Super revisor på fyn…

Har ud brug for hjælp til daglig bogføring, klargøring af regnskab m.m., så kommer her en lille anbefaling. Tjek JBH Regnskab ved Bjarne Hansen. Han holder til i Gelsted på Vestfyn.

Her får du en god, solid partner, når det kommer til at få dine økonomi til at gå op i en højere enhed.

bjarnehansen
Kontaktoplysninger:

Bjarne Hansen, HD
Gelsted Byvej 24, 5591 Gelsted
Tlf. 64492000, Mob. 28577900
Email: jbhgelsted@gmail.com
Web: www.jbhregnskab.dk

 

Hvad er din erfaring?

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier