Bacon i ovn – super let (opskrift)

Introduktion

Dagens super tip: Bacon i ovn – og du slipper for svineriet. Bacon smager fantastisk til mange retter. Æggekage, leverpostej etc etc. Det støste problem ved at skulle stege bacon er at det tager lang tid, og så sviner det en masse omkring kogepladen. Tricket er at lave din bacon i ovnen. Det sviner ikke, og du sparer tid, hvor du kan forberede de andre ting til frokosten.

Ovnstegt bacon - bacon i ovn uden svineriet…

Bacon i ovn er super let at lave, og du slipper for at stå over den sprudlende pande - og ikke mindst alt griseriet omkring panden… Velbekomme
4.67 fra 6 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Tilbehør
Køkken: Amerikansk, Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 22 minutter
Antal: 4 Personer
Kalorier: 1382kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 3 pakker Bacon
  • Bagepapir + køkkenrulle
Udstyr
  • Bradepande til ovnen (Gerne flere alt efter baconmængden)
Fremgangsmåde
  • Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  • Fordel bacon på dine bradepander (på bagepapir)
  • Sæt dine bradepander i ovnen og varm i ca. 12-14 minutter ved 200 grader varmluft.
  • Tag baconstykkerne op og læg dem på køkkenrulle, så noget af fedtet suges fra.
  • Velbekomme
Opskriftsnoter
Når du tager bradepanderne ud af ovnen, så vær opmærksom på at der er en del fedt der er stegt fra. Mens fedtet er flydende, så hæld det i en karton, og smid ud. Hvis du lader det stå, så bliver det sværere at få af senere. Så hæld det fra og vaske bradepanden (hvis nødvendigt) efterfølgende.
God fornøjelse.
Ernæringsfakta
Antal: 1Pakke | Kalorier: 1382kcal | Kulhydrater: 4g | Protein: 42g | Fedt: 132g | Mættet fedt: 44g | Flerumættet fedt: 21g | Monoumættet fedt: 58g | Transfedtsyrer: 1g | Kolesterol: 219mg | Natrium: 2195mg | Kalium: 656mg | A vitamin: 123IU | Calcium (kalk): 17mg | Jern: 1mg

 

Billeder

Hvad synes du om opskriften?

Hvis du kunne bruge opskriften vil jeg sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil trykke på de 5 små
stjerner under billedet oppe i opskriften. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du
skriver en kommentar nederst.

Kommentarer og spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop
derned
). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også
dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀

 

Inspiration

Broccolisalat med bacon – den perfekte salat (opskrift)

Kogte majskolber med salt og smør (opskrift)

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Tryk meget gerne på de 5 stjerner, der også vises i din kommentar.




4 thoughts on “Bacon i ovn – super let (opskrift)

  • 21. maj 2022 kl. 17:26
    Permalink

    Det er da en fejl at smide baconfedtet ud! Det er fantastisk at stege i 🙂

    Besvar
  • 10. april 2022 kl. 10:40
    Permalink

    Hej🤗altså er ikke er ikke fordi jeg er snobbet, men når jeg steger bacon i ovnen , er det den fra tulip, er jeg helt forkert på den der måske🥦det er bare fordi, de andre typer bacon, er der ikke den samme mænge” gode fedt” i så man kan få det sprødt. Mega go blok jegfølger den meget🥦go påske🐣🐣

    Besvar
    • 13. april 2022 kl. 21:57
      Permalink

      Tusind tak for de fine ord om min hjemmeside ❤️🙏
      Jeg kan kun give dig ret i at der er forskel på bacon. Min favorit er når man selv køber et stykke hos slagteren og skærer så fint man kan… love it…

      Rigtig god påske
      /L

      Besvar