Tip: Stiv dejskraber – et uundværligt redskab, hvis du elsker at bage.

Hvorfor en dejskraber / dejskærer?

God til rengøring

Elsker du at bage men er lidt træt af at skulle gøre rent bagefter, så har du brug for en dejskraber til bordet. Det er et uundværdlig redskab, hvis du elsker at bage.

Hvis du f.eks. har lavet pizzadej eller måske kastet dig over lækre ciabattabrød, så vil du mange gange have en del mel liggende på bordet efterfølgende. Noget af det sidder måske også lidt fast på bordpladen. Hvis man skal tørre det op bliver det hurtigt lidt noget rod, da en våd klud får det til at klistre, og en tør klud ikke får det hele med.

Du skal anskaffe dig en hård dejskraber i metal, så slipper du for en masse bøvl fremadrettet. Det ligner sådan en “spartel” du kan købe i byggemarkedet, og mon ikke de kan bruges også. Jeg vil dog anbefale at man købe en “spartel” der er lavet til formålet, altså en dejskraber. Prisen er billig under alle omstændigheder.

Deling af dej

En anden rigtig godt ting er at denne stive dejskraber også kan fungerer som dejskærer, hvis man f.eks. har lavet Grovrundstykker eller lignende… Her er en dejskærer perfekt til at dele dejen uden at skulle fedte en kniv ind i dejen etc.  Når man først har prøvet det, så kunne man ikke forestille sig bagning uden sådan en 🙂

 

Køb en dejskraber

Herunder finder du et udvalg af dejskrabere. Det vigtigste er at de er af metal, så du let kan skraber over din bordplade. Hvis du købe via mit samarbejde med Pricerunner, så støtter ud indirekte min hjemmeside, da få procent af et køb vil gå til mig.

Her er et par gode dejskrabere, som jeg selv har udvalgt.

i samarbejde med PriceRunner

 

 

Video

Nederst har jeg lavet en lille video der viser, hvordan man bruger en dejskraber til at rense bordpladen. Det er super let.  Rigtig god dag til jer alle…

 

 

 

Hvad synes du om indlægget?

Hvis du synes om indlægget, så giv det meget gerne 5 stjerner.

[kkstarratings]

 

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 thought on “Tip: Stiv dejskraber – et uundværligt redskab, hvis du elsker at bage.

  • 4. juni 2017 kl. 13:25
    Permalink

    I videoen starter jeg med at sige “Her ser vi lige hvordan vi med en skraber lige hurtigt kan fjerne BORDET hvis man…”

    haha… det er vist en smutter 😀 Håber I får pointen alligevel…

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *