Vest by Vest – super lækkert tøj – Urban og street wear (outdated)

Butikken er lukket 🙁

logo
Vest by Vest er et nyt firma (Åbnet 1/9-2014), der sælger super lækre T-shirts. Firmaet holder til et sted oppe i Jylland, men hey, hvem bekymrer sig om det i disse internet tider.

Generelt bruger jeg min blog til at komme med diverse løsninger og gode råd på alverdens problemer, men denne gang bliver det faktisk lidt mere reklame, da jeg synes at kvaliteten og trykkene på de T-shirts, som Vest by Vest sælger har fortjent det!

I forbindelse med åbningen kunne man få lidt procenter ved at tilmelde sig deres nyhedsbrev, hvilket jeg benyttede mig af.

Jeg bestilte 4 T-shirts lige inden midnat den 1. september, så de blev afsendt i går, og i dag kom det som ventet via GLS pakkeshop. Perfekt!

monocache_cache_cut_grande

En af de valgte T-shirts ses ovenfor.
Kvaliteten er rigtig god, og trykket er af god kvalitet. En anden ting, man ofte er lidt nervøs for, er størrelserne. I mit tilfælde bruger jeg for det meste str. L, nogen gange M, hvis størrelsen er “stor i det”. For alle de fire bestilte t-shirts passede størrelsen L helt perfekt.

Vest by Vest kan findes på følgende sociale medier
    
og selvfølgelig på hjemmesiden www.vestbyvest.dk (hjemmesiden lukket igen).

En anden ting, som jeg synes er fedt med de lidt mere ukendte mærker, er at udvalget er klar mere unikt end f.eks. smartguy og Zalando. Priserne er meget fornuftige taget i betragtning af, at man som kunde får noget unik, som der ikke er andre butikker der pt. sælger i DK.

Vest by Vest har min fulde støtte, og jeg kan kun anbefale andre at prøve “butikken”.
Tjek det ud på Vest by Vest (lukket).

/Lars

Vest by Vest - fedt udvalg af urban t-shirts...
  • Kvalitet
  • Størrelser som "andre mærker"
  • Pris
  • Unikt udvalg
  • Support
  • Indpakning
5

Resume

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *