BørnHovedretOpskriftSnacks

De lækreste og letteste pizzasnegle (opskrift)

Introduktion til pizzasnegle

De fleste af os har formenligt fået pizzasnegle en gang i mellem f.eks. til børnefødselsdage, eller som en let ting man kan tage med i Legoland, Djurs Sommerland eller lignende. Problemet kan være at de har det med at blive ekstremt tørre efter bare 1 times tid. Men det findes der selvfølgelig råd for.

Her er min opskrift på nogle gode pizzasnegle, som jeg er sikker på at både børn og voksne vil elske

 

Opskriften

Opskriften på pizzasnegle er super let at gå til, og kan med fordel laves sammen med børnene derhjemme. Hos børn smager maden altså bedre, når de selv har været med til at lave det…

opskrift på de allerbedste pizzasnegle i hele verden danmark bløde og lækre velsmagende

Hjemmelavede pizzasnegle

Her er opskriften på de lækreste pizzasnegle i hele Danmark. De bliver er dejligt bløde, og bliver ikke tørre, som man normalt oplever allerede efter få timer. 
4.35 fra 35 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk, Italiensk
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 24 stk
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
Pizzasnegle dejen
  • 250 ml Lunkent vand (2,5 dl)
  • 50 gram Gær
  • 3-4 spsk Olie (el. 150 gram smeltet smør)
  • 500 gram Hvedemel
  • 1 tsk Fint salt
  • 1 tsk Alm. sukker
Fyld
  • Tomatsauce
  • Revet ost
  • Skinke, salami, kyllingstykker etc.
  • Oregano
Fremgangsmåde
Dejen
  • Opløs gær i vandet, kom olie, salt og sukker i. Tilsidst melet
  • Ælt det godt sammen, gerne i en røremaskine. 
  • Lad dejen hæve i ca. 15 minutter
  • Rul dejen ud på et meldækket bord i en stor rektangel. Tykkelsen skal være ca. 0.5 cm.
Fyldet
  • Kom tomatsaucen på dejen. Tomatsaucen gerne med hvidløg, og en lille smule chili. Smør et godt lag på. 
  • Kom herefter fyldet på og slut af med osten (se billeder).
  • Rul dejen sammen til en pølse (som en roulade). Skær i skiver på ca. 1.5-2 cm og kom på en bageplade til ovnen.
  • Dæk med plastik og lad hæve ca. 20-30 minutter. Du kan evt. drysse med lidt oregano/sesamfrø. Tænd ovnen når du sætter dem til hævning.
  • Bages midt i ovnen ved 250 grader (alm), eller ved flere plader 220 grader i ca. 10 minutter.
Opskriftsnoter
De lækre pizzasnegle køles lidt af på en rist eller lignende, og server dem gerne lune. De er også perfekte til fryseren, og kan så tages op til en hurtig gang mad f.eks. hvis turen går til Legoland.
Velbekomme.

følg mig på instagram

 
 

Billeder

 

Tips

  • Du kan f.eks. bruge en færdiglavet Dolmio Tomatsauce med hvidløg, som en hurtig og velsmagende løsning til pizzasneglene. Der findes også andre lignende saucer.
  • Lav evt. din helt egen tomat sauce. Tag f.eks. 2 ds. flåede tomater, kom 1 tsk salt, 1 tsk oregano og 1 tsk Basilikum, 2-4 fed presset hvidløg og en knivspids chili i og kog igennem. Tilsæt evt. 1 tsk sukker også.
  • Hvis børnene skal hjælpe, så del dejen i 2-3 stykker efter hævning. Så bliver de rulningen lidt lettere at have med at gøre.

 

Spørgsmål eller kommentarer

Du er yderst velkommen til at kommentere og stille spørgsmål nedenfor. Jeg svarer så hurtigt jeg kan, eller også kan det være at en af bloggens læsere når det først. Har du et billede af dine vellykkede pizzasnegle, så smid det gerne op, så andre kan se resultatet.

 

.

Følg
Giv besked ved
guest

7 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Karen Maria
Karen Maria
2 måneder siden

disse pizzasnegle er blevet vores favorit! Nemt og virkelig lækre! Sidder lige og spiser en og tænker om dejen ikke kan bruges til kanelsnegle???

Blanca
Blanca
4 måneder siden

Kan man godt bruge pizzasauce i stedet for?

trackback
3 år siden

[…] De lækreste og letteste pizzasnegle (opskrift) Hjemmelavet tomatsauce til pizza og pasta (opskrift) Kartoffelpizza med mozzarella og rosmarin (opskrift) Verdens bedste pizzabund af en god pizzadej (opskrift) […]

trackback
3 år siden

[…] De lækreste og letteste pizzasnegle (opskrift) Den bedste pizzadej (opskrift) De perfekte pølsehorn – luftige, bløde og sprøde (opskrift) […]

Rie
Rie
4 år siden

Hej. Hvor mange giver en portion ca?

Mette Nielsen
Mette Nielsen
6 år siden

Super lækre pizzasnegle. De er ret svampede præcis som vi godt kan li dem hos os.
Tak

7
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x