BilerModel 3Model SModel YTesla

Sådan får du Disney+ (Plus) tilbage på din Tesla

Introduktion

Teslaejere har nu en app mindre på de store skærme efter seneste software update – men heldigvis kan du let få Disney Plus tilbage igen. Disney+ appen blev lige pludselig fjernet. Dette skyldes sandsynligvis, at Teslas direktør Elon Musk reagerer på, at Disney har trukket deres reklamer fra X (Twitter), som han også ejer.

Hverken Tesla eller Disney+ har kommenteret på fjernelsen. Fjernelsen sker i forbindelse med den netop frigivede software (2023.44.3.x) og ca. en måned efter, at flere store virksomheder, herunder Disney, Apple og Sony, trak deres reklamer fra X på grund af racistiske og transfobiske holdninger samt antisemitiske konspirationsteorier frembrag af Elon Musk. Som reaktion på dette svarede Musk ved New York Times’ Dealbook Summit sidste måned, at de virksomheder, der havde stoppet med at annoncere på Twitter, kunne “go fuck themselves”.

Heldigvis har Tesla ikke fjernet Disney Plus helt fra systemet, blot gemt app’en inde bagved. Se den korte video, så du let kan få den retur.

 

Video

Her en lille kort video som viser hvordan du får Disney+ (Plus) tilbage i din “Biograf” på din Tesla

Det smarte er at du faktisk bare skal åbne browseren og gå ind på disneyplus.com, så vil app’en åbne automatisk, og fremadrettet være i din Tesla Biograf oversigt.

 

Kommentarer og spørgsmål?

Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.

Rigtig god dag 🍀

 

Inspiration

Rabat på en ny Tesla
Gode vinterråd til ejere af Tesla Model 3 og Model Y

 

Ekstra tip

Hvis du ikke allerede kender https://teslatube.dk/, så overvej at lave den som startside i bilen. Der får du adgang til mange flere streamingmuligheder, men også alle mulige andre gode hjemmesider, som er gode at have i bilen.

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x