Mai Tai cocktail (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Eftersigende så stammer Mai Tai cocktailen helt tilbage fra 1944, hvor Victor Jules Bergeron (aka Trader Vic) ejede en tiki restaurant i Oakland California (US). Her er opskriften, så den er let at gå til. Nyd den helt afkølet med masser af knust is.

Mai tai cocktail
Ingredienser
- 3 cl Havana Club Especial (mørk rom)
- 2 cl Havana Club 3 års (lys rom)
- 2 cl Cointreau (appelsin likør)
- 1 cl mandel Sirup (kaldes også Orgeat sirup)
- 3 cl lime saft
- 5 Isterninger
Udstyr
- Shaker
- Blender (til knust is)
- Whiskyglas / Cocktailglas
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i shakeren inkl. isterninger.
- Hæld det i glas med knust is (gennem si).
- Serveres med mynte på toppen, og et sugerør i.
- Velbekomme
Opskriftsnoter
Ernæringsfakta
Hvad synes du om opskriften?
Tryk gerne på de 5 små stjerner under billedet oppe i opskriften, hvis det var noget. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du skriver en kommentar nederst.
Kommentarer og spørgsmål?
Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀
Inspiration
Old Cuban – cocktail med champagne på toppen (opskrift)
Strawberry Daiquiri – klassikeren (opskrift)