Tips

Skift ørepuder på dine Bose Quiet Comfort 15 (m.fl.)

Introduktion

Er du en af de heldige der har et par af Bose Quiet Comfort høretelefoner, men hvor puderne desværre er gået lidt i stykker med tiden? Så læs endelig videre. Her viser jeg dig hvordan du let skifter ørepuderne – og hvis du har tid til at vente på en forsendelse fra Kina, så kan det gøres ekstremt billigt også…

I mit tilfælde har jeg nu haft mine Bose QC 15 i ca. 5 år. Ørepuderne er begyndt at smuldre lidt, og i den ene side også revnet en smule. Tænkte med det samme at det skulle jeg jo bare få ordnet. Hos Bose kostede et nyt sæt ørepuder i omegnen af 200 kroner. Efter lidt søgning på Ebay lykkedes det at finde et sæt puder med det sorte filt til teknikken også for KUN 24 kr. inkl. porto. Levering tog ca. 3 uger, og jeg var noget spændt da jeg modtog den lille pakke fra Kina. Alt var med, og kvaliteten virker yderst fornuftigt. Jeg kan ikke mærke eller se forskel i forhold til dem der sad på i forvejen.

Hvis du ikke kender, eller har lyst til at købe et par Bose Quiet Comfort, så tjek dem ud her. De er absolut geniale, hvis du rejser med fly, tog eller bus. De er også super gode, hvis du sidder i et kontormiljø, hvor du vil have lidt ekstra ro. Jeg er SÅ glad for mine, og overvejer at købe den nye bluetooth udgave også (der også virker med ledning til f.eks. fly).

Bose QuietComfort er ALLE pengene værd både lydmæssigt, og endnu mere mht. støjreduktion. Hvis du ikke har prøvet det, så se om du ikke kan komme forbi en bekendt eller en butik, der har dem stående. Genialt. Den billigste pris finder du lige pt. hos Wupti (direkte link til Bose Quiet Comfort modellerne)

 

Sådan gør du

Selve ørepuderne på dine Bose QC sidder fast i nogle bitte små “kroge” (se fotos). Det betyder at du let kan klikke dem ud af disse holdere, og lige så let sætte de nye på igen. Der følger også et sort dækken med, der skal sidde foran selve elektronikken. I mit tilfælde skiftede jeg slet ikke dem, da mine så fine ud, og på ingen måde slidte eller beskidte. Hvis man vil skifte dem, så sidder de bare med lidt tape i siderne. Se videoen nedenfor.

Sådan! For under 25 kroner har jeg nu et sæt lækre Bose Quiet Comfort 15 igen.

 

Hvor kan ørepuderne købes?

Jeg har købt mine nye ørepuder direkte på Ebay med direkte levering fra Kina (klik her (Ebay)).

 

Video

Jeg har lavet en lille video der viser, hvordan du let piller den gamle pude af og sætter en ny på.

 

Billeder

Jeg har også lavet en lille serie med billeder, hvor jeg har forsøgt at vise de små kroge m.m. man skal få puderne til at holde sig fast i.

 

Spørgsmål eller kommentarer?

Har du et spørgsmål eller en kommentar så skriv den gerne nedenfor, så vil jeg forsøge at svare så hurtigt og så godt som muligt. Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det til noget? Rigtig god dag.

[kkstarratings]

.

Følg
Giv besked ved
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Sara Marie Atkinson
Sara Marie Atkinson
5 år siden

Hej Lars. Ved du om ørepuderne til qc15 også kan passe til qc25?

Felicia
Felicia
6 år siden

Hej Lars, tak for dette tip! Har et par bose quietcomfort 15 og søgte netop rundt efter et par nye puder, hvor jeg fandt din side. Vil selv købe dem fra ebay, men skal man ikke betale told for pakken når det er fra Kina?

Felicia
Felicia
Svar til  Lars Koch Hansen
6 år siden

Tak for det. Så får jeg bestilt et par fra kina 😉

6
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x