Mai Tai cocktail (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Eftersigende så stammer Mai Tai cocktailen helt tilbage fra 1944, hvor Victor Jules Bergeron (aka Trader Vic) ejede en tiki restaurant i Oakland California (US). Her er opskriften, så den er let at gå til. Nyd den helt afkølet med masser af knust is.
Mai tai cocktail
Ingredienser
- 3 cl Havana Club Especial (mørk rom)
- 2 cl Havana Club 3 års (lys rom)
- 2 cl Cointreau (appelsin likør)
- 1 cl mandel Sirup (kaldes også Orgeat sirup)
- 3 cl lime saft
- 5 Isterninger
Udstyr
- Shaker
- Blender (til knust is)
- Whiskyglas / Cocktailglas
Fremgangsmåde
- Kom alle ingredienserne i shakeren inkl. isterninger.
- Hæld det i glas med knust is (gennem si).
- Serveres med mynte på toppen, og et sugerør i.
- Velbekomme
Opskriftsnoter
Ernæringsfakta
Hvad synes du om opskriften?
Tryk gerne på de 5 små stjerner under billedet oppe i opskriften, hvis det var noget. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du skriver en kommentar nederst.
Kommentarer og spørgsmål?
Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀
Inspiration
Old Cuban – cocktail med champagne på toppen (opskrift)
Strawberry Daiquiri – klassikeren (opskrift)
- Information
- Seneste indlæg
- Samarbejde?
Bor i Kolding med min hustru Heidi og vores to skønne børn Emma og William. Jeg elsker ALT der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Jeg elsker god mad og inspirerende oplevelser, og så har jeg altid haft et blødt punkt for gadgets og lækkert udstyr til hjemmet. Til daglig er jeg medicinmand i det danske hospitalsvæsen.