Model 3Model YTeslaTips

Tips: 10 gode råd som ny Tesla Model 3 og Y ejer

Introduktion

Tesla Model 3 og Model Y er to af de mest populære elbiler på markedet. De er begge avancerede køretøjer med en lang række funktioner, der kan være nye for nogle ejere. Her er 10 vigtige ting, du skal vide, før du kører din nye Tesla Model 3 eller Model Y.

 

Gode råd og tips til ny ejer af Tesla Model 3 og Model Y

 1. Lær om bilens funktioner. Tesla Model 3 og Model Y har mange funktioner, der kan være nye for mange ejere. Tag dig tid til at lære om dine bilens funktioner. Du kan finde information om dine bilens funktioner i Tesla-appen og på Teslas hjemmeside.
 2. Lad din bil op regelmæssigt. Tesla Model 3 og Model Y har en lang rækkevidde, men det er stadig vigtigt at lade din bil op regelmæssigt. Du kan lade din bil op hjemme, på arbejde eller på offentlige ladestationer.
 3. Brug Autopilot. Autopilot er en funktion, der kan hjælpe dig med at køre din bil mere sikkert. Den fungerer som en avanceret lane-assiste og adaptive fartpilot i en. Desværre er Teslas autopilot funktioner begrænset i EU, hvor de fungerer MARKANT bedre i USA. Håber det bliver bedre.
 4. Lær bilen at kende. Tesla Model 3 og Model Y er avancerede køretøjer og så er de lynende hurtige. Tidligere skulle du betale kassen for at få adgang til sådan en racermaskine – men nu kan du pludselig accellerere fra 0-100 på 4 sekunder i en alm. familievogn – det er faktisk en af grundene til at forsikring kan være dyrere end normal.
 5. Vær forberedt på at vente på værkstedet. Allerførst så er der ikke service på en Tesla så den skal ikke til fast service hver 20-30.000 km. Men har du problemer så er Tesla Model 3 og Model Y aktuelt meget efterspurgte, og det kan tage tid at få hjælp da det er som om at værksted kapaciteten ikke er fulgt helt med den store succes. Det bliver dog bedre og bedre. Til gengæld, så har Tesla en udekørende service, hvor man blot bestiller i app’en, så kommer der en “ranger”, som kører ud til dig (enten hjemme eller på arbejdet), og kan ordne over 80% af alle reparationer, montering af anhængertræk etc. Genialt.
 6. Lær at bruge Tesla-appen. Tesla-appen giver dig mulighed for at kontrollere din bils funktioner, låse din bil og finde ladestationer.
 7. Tænk over vinterfælge med det samme. Bilen leveres på sommerdæk/fælge. Jeg vil anbefale at du allerede fra start kigger efter et godt vinterfælg og medfølgende dæk. Alternativt skal du få monteret helårsdæk – men den anden løsning er bedst.
 8. Søg viden i Tesla grupper. Der er mange onlinefora og Facebook-grupper, hvor du kan få support og information fra andre Tesla-ejere. Jeg ville starte i gruppen “Tesla Owners Denmark” på Facebook. Der er også grupper for de enkelte modeller, hvor du hurtigt kan få svar på begynder spørgsmål ved at bruge søgefunktionen – eller skrive et spørgsmål derinde.
  Lær din touchskærm at kende. Tesla Model 3 og Model Y har et unikt betjeningspanel, der kan være nyt for nogle ejere. Tag dig tid til at lære om din skærm, så du ved hvordan du aktivere lys, klimaanlæg, musik etc.
 9. Hold din bil opdateret. Tesla sender regelmæssigt softwareopdateringer til sine biler. Det er vigtigt at installere disse opdateringer for at holde din bil sikker og funktionel. Bilen vil selv sige til. Den downloader opdateringerne, når den er koblet til WIFI, og så vælger du hvornår de skal installeres. Det kan ikke være meget lettere.

 

instagram follow følg mig på Livets små ting

Rabat ved køb af ny Tesla

I skrivende stund kan du få rabat ved køb af din nye Tesla. Du kan få op til 7000 kroner i rabat. Det eneste du skal gøre at at bestille via mit henvisningslink (referrallink): https://www.tesla.com/da_dk/referral/lars99453

What’s in it for me: Jeg får point på min Teslakonto, så jeg kan få gratis kWh på superchargere, og du får den kontante rabat –  så det er Win/Win for os begge.

På forhånd TUSIND tak, hvis du benytter ovenstående link, hvis du alligevel skal købe en Tesla

 

Inspiration

Tessie: Super Tesla kørecomputer til smartphone og computer
Kør-selv skiferie i Tesla Model 3 til Italien

og så lige en god kage

Brunsviger – Fynsk brunsviger med den bløde bund (bagerens hemmelighed)

Følg
Giv besked ved
guest

0 Kommentarer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x