Super gode hjemmelavede soyamandler – en hurtig, let og sund snack (opskrift)

Introduktion

Får du uventede gæster, så er soyamandler den perfekte snack, hvis du vil servere lidt hurtigt, der smager fantastisk. Det tager ikke mange minutter at lave, og kombinationen af mandler, og soya (der smager salt) er helt perfekt. Vi bruger dem typisk til et glas boblevin f.eks. Prosecco / Crement eller lignende… Genialt

Opskriften

Denne opskrift er på en mindre portion til ca. 4-6 personer, men man kan selvfølgelig bare tage flere eller mindre alt efter hvor mange man ønsker at lave 🙂 Tak til Heidi for den gode opskrift 👍

 

5 fra 12 stemmer
Opskrift på soyamandler hjemmelavede soya mandler homemade soy glazed almonds snack soyamandler
Lækre hjemmelavede soyamandler
Forberedelse
1 min
Tilberedning
4 min
Samlet tid
5 min
 

En hurtig måde at lave en super lækker snack, som faktisk er sund. Perfekt til et glas boble-vin eller som topping på salaten. Tager ikke mere end nogle få minutter at lave, og kræver intet specielt.

Helt perfekt som den sunde hverdagssnack, men også fin nok til at servere ved det fine selskab.

Kategori: Snack
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 148 kcal
Ingredienser
  • 100 gram mandler (ca. 2-3 dl)
  • 3 spsk soya sauce
Fremgangsmåde
  1. Varm panden op til middelvarme. På vores kogeplade bruger jeg styrke 8 af 12.

  2. Hæld mandlerne på og lad dem "riste lidt" mens du måler soya saucen af.

  3. Hæld soya saucen direkte ned over mandlerne. og rør rundt stille og roligt, så soyaen bliver fordelt på alle mandler

  4. Steg indtil soya'en er suget ind i mandlerne. Der kan godt sætte sig lidt soyarester i bunden af panden, men det opløses meget let med vand efterfølgende.

  5. Stegetiden er ca 4-5 minutter.

Opskriftsnoter

Lad dem afkøle lidt, og server dem straks. Smager super godt både som snack eller evt. hakket som topping på salat.

 

Billeder

Spørgsmål og kommentarer

Du må meget gerne give mig din mening om opskriften i kommentarfeltet nedenfor, og også gerne bedømme den på de små gule stjerner i kommentarfeltet. Har du spørgsmål, så skriv endelig, så svarer jeg hurtigst muligt og efter bedste evne.

.

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 thoughts on Super gode hjemmelavede soyamandler – en hurtig, let og sund snack (opskrift)

  • 26. august 2017 at 16:24
    Permalink

    De er super lette at lave. Smager SÅ godt.

    Svar
    • 26. august 2017 at 16:40
      Permalink

      Hej Niels. Tusind tak for roserne 🙂 Det er altid dejligt. God fornøjelse…
      KH Lars

      Svar
  • 30. juli 2017 at 20:27
    Permalink

    Elsker soya mandler. De er super

    Svar
    • 30. juli 2017 at 22:39
      Permalink

      Hej Janne. Tak for bedømmelsen og roserne. Tror jeg selv må lave lidt ekstra en af de kommende dage.
      KH Lars

      Svar