Så kom børnepengene – der er mange penge at spare lige nu (tjek det ud).

children_kids_music
Så er børnepenge rullet ind på forældres konti rundt omkring i det danske land.

Heldigvis ved butikkerne også dette og har derfor en masse gode tilbud i kampen om at få vores penge.

Jeg har samlet et udvalg over steder vi plejer at købe børnetøj online. Der er store rabatter at hente, og fordelagtige returneringsmuligheder også. Det gør det noget lettere i en travl hverdag, at man kan få sendt tingene hjem, og prøve det i ro og mag.

 

Stylepit.dk – KÆMPE udsalg med op til 80% rabat lige nu. Derudover også et forårsudsalg med 25% på en masse andet.
Kids-World.dk – Min yndlings børnetøjs-netbutik. Fede mærker som Hummel, Lego-wear, Converse etc. Spar 25-50%.
Boozt.com – Det fede modetøj både til børn og voksne til de helt rigtige priser. Lige pt. kører de forårsudsalg med 25% rabat på mange varer.

 

Der er således stort udsalg lige nu, så tjek det ud, hvis du alligevel skal ud og bruge lidt af børnepengene.

 

Lidt bannere:

Smartgirl Image Banner 250 x 250

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

2 meninger om “Så kom børnepengene – der er mange penge at spare lige nu (tjek det ud).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier