Tips og god viden om Tesla Model S – Exterior (side 2)

Introduktion

Jeg har samlet en masse gode tips til din Tesla Model S, så du udnytter det fulde potentiale af bilen og dens funktioner. I dette indlæg er det omkring de udvendige / exterior ting, du kan gøre med din Tesla… Hop til Indvendige tips til Tesla Model S

 

Exterior / udenfor

Vask af hjul

Når du skal vaske din bil, så brug bilens luftundervogn (hvis du har den) og sæt den til “Meget høj” og sluk bilen. Det gør at du meget lettere kan komme til at vaske skærmkasser, eller at den kan spules ren.

 

Lås dørene op / skub håndtag ud

Tryk på parkeringsknappen i din bil for at udløse dørhåndtagene. Er du uden for bilen kan du dobbeltklikke på “taget” af fjernbetjeningen for at låse op (og et klik for at låse).

 

Bagklap

Bagklappen åbnes ved at dobbeltklikke på fjernbetjeningens “bagklap”. Gør det igen for at lukke. Det kræver at du har automatisk bagklap. Du kan endivere selv indstille, hvor langt den skal køre op ved at holde knappen på bagklappen inde i 3 sekunder. Så vil den næste gang åbne dertil. Godt ved lave parkerings huset etc.

 

Opladnings styrken / ampere ved opladning

Her har Tesla igen gjort det smart. Ampere-styrken i forbindelse med opladning er GPS afhængig. Dvs. hvis du i sommerhuset lader med 5-6 ampere, så vil den automatisk huske dette, hvor du måske derhjemme kan lade med fuld styrke. Har du ikke ændret i standard opsætningen på en bestemt lokalisation, så vil den altid lade på fuld styrke.

 

Lås dørene op let

Bilen vil automatisk låse døre og ladekabel op, hvis du nærmer dig bilen og trykker på bagklappen på fjernebetjeningen (kræver Tech-pakke).

 

Lås op uden batteri i fjernbetjening

Du kan låse din TMS op selv om du er løbet tør for batteri i din fjernbetjening. Læg den ved vinduesviskeren i passagersiden.

 

Start din bil uden batteri i nøgle

Du kan selvfølgelig også starte din bil, selvom din fjernbetjening er løbet tør for strøm. Placér nøglen i kopholderen i armlænet.

 

Åbne ladeporten

På fjernbetjeningen kan du holde “bagklappen” inde, så låses ladestikket op, hvis du er i gang med at lade. Du kan gøre det sammen, hvis du vil åbne for ladeporten.

 

Spørgsmål eller kommentarer?

Du må meget gerne skrive, hvis du selv har et godt tips, som ikke står i ovenstående. Disse tips er fundet på internationale, og danske sider omkring Tesla Model S, så der kan selvfølgelig stadig være ting der ikke kommet med – så sig endelig til.

I er velkomne til at stille spørgsmål herunder, så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg vil anbefale at kigge nærmere på Facebookgruppen Tesla Owners Club Denmark (Facebookgruppe). Hop derind. Der er masser af hjælp at hente også…

 

Kunne du bruge indlægget?

Tryk gerne på de 5 stjerner, hvis du kunne bruge indlægget

[kkstarratings]

 

Vil du istedet købe en ny Tesla, så brug gerne mit Tesla-link (Referrallink), så får vi begge 1500km supercharging gratis med – og jeg får et lod i en lodtrækningspulje om nyt udstyr.

 

En kop kaffe…?

Har du lyst til at støtte mit lille projekt med en kop kaffe, så er du velkommen til at give støtten den, forhåbentligt, kommende espressomaskine via min lille Paypalindsamling 🙂

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 thought on “Tips og god viden om Tesla Model S – Exterior (side 2)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *