BlandetNews and infoTips

Tip: Orange lampe blinker på Nespresso Vertuo – løsning

Introduktion

Den anden dag hvor jeg ville have en lækker kop kaffe, så opdager jeg at min Nespresso Vertuo har en orange lamper der blinker . Jeg prøvede en masse forskellige løsninger, og til sidst lykkedes det faktisk at få den lavet, så den nu kører igen… Her skriver jeg lidt om hvad man kan gøre for at få den igang igen.

 

Orange lys blinker

På en Nespresso Vertuo kaffemaskine betyder det orange, der blinker, at der er noget galt. Det kan være alt fra afkalkning over beskidte kanter til regelret failure. Lyset blinker på forskellige måde alt efter hvad det er der er problemet.

 

2 orange blink per sekund

Hvis din Nespresso Vertuo blinker 2 orange blink per sekund, så betyder det at maskinen er beskidt og fyldt med “snavs”.  Det betyder typisk at du skal finde en fugtig varm klud, og så få tørret alle overflader og kanter af. Inden du går i gang, så træk stikket ud af kontakten.

Det er specielt kanten omkring kapslen, som har det med at danne nogle små aflejringer, der kan gøre at låget ikke slutter helt tæt, og så melder den fejl.  Tør også kapsel-beholderen af og ligeledes “indersiden” af maskinen af også.

Herefter tænder du blot maskinen som normalt, og så forsvinder den orange blinkende lampe – og du kan nu få din gode kaffe som vanligt.

Det var dette problem der var på min maskine.

 

Blinker dobbelt, og slukker igen

Hvis din Nespresso Vertuo blinker to gange orange for derefter at slukke igen, så er problemet at kapselholderen er beskidt eller beskadiget. Så tør den af, og se om holderen er ødelagt. Er den det, så skal du have fat i Nespresso og skifte den.

 

Andre kombinationer

Hvis din Nespresso maskine blinker anderledes eller ikke hjælper med ovenstående, så kan det være at låsemekanismen ikke er drejet helt på plads. Så vil den også blinke orange.

En anden årsag, hvor den blinker orange kort er hvis du glemmer at komme en kaffekapsel i maskinen…

 

Instagram

instagram follow følg mig på Livets små ting

Kunne du bruge det?

Smid gerne en kommentar længere nede (hop dertil). Du kan også stille et spørgsmål. Det er ikke sikkert jeg kan hjælpe, men jeg skal gøre mit bedste.

Hvis du vil gi’ en kop kaffe, så kan du støtte med en kop kaffe til de mørke timer via MobilePay (👈 klik her)

 

Inspiration

Test: Jura Z10 – den bedste fuldautomatiske kaffemaskine
Verdens bedste iskaffe – super forfriskende (opskrift)

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Lizzie Møgelbjerg
Lizzie Møgelbjerg
6 måneder siden

Min maskine blinker ikke, den lyser konstant. Hvad kan jeg gøre?

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x