Tips

Få din RegionSyddanmark / Rsyd / OUH mail på din iPhone

Introduktion

Vil du gerne have din Region Syddanmark/RSyd/OUH mail og kalender direkte ind på din iPhone? Så er det faktisk ret simpelt. Jeg har lavet en guide, som viser dig hvordan du let får din arbejdsmail ind på din telefon. Jeg har testet det på iPhone, men tænker det også fungerer på Android enheder, da det i princippet bare er en Exchange opsætning.

 

UPDATE 1/12-2019:
Desværre er der blevet lukket for nedenstående server, så aktuelt er det ikke længere muligt at benytte mail/kalender på sin iPhone. Så det må foregå via webmail, hvis man skal tjekke mails væk fra matriklen.

Hvis du finder en løsning for iPhones, udover arbejdstelefon, så giv mig gerne besked.

 

Sådan gør du

  1. Vælg tilføj en Exchange konto.
  2. Skriv din emailadresse og adgangskode (hvis den spørger). Vælg at indtaste oplysningerne manuelt.
  3. Indtast så manuelt oplysningerne som du ser nedenfor. Du skal bruge “activesync.regionsyddanmark.dk” som server og så dit brugerID/password som du bruger til webmail/computer login. Du skal lade domænefeltet være tomt.

Du skal være OBS på at password IKKE må indeholde æøå. Det medfører at du ikke kan logge på og så vil IT spærre din adgang.

Ovenstående må kun bruges hvis din telefon er en arbejdstelefon fra f.eks. OUH og lignende. Virker dog også med din alm iPhone men det er af sikkerhedsmæssige årsager ikke tilladt.

ouh mail på iphone exchange på mobil

 

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

 

.

Følg
Giv besked ved
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Jens
Jens
5 år siden

Tak herfra også!
Virker perfekt!

Lars H
Lars H
6 år siden

Takker 🙂

Lars Koch Hansen
Svar til  Lars H
6 år siden

Velbekomme.
Jeg vidste ikke om andre havde brug for denne guide og lavede den egentligt primært for at “huske” det, hvis jeg selv mistede opsætningen. Altid godt at kunne hjælpe. Webmailfunktionen er elendig når man er på mobilen, så det er faktisk ret fedt at kunne gennemsøge sine mails fra arbejdet.

4
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x