Tip: Spar 40% på Netflix abonnement – kun $7.99 istedet for 79 kroner…

Netflix stormer frem i Danmark, så jeg faldt over et lille tip der umiddelbart giver ca 40% rabat og muligheden for at få amerikansk (US) Netflix i Danmark.

Det er relativt let, men kræver en lille smule viden om enten sin Mac/PC eller sin router. Men det er hurtigt gjort.

Man opretter sig gratis på http://www.unblock-us.com som er en tjeneste der får det til at se ud som om du befinder dig i Amerika, eller andet sted i verden. Man kan prøve det gratis i en uge.

På hjemmesiden er det godt beskrevet, hvordan man indstiller sin computer eller router til at bruge DNS serveren fra unblock-us. Det er meget let.

Herefter skal du lige genstarter computeren/routeren alt efter hvilken måde du vælger, og vupti, så tror internettet at du befinder dig i USA :-)

Så går du bare ind på Netflix og du kan nu registrere dig til $7.99 pr. måned. Jeg havde en gammel netflix konto, hvor jeg havde afmeldt det efter de 30 dages test. Den brugte jeg igen, og skulle bare indtaste nye kreditkort oplysninger og opgive et amerikansk postnummer. Det er selvfølgelig gjort (hvem husker ikke 90210) :-)

En anden mulighed er at vælge Canada, hvor kursen er bedre, så kan du oprette dig et par kroner billigere pr. måned – men når produktet er det samme, så kan man jo ligeså godt tage det med.

Nu er der så to muligheder:

1) Du laver dine tidligere ændring om så du igen befinder dig i Danmark. Så har du nu adgang til den danske netflix, men til $7.99 pr. måned. Når den gratis uge er udløbet på unblock US, så er det bare det.

2) Du vælger at betale unblock us $4.99 pr. måned. Du vil så blive ved med at være i “USA” og har så adgang til den amerikanske netflix, som indeholder MEGET mere end den danske. Til gengæld er der ikke danske tekster eller film. Du kan selvfølgelig også bare ændre så du er tilbage i DK og fortsætte hos unblock US. Så har du muligheden for at skifte mellem DK og USA alt efter hvilken netflix version du ønsker at benytte. Det vil så betyde at du ender på en samlet pris på $7.99 + $4.99 = 12.98$, altså ca. 73 kroner (stadig billigere end i DK).

Løsning 2 giver dig også mulighed for at bruge f.eks. apple TV med det amerikanske udbud af film etc… Hvis du har kodet din routers DNS til unblock US, så kan du let på www.unblock-us.com vælge hvilket land du vil befinde dig i. Du vælger det bare i listen og trykke update. Vupti så er du der. Det fungerer perfekt. Så et tryk, så har alle dine enheder på hjemmenetværket adgang til netflix US, og et klik mere, så er du tilbage i Danmark. Du skal ikke ind og rode mere…

Se dét er smart ;)

Hvis man skal have sig en amerikansk itunes konto kan det gøre på samme lette måde vha unblock us. Det eneste det kræver er et gavekort, som kan købes på ebay på ned til 5 $. Man kan desværre ikke registrere “ikke-amerikanske” kreditkort i itunes. Så kan man nu også leje film i apple tv over there…

Held og lykke

Hvad synes du om indlægget?

Giv gerne indlægget 5 stjerner, hvis du kunne bruge det 🙂

[kkstarratings]

.
Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

1 thought on “Tip: Spar 40% på Netflix abonnement – kun $7.99 istedet for 79 kroner…

  • 25. august 2015 kl. 09:41
    Permalink

    Er der nogen der har brugt denne vejledning?

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *