Tips

Tip: Sådan får du Stofa WebTV med AFIK

Introduktion

I forbindelse med den nyligt overståede EM slutrunde i håndbold var vi på ferie, og havde desværre ikke TV2 på hotellet. Jeg forsøgte at finde en løsning, og kom i tanke om at vi fik TV via AntenneForeningen i Kolding (AFIK). AFIK får deres TV signal (og bredbånd) via STOFA.

Folk med Yousee har mulighed for at streame deres kanaler live via en app, og det samme har Stofa. Det hedder Stofa WebTV (https://webtv.stofa.dk). Du kan hvis du er abonnement hos Stofa, kan du oprette MitLogin på www.stofa.dk vha. dit kundenummer og fakturanummer. Får du dit tv signal fra Stofa via AFIK, så kan du også få Stofa WebTV – står der på hjemmesiden, men der står desværre ikke noget om hvordan. Derfor dette indlæg.

 

Stofa WebTV med AFIK

Semifinalens starttidspunkt nærmede sig, så jeg søgte og søgte på google, og prøvede at læse de fleste sider på AFIK’s hjemmeside for at finde en måde at få WebTV til at virke. Jeg prøvede i lang tid at oprette en bruger via Stofa’s hjemmeside, men efter 10+ forsøg måtte jeg opgive, og indse at de nok næppe var den måde det fungerede på hos AFIK.

 

Løsningen

Kampstart nærmede sig, og jeg skrev derfor en mail, da supporten via telefon var mere eller mindre brudt sammen.

Det viste sig at man desværre ikke selv kan oprette adgangen, som de “rigtige” Stofa medlemmer. Man skal kontakte AFIK (http://afik.dk) enten via telefon eller på mail (se på hjemmesiden). Skriv dit medlemsnummer og adresse (står på din faktura). Herefter får du tilsendt login oplysninger til Stofa WebTV, og så er du kørende. Det fungerer rigtig fint med de live-kanaler du har i din TV-pakke.

Så vidt jeg kan se er de primært live-kanalerne man har adgang til. Der er kun et begrænset udvalg af Film og Serier, og man kan ikke starte og stoppe live-udsendelserne. Til gengæld fungerer det rigtig fint med live kanalerne både på computeren og på iphone/ipad.

God fornøjelse….

Stofa webtv med AFIK sådan får du hvordan får man brugernavn og password til login oprette bruger til antenneforeningen i kolding
Sådan ser oversigten ud i Stofa WebTV

 

Kunne du bruge indlægget?

Jeg håber du kan bruge indlægget. Jeg brugte i hvert fald lang tid på at gennemtrevle internettet for at finde en løsning. Derfor dette lille indlæg på min blog, så andre slipper for at forsøge at oprette logins, finde “skjulte” passwords i gamle regninger etc. etc.

Giv det gerne 5 stjerner, så bliver det lettere for andre at finde resultatet i Google.

[kkstarratings]

 

 

 

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x