Svinemørbrad med rød pesto (opskrift)

Introduktion

Svinemørbrad med rød pesto i midten – svøbt i enten parmaskinke eller bacon. Det er super let at lave, og smager fantastisk. Kan spises med en lækker salat, fritter, ris eller hvad du nu har lyst til. Svinemørbrad kan du tit finde på tilbud, og de kan holde sig super godt på frost, så du altid let kan lave en lækker ret.

Vi får tit leveret fra MrBeef.dk – det er let og du kan finde alt.

 

svinemørbrad med rød pesto svøbt svøb bacon skinke parmaskinke opskrift lækkert

Svinemørbrad fyldt med rød pesto og svøbt i bacon/parmaskinke

Det er super let at lave og mega mørt. Der er ca. til 3-4 personer i 1 svinemørbrad.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 25 minutter
Samlet tid: 40 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 163kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 1 glas rød/grøn pesto (ca. 140 gram) (rød er vores favorit)
  • 1 svinemørbrad
  • 1 pakke bacon/parmaskinke i skiver
  • Salt og peber
Udstyr
  • Ildfast fast
Fremgangsmåde
  • Tænd ovnen på 200 graders varmluft.
  • Puds mørbraden lidt af, og skær en dyb ridse ned igennem den.
  • Læg bacon/skinke ud på et bræt eller i fadet, og kom mørbraden i midten. Kom så pesto i revnen + salt/peber, og fold bacon/skinke rundt om. Kom svinemørbraden i et fad (hvis du ikke allerede har gjort det)
  • Kom den i ovnen (200 grader varmluft) i 20 minutter. Når tiden er gået, så giv den 5 minutter på Grill for at få lidt sprødhed på bacon. Ved parmaskinke kan grill undlades. Her skal den tiden bare forlænges med 5 minutter.
  • Velbekomme
Opskriftsnoter
Kan serveres med en lækker salat ved siden. Det kan f.eks. være broccolisalat, eller en salt med hvad du har i køleskabet. På billedet er det en salat med finhakket spidskål, gulerødder, peber, agurk og løg. Lidt feta på toppen med en olie-eddikedressing.
 
Ernæringsfakta
Antal: 1person | Kalorier: 163kcal | Kulhydrater: 0.5g | Protein: 18.2g | Fedt: 9.6g

 

følg mig på instagram

 

Billeder

 

Hvad synes du om opskriften?

Hvis du kunne bruge opskriften vil jeg sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil trykke på de 5 små stjerner under billedet oppe i opskriften. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du skriver en kommentar nederst.

Kommentarer og spørgsmål?

Du er meget velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.

Rigtig god dag 🍀

 

Inspiration

Broccolisalat med bacon – den perfekte salat (opskrift)
Verdens bedste flødekartofler – perfekt tilbehør (opskrift)
Italiensk mørbrad i fad – opskrift med masser af smag

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tryk meget gerne på de 5 stjerner, der også vises i din kommentar.




En enkelt kommentar til “Svinemørbrad med rød pesto (opskrift)

  • 4. april 2021 kl. 14:58
    Permalink

    Du må selvfølgelig meget gerne smide en kommentar, hvis du har gode forslag ellers spørgsmål. Velbekomme

    Besvar