Tip: Offline streaming Netflix. Sådan downloader du en film…

Netflix har netop opdateret deres app til Android og iPhone så man nu kan se film og serier selv om man ikke har adgang til internettet.

En meget ventet ting er netop offline streaming af film og serier fra Netflix. Skal du på flyvetur over Atlanterhavet eller bare en rejse i Danmark så ville det være dejligt med et par gode timer på Netflix. Tidligere har det kun været muligt hvis man havde internetforbindelse men nu er det endelige blevet muligt st man kan downloade film/serier på forhånd. Genialt hvis du spøger mig.

Du vælger den film/serie som du gerne vil downloade. Trykker på download ikonet og filmen downloades nu til din enhed. Den er tilgængelig i 48 timer.

Her er et par billeder fra iPhone hvordan du gør… held og lykke.

Smid gerne en kommentar om din erfaring eller mening om muligheden for downloads.

Læs evt mere på Netflix’s hjemmeside

 

Hvad synes du om indlægget?

[kkstarratings]

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

1 thought on “Tip: Offline streaming Netflix. Sådan downloader du en film…

  • 2. december 2016 kl. 01:03
    Permalink

    Endelig kom muligheden for st downloade film i Netflix ✌?️????

    Besvar