Bacon i ovn – super let (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Dagens super tip: Bacon i ovn – og du slipper for svineriet. Bacon smager fantastisk til mange retter. Æggekage, leverpostej etc etc. Det støste problem ved at skulle stege bacon er at det tager lang tid, og så sviner det en masse omkring kogepladen. Tricket er at lave din bacon i ovnen. Det sviner ikke, og du sparer tid, hvor du kan forberede de andre ting til frokosten.

Ovnstegt bacon - bacon i ovn uden svineriet…
Ingredienser
- 3 pakker Bacon
- Bagepapir + køkkenrulle
Udstyr
- Bradepande til ovnen (Gerne flere alt efter baconmængden)
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Fordel bacon på dine bradepander (på bagepapir)
- Sæt dine bradepander i ovnen og varm i ca. 12-14 minutter ved 200 grader varmluft.
- Tag baconstykkerne op og læg dem på køkkenrulle, så noget af fedtet suges fra.
- Velbekomme
Opskriftsnoter
Ernæringsfakta
Billeder
Hvad synes du om opskriften?
Hvis du kunne bruge opskriften vil jeg sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil trykke på de 5 små
stjerner under billedet oppe i opskriften. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du
skriver en kommentar nederst.
Kommentarer og spørgsmål?
Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop
derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også
dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀
Inspiration
Broccolisalat med bacon – den perfekte salat (opskrift)
Kogte majskolber med salt og smør (opskrift)
De er lige som jeg kan lide.
Tak Debby 👌
Det er da en fejl at smide baconfedtet ud! Det er fantastisk at stege i 🙂
God idé 👏👏
Hej🤗altså er ikke er ikke fordi jeg er snobbet, men når jeg steger bacon i ovnen , er det den fra tulip, er jeg helt forkert på den der måske🥦det er bare fordi, de andre typer bacon, er der ikke den samme mænge” gode fedt” i så man kan få det sprødt. Mega go blok jegfølger den meget🥦go påske🐣🐣
Tusind tak for de fine ord om min hjemmeside ❤️🙏
Jeg kan kun give dig ret i at der er forskel på bacon. Min favorit er når man selv køber et stykke hos slagteren og skærer så fint man kan… love it…
Rigtig god påske
/L