Lyd og BilledeMode og forbrugTests

Test: TOUCHit Over-Ear trådløse høretelefoner med ANC

Introduktion

Danske SackIT har nu lanceret deres nye trådløse høretelefoner med Active Noise Cancellation (ANC) som stadig bærer navnet TOUCHit Over-Ear. Jeg har tidligere anmeldt den første udgave (Læs testen her), som havde nogle mangler, og kunne være lidt ømme at bruge i lang tid da de sad direkte på ørene. Nu har SACKit “lyttet” eller i hvert fald ment at det var tid til et par over-ears hørebøffer (link til hjemmeside).

I denne artikel kan du høre om mine forventninger blev indfriet.

 

Specifikationer

Bluetooth version 5.0, rækkevidde 10m
Batteri: 500mAh
Opladetid: 3 timer
Batteritid: Afspilning af musik: 22 timer (Bluetooth on, ANC off), 16 timer (Bluetooth on, ANC on)
Telefonopkald: 25 timer
Noise reduction performance: op til 20dB
Driver enhed (højtaleremembran): Ø40mm, Frekvensområde 20Hz-20KHz
Håndfri telefoni

Indhold i kassen
TOUCHit over-ear trådløse bluetooth høretelefoner
Quick-start guide
SACKit stof pose
1 m USB-C oplader kabel
1.4 m Audio kabel

 

Design / byggekvalitet

Om et design er flot eller grimt er altid noget der kan diskuteres. SACKit TOUCHit over-ear ligner – ja – et par høretelefoner. Jeg har testet udgaven i den flotte brune/guld udgave. Den synes jeg er super flot. I min verden er den et nøk opad i forrhold til et par klassiske sorte høretelefoner, men sådan er der nok så meget.

Bøjlen der går hen over hovedet er robust og uden aflastende puder. Det er ikke noget der bliver ubehageligt at have på i længden. Høretelefonerne synes generelt at være lavet i et robust materiale. Ingen frygt for at de ikke kan holde til dagligdagens strabadser.

Selve “koppen”, som omslutter øret er med bløde kanter. Ikke helt så bløde som dem fra Bose QuietComfort 35 II eller Dali IO-6, men rigtig fine selv på lange rejser. Jeg vil dog sige at når man har haft dem på i 3 timer, så virker det som om de har siddet lidt for stramt. Det kan man selvfølgelig bare trække lidt i bøjlen, så de løsner sig lidt.

Inde i koppen er der et stort L og R, så du ikke er i tvivl om hvordan de skal vende. På ydersiden er høretelefonerne er der på den højre et kryds (X), som der også var på den gamle model TOUCHit. Det er ren trykknap, hvor du kan tænde og slukke høretelefonerne. Derudover kan du også dobbeltklikke, og ringe retur til sidste opkald. Udover X’et, er der indgang til oplader og kabel, og også 2 knapper på den højre kop, hvor du kan skrue op og ned og skifte numre. På den venstre en lille knap, hvor du kan slå den aktive støjreduktion til og fra.

 

– Knapper og betjening

Her er billedet fra manualen, hvor du kan se hvilke knapper der er. Styring af musikafspilning virker let og ligetil:

 • Pause / Play – et kort tryk på X-knappen
 • Volume op/ned – hold +/- knappen nede
 • Skift nummer frem/tilbage – tryk kort på +/- knappen
 • Besvare opkald – kort tryk på X-knappen (når du hører opkaldet)
 • Afvise opkald – hold X-knappen inde i 3 sekunder.

 

Musik

Den vigtigste parameter når man taler om trådløse høretelefoner er selvfølgelig lyden. For den nye udgave af TOUCHit er lydbilledet fint. Der er en god balance mellem bas, mellemtone og diskant. Jeg har et panel af tracks, som jeg hører når jeg vurderer de forskellige ting, og her gør TOUCHit det godt. I skrivende stund er det Dali IO-6, der er referencemodellen for optimal trådsløs lyd i høretelefoner. TOUCHit over-ear når ikke op på samme niveau – men gør det rigtig godt. Der er en fin bund, og diskanten er også fornuftigt. Der er nogle steder, hvor mellemtonen flyder en smule sammen, og dermed kan nogle lyddetaljer mistes. Det er dog småting, og i forhold til mange små in-ears høretelefoner, så er lyden langt bedre.

For den almindelige bruger, der har brug for et par høretelefoner til rejsen, når man vil bruge det til musik og f.eks. Netflix, så får man med TOUCHit over-ear et par gode høretelefoner, der er alle pengene værd. Du får et par høretelefoner, hvor kvaliteten af lyden er super, og du kan lytte i timevis med glæde.

 

Telefoni

Når man er på tur, så er det genialt at kunne besvare telefonopkald via sit headset. Det er efterhånden standard i alle trådsløse høretelefoner. Det gode ved denne type over-ear høretelefoner er at der automatisk er passiv støjdæmpning. Du kan selvfølgelig også aktivere den aktive støjreduktion, og så bliver lyden endnu mere fokuseret, og de udefrakommende lyde forsvinder fint. Det gør det lettere at høre både for dig og modtageren.

Jeg har haft talrige telefonsamtaler gennem høretelefonerne, og har ikke hørt nogle klager over at modtageren ikke kunne høre hvad jeg sagde. Lyden, som jeg hører fra den anden ende af, er en smule for dyb til min præference, men det er smag og behag. Der var ingen problemer med at føre samtalen.

 

Active Noise Cancellation – ANC

TOUCHit over-ear har både passiv og aktiv støjdæmpning. Den passive dæmpning er selvfølgelig grundet over-ear designet. Derved kommer der ikke så meget lyd igennem udefra. Derudover kan man også trykke på den lille knap på venstre ørekop, og så aktivere Active Noise Cancellation (ANC). Ved hjælp af mikrofonen, så isoleres de lyde der er konstante/susende/summende og fjernes fra den lyd der sendes ind i dine øre.

Generelt betyder det at lyden, f.eks. et musiknummer, vil stå meget klarere frem, og baggrundsstøjen vil dæmpes markant. Det er ikke den bedste støjdæmpning jeg har prøvet. Bose QC 35 II (link til test) er nok den bedste der findes lige pt, og der kan TOUCHit Over-Ear ikke være med. Men den gør sit bedste, og det fungerer fornuftigt. Rejser du meget f.eks. i fly, og denne funktion er et must, så skal du gå efter Bose. Bruger du mere funktionen til at få lidt ekstra ro på tog- og bus-turen, så er TOUCHit helt fine.

Et lille minus her er at ANC ikke automatisk slukkes, når du holder X’et inde og slukker hørebøfferne. Idéen med at man kan benytte ANC uden at tænde høretelefonerne er sådan set super god, da man så kan få ro – uden at skulle bruge strøm på at drive musik/lyd i øvrigt. Jeg har bare oplevet at jeg ikke får slukket ANC’en, og så tappes strømmen i tasken. Det kunne have været smart at ANC slukkede når man slukkede for resten også. Men det er en vanesag tænker jeg.

 

Batteritid

TOUCHit Over-Ear har fremragende batteritid, og de holder hvad de lover. Du slipper for at skulle lade dem op ret tit da de faktisk holder svt. 15-16 timers musik afspilning. Det er super – og det er endda med ANC slået til. Hvis du slår ANC fra, så kan du få yderligere nogle timer ud af høretelefonerne. Sådan.

Opladningen foregår let via det medfølgende USB-C kabel.

 

Pris

Her er de bedste priser direkte fra Pricerunner, så du altid er sikret den laveste pris uden at skulle søge hele nettet igennem.

– i samarbejde med PriceRunner

Billeder

 

Det med småt
For en god ordens skyld skal nævnes at TOUCHit over-ear hovedtelefonerne er stillet til rådighed af SACKit.dk. De har ikke haft indflydelse på testens udformning, ordlyd eller konklusion. Den står jeg som altid 100% inde for. Links på siden kan være såkaldte "reklamelinks", som støtter bloggen i tilfælde af køb. Prisen vil altid være den samme for dig hvad enten du benytter links eller ej – så jeg håber du vil støtte, hvis du alligevel overvejer at købe.

 

Dokumenter

TOUCHit Over-Ear Manual 2020

 

Inspiration

Her kan du læse mine gennemgange af nogle andre fine over-ear høretelefoner.

Test: Dali IO-6 bluetooth høretelefoner – Referencemodel mht. bedste lyd!
Bose QuietComfort 35 II (fremragende støjreduktion og smuk lyd)

Se hele udvalget af høretelefon-tests i sektionen “Lyd og Billede“.

 

Konklusion

Bluetooth TOUCHit Over-Ear høretelefoner med aktive støjreduktion
 • Design / Byggekvalitet
 • Lyd - musik
 • Lyd - telefoni
 • Batteritid
 • Støjdæmpning
 • Pris
4.1

Min samlede vurdering

TOUCHit Over-Ear høretelefonerne er et fornuftigt valg, hvis du ønsker god lyd, ANC og en god pris. Der er altid noget der kan blive bedre, men de vil klare opgaven for de fleste. Støjreduktionen gør lyden meget mere tydelig når du f.eks. er i tog eller bus. Ved brug i timevis, så kan de tykke lidt omkring ørene, men det afhænger nok også af, hvor stort hovede du har.

bedste pris touchit over-ear

Gode ting

 • Pris
 • Design
 • Batteritid
 • Fin lydkvalitet
 • Trådløs telefon

Dårlige ting

 • ANC forbliver tændt, når man slukker høretelefoner
 • ANC kunne være bedre
 • Ørepuder lidt hårde
Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x