Sukkersirup / sukkerlage til cocktails etc (hjemmelavet)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Cocktails kræver tit sukkerlage, og det kan du selvfølgelig let lave selv. Det er med til at fjerne skarpheden i diverse blanding, og give den perfekte afrundede smag. Nogle kalder også sukkerlage for “simple sirup”, da det jo ikke kan blive mere simpelt – og heller ikke billigere.
Sukkerlage kan bruges til cocktails, drinks eller som sødme til kaffe, te, hjemmelavet juice eller sodavand.

Hjemmelavet sukkerlage / sirup
En sukkerlage til dine egne drinks.
Udskriv
Del på Facebook
Pin
Kommentér
Antal: 100 ml
Kalorier: 60kcal
Ingredienser
- 100 ml vand
- 150 gram sukker
Fremgangsmåde
- Bring vandet i kog
- Tilsæt sukkeren, og lade det opløse under omrøring
- Når det er opløst, så lade det simre i et par minutter.
- Lad det afkøle, og hæld det på en skoldet flaske.
- Opbevar på køl i op til en måned.
Opskriftsnoter
Du kan let skalere opskriften op, hvis du skal lave rigtig mange drinks.
Tips
- Prøv med forskellige typer af sukker (brun farin, demerara etc.)
Ernæringsfakta
Antal: 10ml | Kalorier: 60kcal | Kulhydrater: 10g | Sukker: 10g
Der er ikke så meget mere at sige til denne opskrift end at det er en del af standard sortimentet, hvis du elsker drinks 🙂 Velbekomme
Inspiration
Du kan søge inspiration i min lille drinks sektion: Bedste drinks og Cocktails
Shit det er let. Troede der skulle sirup i når det kaldes sukker sirup. Tak for en fin let beskrivelse og opskrift.
Fed blog 💪
Sukkerlage er ikke noget specielt, men er god til at “trimme” din cocktail til perfektion 🙂 Kan bruges i Mojito, White Lady etc… God fornøjelse.