Tip: Fjern let haveaffald efter hækklipning f.eks. bøgehæk…

Fjern let haveaffald efter hækklipning

Har du en hæk og er det lidt uoverskueligt at gå i gang med klipningen da det tager laang tid når hækken skal klippes – og ikke mindst bagefter når alt det afklippede så skal rives sammen. Muligvis skal du også forbi en genbrugsplads for at komme af med komposten?

Her er et lille tip der sparer dig for en masse tid og bøvl ?

 

Sådan gør du

Mange synes man skal klippe hækken 1 gang årligt, men hvis du vil gøre det let for dig selv, så bør du klippe den 2-4 gange i løbet af en sæson. Så slipper du for at grenene er blevet for kraftige, og hækken for “vild” at se på. Ved at klippe den ofte kan du nøjes med at trimme hækken. Lidt som når man går til frisøren. Det gode er at, hvis du trimmer den mange gange i løbet af en sæson, så kan du kører en gang over de afklippede grene med plæneklipperen (bioklip), og vupti. Alt er herefter væk, og du slipper for at skulle fylde en trailer / sække med en masse grønne grene, der skal køres på genbrugspladsen etc.

En anden fordel er at du bruge afklippet som gødning til din plæne. Alt i alt super smart!

Tjek evt. mit indlæg med en masse tips og tricks til bøgehækken: Alt om bøgehæk: Plantning, klipning, gødning, vanding og meget mere.

 

Kommentarer eller spørgsmål?

Du er velkommen til at stille spørgsmål eller komme med en kommentar nederst. Du må også meget gerne give indlægget 5 stjerner. Det betyder en masse for bloggen…

[kkstarratings]

 

Billeder

 

Video

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

0 thoughts on “Tip: Fjern let haveaffald efter hækklipning f.eks. bøgehæk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *