OpskriftTilbehør

Bacon i ovn – super let (opskrift)

Introduktion

Dagens super tip: Bacon i ovn – og du slipper for svineriet. Bacon smager fantastisk til mange retter. Æggekage, leverpostej etc etc. Det støste problem ved at skulle stege bacon er at det tager lang tid, og så sviner det en masse omkring kogepladen. Tricket er at lave din bacon i ovnen. Det sviner ikke, og du sparer tid, hvor du kan forberede de andre ting til frokosten.

Ovnstegt bacon - bacon i ovn uden svineriet…

Bacon i ovn er super let at lave, og du slipper for at stå over den sprudlende pande - og ikke mindst alt griseriet omkring panden… Velbekomme
4.62 fra 31 stemmer
Print Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk, Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 22 minutter
Antal: 4 Personer
Calories: 1382kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 3 pakker Bacon
  • Bagepapir + køkkenrulle
Udstyr
  • Bradepande til ovnen (Gerne flere alt efter baconmængden)
Fremgangsmåde
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Fordel bacon på dine bradepander (på bagepapir)
  • Sæt dine bradepander i ovnen og varm i ca. 12-14 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Tag baconstykkerne op og læg dem på køkkenrulle, så noget af fedtet suges fra.
  • Velbekomme
Opskriftsnoter
Når du tager bradepanderne ud af ovnen, så vær opmærksom på at der er en del fedt der er stegt fra. Mens fedtet er flydende, så hæld det i en karton, og smid ud. Hvis du lader det stå, så bliver det sværere at få af senere. Så hæld det fra og vaske bradepanden (hvis nødvendigt) efterfølgende.
God fornøjelse.
Ernæringsfakta
Antal: 1Pakke | Kalorier: 1382kcal | Kulhydrater: 4g | Protein: 42g | Fedt: 132g | Mættet fedt: 44g | Flerumættet fedt: 21g | Monoumættet fedt: 58g | Transfedtsyrer: 1g | Kolesterol: 219mg | Natrium: 2195mg | Kalium: 656mg | A vitamin: 123IU | Calcium (kalk): 17mg | Jern: 1mg

 

Billeder

Hvad synes du om opskriften?

Hvis du kunne bruge opskriften vil jeg sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil trykke på de 5 små
stjerner under billedet oppe i opskriften. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du
skriver en kommentar nederst.

Kommentarer og spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop
derned
). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også
dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀

 

Inspiration

Broccolisalat med bacon – den perfekte salat (opskrift)

Kogte majskolber med salt og smør (opskrift)

4.62 from 31 votes (29 ratings without comment)
Følg
Giv besked ved
guest

6 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Debby
Debby
2 måneder siden

De er lige som jeg kan lide.

Marie
Marie
2 år siden

Det er da en fejl at smide baconfedtet ud! Det er fantastisk at stege i 🙂

Marlen
Marlen
2 år siden

Hej🤗altså er ikke er ikke fordi jeg er snobbet, men når jeg steger bacon i ovnen , er det den fra tulip, er jeg helt forkert på den der måske🥦det er bare fordi, de andre typer bacon, er der ikke den samme mænge” gode fedt” i så man kan få det sprødt. Mega go blok jegfølger den meget🥦go påske🐣🐣

6
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x