kobles med din telefon/nøgle, så trykker du på den lille mand ud for nøglen (der skal kobles med profilen)

 

kodning automatisk indstilling af førerprofil profil førerindstillinger tesla sådan kobler sammen med fører Model S 3 X Y
Her har jeg lavet et eksempel, hvor du kan se forskellen på om en nøgle/telefon er koblet sammen. Øverst kan du se at Joe Biden ikke er koblet sammen med en profil, og nederst kan du se at Donald Trump er koblet. Det ses ved at profilnavnet står i forlængelse af nøglenavn/telefonnavn efter den lodrette streg.

 

Koble Telefon/iPhone med profil i Tesla

Som du kan se ovenfor, så er det ikke svært at gøre. Har du flere biler, så skal du gøre det i hver bil. Til gengæld deler Tesla selve profilen på tværs af biler (billedet). Som du kan se på billederne ovenfor, så er der først koblet en førerprofil sammen med telefon/iPhone/android/nøglekort når der er et navn til højre for den lodrette streg. Herefter vil din Tesla indstille profilen når du tager i døren. GENIALT 🙂

 

Følg med på Instagram

 

Kommentarer og spørgsmål?

Du er meget velkommen til at smide en kommentar hvis det lykkedes for dig at få det til at virke. Bare nede i kommentarfeltet (hop derned).

Rigtig god dag 🍀
Lars

 

Søgeord

Jeg kan ikke få min Tesla til at huske min profil når jeg låser op?
Min profil gemmes ikke?
Hvorfor indstilles min førerprofil ikke automatisk i min Tesla?
Hvordan indstiller man så en profil huskes i en Tesla model s 3 x y?

Følg
Giv besked ved
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Tom miller
3 måneder siden

Præcis hvad jeg søgte. Havde ikke rigtig fundet ud af hvordan det lige skulle “sættes op”. Nu fungerer det, så min bil huske indstillinger både for mig og min hustru.

Tak 🇺🇸🇩🇰

Jeppe
Jeppe
Svar til  Lars Koch Hansen
1 måned siden

Hej Lars,

Jeg har et spørgsmål.

  1. Jeg kobler én profil til min telefon, og en anden profil til min hustrus telefon.
  2. Mig og min hustru nærmer os bilen på samme tid med telefonerne i lommen.
  3. Hvordan ved bilen at det er mig som skal køre bilen idag, og at det derfor skal være min profil?

Med venlig hilsen
Jeppe

4
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x