Model STesla

Tips og god viden om Tesla Model S – Exterior (side 2)

Introduktion

Jeg har samlet en masse gode tips til din Tesla Model S, så du udnytter det fulde potentiale af bilen og dens funktioner. I dette indlæg er det omkring de udvendige / exterior ting, du kan gøre med din Tesla… Hop til Indvendige tips til Tesla Model S

 

Exterior / udenfor

Vask af hjul

Når du skal vaske din bil, så brug bilens luftundervogn (hvis du har den) og sæt den til “Meget høj” og sluk bilen. Det gør at du meget lettere kan komme til at vaske skærmkasser, eller at den kan spules ren.

 

Lås dørene op / skub håndtag ud

Tryk på parkeringsknappen i din bil for at udløse dørhåndtagene. Er du uden for bilen kan du dobbeltklikke på “taget” af fjernbetjeningen for at låse op (og et klik for at låse).

 

Bagklap

Bagklappen åbnes ved at dobbeltklikke på fjernbetjeningens “bagklap”. Gør det igen for at lukke. Det kræver at du har automatisk bagklap. Du kan endivere selv indstille, hvor langt den skal køre op ved at holde knappen på bagklappen inde i 3 sekunder. Så vil den næste gang åbne dertil. Godt ved lave parkerings huset etc.

 

Opladnings styrken / ampere ved opladning

Her har Tesla igen gjort det smart. Ampere-styrken i forbindelse med opladning er GPS afhængig. Dvs. hvis du i sommerhuset lader med 5-6 ampere, så vil den automatisk huske dette, hvor du måske derhjemme kan lade med fuld styrke. Har du ikke ændret i standard opsætningen på en bestemt lokalisation, så vil den altid lade på fuld styrke.

 

Lås dørene op let

Bilen vil automatisk låse døre og ladekabel op, hvis du nærmer dig bilen og trykker på bagklappen på fjernebetjeningen (kræver Tech-pakke).

 

Lås op uden batteri i fjernbetjening

Du kan låse din TMS op selv om du er løbet tør for batteri i din fjernbetjening. Læg den ved vinduesviskeren i passagersiden.

 

Start din bil uden batteri i nøgle

Du kan selvfølgelig også starte din bil, selvom din fjernbetjening er løbet tør for strøm. Placér nøglen i kopholderen i armlænet.

 

Åbne ladeporten

På fjernbetjeningen kan du holde “bagklappen” inde, så låses ladestikket op, hvis du er i gang med at lade. Du kan gøre det sammen, hvis du vil åbne for ladeporten.

 

Spørgsmål eller kommentarer?

Du må meget gerne skrive, hvis du selv har et godt tips, som ikke står i ovenstående. Disse tips er fundet på internationale, og danske sider omkring Tesla Model S, så der kan selvfølgelig stadig være ting der ikke kommet med – så sig endelig til.

I er velkomne til at stille spørgsmål herunder, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg vil anbefale at kigge nærmere på Facebookgruppen Tesla Owners Club Denmark (Facebookgruppe). Hop derind. Der er masser af hjælp at hente også…

instagram follow følg mig på Livets små ting

 

Bedste tracker til din Tesla?

Tessie – ingen tvivl længere… Hvis du ligesom jeg synes det er fedt at kunne følge med i din Tesla’s køreture, ladninger, “life-time” kørselskort, batteriets degradering og meget mere, så skal du tjekke Tessie ud. Den klarer det hele automatisk. Jeg har tidligere brugt TeslaMate og TeslaFi. Teslamate er gratis, men kræver egen server og dårlig brugerflade. TeslaFi er dyr – du skal betale 50$ pr. bil pr. år for at bruge det, og samtidig er der ikke en app / mobilsite til din iPhone/Android telefon (eller iPad/Tablet for den sags skyld).

Tessie app iPhone teslafi tracker teslamate iPad tablet android mobile version

 

Ved Tessie koster det 49.99$ pr. år lige gyldig hvor mange biler du har, og du har adgang fra alle platforme, hvilket er super smart. Tessie kan også benytte den til stemmestyring via f.eks. Apple Watch. Hvis du benytter mit link, så får du en gratis måned, hvor du kan teste det ud

Klik her (eller på billedet ovenfor: https://share.tessie.com/rTgGPZsuGxb

 

 

En kop kaffe…?

Har du lyst til at støtte mit lille projekt med en kop kaffe, så er du velkommen til at give støtten den, forhåbentligt, kommende espressomaskine via min lille Paypalindsamling 🙂

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x