Lyd og BilledeTests

Wavell 3 Pro anmeldelse: Dansk topmodel med avanceret støjreduktion

Introduktion

Så er danske Wavell tilbage og denne gang med en vaskeægte topmodel – WAVELL 3 PRO. I de tidligere modeller, som jeg har anmeldt (se de andre tests her (direkte link – åbner separat vindue).

I en verden, hvor den trådløse lydoplevelse bliver stadig mere essentiel for vores daglige liv, har danske Wavell efterhånden etableret sig som en bemærkelsesværdig konkurrent på markedet for in-ear høretelefoner. Det stilrene danske design, der forener æstetik med funktionalitet. Den avancerede teknologi, der lover en uovertruffen lydkvalitet. Tilsammen gør det at Wavell bevarer fokus på en super lytteoplevelse, der er skræddersyet til den moderne bruger samtidig med at høretelefonerne sidder godt.

Med funktioner som avanceret aktiv støjreduktion, lang batterilevetid og komfortabel pasform, skulle de ny Wavell 3 Pro høretelefoner være designet til at få dig gennem din travle dag med ubrudt lyd af høj kvalitet. Lad os dykke lidt dybere ned i, hvad der gør Wavell 3 Pro til et must-have for enhver lydentusiast.

 

Kort om Wavell

Stiftet i 2019 af 3 danske mænd. De kendte hinanden fra Aarhus, og i 2019 boede to af de tre stifterei Kina. De opdagede den samme interesse for lyd, og muligheder i Kina, og det gav blod på tanden. De undersøgte markedet og begyndte at forhandle med diverse producenter. De lancerede så Wavell One og Wavell Two, og i feb. 2022 var de så i Løvens hule (læs hele historien her).

 

test af wavell 3 pro anmeldelse er de pengene værd anc trådløs høretelefoner rabat.

Wavell 3 PRO – specifikationer

Specifikation Detaljer
Batterilevetid (Uden ANC) 7,5 timer solo / 30 timer med etui
Batterilevetid (Med ANC) 6 timer solo / 24 timer med etui
Bluetooth version Bluetooth 5.3
Active Noise Cancellation Op til -40dB (Hybrid) – kan indstilles i app. Selvfølgelig også ambient mode (hvor lyden kører igennem)
Vand- og svedafvisende IPX5 rated – så ja.
App kontrol Via Wavell Connect. Kommer til både IOS og Android. I app kan du nemt indstille lyd, touchfunktioner, Sleeptimer og meget mere.
Mikrofoner 6 med ENC + Wind cavity (Tal i telefon selv ved kraftig vindstøj)
Touch control Ja
Opladning USB-C (ikke trådløs opladning af boksen)
Driver 10mm Grafen Driver
Skifte mellem modes Ja, 3 Pro kan indstilles til ANC, Normal og Transparency/Ambient mode direkte på høretelefonen

 

Kassen indeholder

  • Høretelefoner Wavell 3 Pro med ANC
  • Etui
  • USB-C opladerkabel
  • Brugervejledning
  • Silikone øredutter (små, mellem & store)

 

 

Følg med på Instagram

instagram follow følg mig på Livets små ting

 

Installation

Når du downloader Wavell Connect-appen, bliver det en leg at parre din smartphone med høretelefonerne. Alternativt kan du søge efter dem direkte i Bluetooth-menuen på din enhed, hvilket ligeledes er en smal sag. Den store fordel ved at anvende Wavell Connect-appen er det væld af tilpasningsmuligheder, den tilbyder. Det er her, du finjusterer alle indstillingerne, hvilket jeg vil dykke nærmere ned i senere…

 

Design og byggekvalitet

Wavell 3 Pro er lavet i plastisk. Det virker yderst robust, og stabilt. Der er et touch-område i den øverste del af in-ear delen, så du ved tryk indstille, hvordan den skal reagere. Det kan være f.eks. 1 tryk for pause/play og dobbelt for at hoppe videre til næste nummer. Alt dette kan indstilles i den medfølgende Wavell Connect app.

Wavell 3 Pro vs. apple AirPods pro 2. generation test sammenligning samme virker de

Opbevaringsboksen er også lavet i samme plastik. Høretelefonerne passer selvfølgelig perfekt ned i holderen, og der kan du også let få mere strøm på. Boksen understøtter desværre ikke trådløs opladning hvilket burde være standard i dag. For et par år siden var det ikke standard hos ret mange – men det er det heldigvis nu, så man ikke skal have ledninger liggende alle steder. Boksen kan desværre kun oplades via USB-C kabel.

Designet minder lidt om Apple AirPods Pro (2. generation), som du kan se på billedet ovenfor, men det er alligevel ikke helt samme form. De sidder godt i ørene, og gummidutterne kan skiftes mellem small, medium og large, som medfølger i kassen når du køber dem. Det er smart.

 

Lydkvalitet

I det kommende afsnit dykker vi ned i lydkvaliteten af den seneste Wavell 3 PRO. Lydkvaliteten er afgørende, ikke kun når det gælder musiklytning, men også for telefonsamtaler eller online møder, især i min aldersgruppe. Jeg har afprøvet Wavell 3 PRO med både min iPhone 15 Pro og min MacBook Pro, men ikke med Android- eller Samsung-enheder.

 

– Passive og Active noise cancellation

Wavell 3 Pro tilbyder effektiv passiv støjreduktion, hvor øredutterne fylder øregangen og skærmer dig effektivt fra omverdenen, nærmest som at bære ørepropper. Dette bidrager til en fordybende lytteoplevelse ved at isolere dig fra ydre forstyrrelser.

Denne model er også udstyret med aktiv støjreduktion (ANC), som ved hjælp af avanceret software og flere mikrofoner, både interne og eksterne, analyserer og neutraliserer baggrundsstøj ved at sende et modfasesignal ind i ørene. Denne teknologi er revolutionerende, forvandlende lytteoplevelsen til en nødvendighed for mange.

For at tilføje endnu et lag af funktionalitet, har Wavell 3 PRO også en ambient mode. Denne funktion tillader omgivelseslyde at trænge igennem ved at benytte eksterne mikrofoner, hvilket gør det muligt for brugeren at være opmærksom på sin omgivelse uden at tage høretelefonerne af.

 

– Musik

Når du skal vurdere lyden på in-ears høretelefoner, så er det vigtigt  at øredutterne har den rigtige størrelse. Prøv dig frem, og gerne med flere dutter (selvom du synes du har valgt rigtigt). Hvis de ikke slutter tæt, og sidder korrekt i øret, så ryger bunden.

Jeg tester høretelefoner mod toppen af over-the-ears høretelefoner og in-ears. Mine referencemodeller er Dali IO-6 (over-the-ear), Apple AirPods Pro og Sony’s XM4 (in-ears med ANC).

Jeg har som altid testet med både rock, pop, klassisk og rap. I de tidligere anmeldelser af Wavell’s modeller har jeg hver gang fremhævet den manglende mulighed for at justere lyden til ens egne personlige præferencer via en equalizer. Det er nu løst. Wavell har lavet Wavell Connect App, som giver dig mulighed for bl.a. at kunne justere lyden som du elsker den. Der er flere presets, som gør det godt for de fleste, og er du lidt mere nørdet, så kan du justere præcis som du ønsker. Sådan !

 

– Telefoni, Teams etc.

Wavell 3 PRO leverer også upåklagelig lydkvalitet under almindelige telefonopkald. Både modtagerne og jeg nyder klar lyd uden misforståelser. Jeg har anvendt dem under kørsel for at vurdere deres effektivitet i dette miljø, og resultatet er positivt. ANC og passiv støjreduktion skaber en bemærkelsesværdig ro, der adskiller sig fra det sædvanlige bilmiljø. Aktivering af Ambient mode sikrer, at jeg forbliver opmærksom på omgivelserne når det er nødvendigt. Høretelefonerne er afprøvet i vores 2 biler  med succes.

Desuden har jeg testet dem under Webex og Teams møder for at evaluere, hvordan de håndterer lyden, og om deltagerne kan høre mig klart. Resultaterne er rigtig fine. Jeg anbefaler generelt at bruge høretelefoner, enten in-ear eller over-ear, i videomøder. Dette skyldes, at indbyggede mikrofoner og højttalere ofte kæmper med at adskille lyde under møder med flere deltagere, hvilket kan resultere i en forvirrende lydoplevelse.

 

Memoerfunktionen på iPhone

 

 

– Mikrofontest af Wavell 3 PRO

Jeg har lavet en lille optagelse, hvor du kan høre, hvordan det lyder, når man optager en samtale via iPhones indbyggede Memoer app. Det er blot så du kan høre, hvordan lyder typisk vil lyde hos din modtager. Lyden er optaget i højeste kvalitet (Lossless). Wavell PRO gør det fremragende. Jeg har tidligere holdt dem op mod Sony WF-1000XM4 som var topmodellen. Wavell PRO har efter min mening en lige så god og blød lyd. Måske endda bedre på nogle punkter! Hør selv herunder.

Wavell 3 PRO:

Wavell 3 pro

 

Sony WF-1000XM4 (reference)

Sony xm1000 reference

 

instagram follow følg mig på Livets små ting

 

test af wavell 3 pro anmeldelse
Wavell 3 Pro

Daglig brug

Dette afsnit er faktisk ikke så svært at skrive. Wavell 3 Pro høretelefonerne fungerer rigtig, rigtig fint. De kobler hurtig sammen med din iPhone/smartphone, og virker bare. Batteritiden er god. Opbevaringsboksen fungerer som powerbank så du er let har mulighed for at få mere strøm på. Derudover kan du med den nye Wavell Connect app indstille hvor mange tryk på din øredut der skal betyde play, hopper til næste nummer etc. – præcis som DU ønsker det. En fremragende opgradering.

 

– Træning og løb

Jeg er stor tilhænger af udformningen af høretelefonens udformning. Den sidder stabilt i øret, og jeg har ingen fornemmelse af at den sidder løst eller ustabilt, når jeg bruger den til sport/løb.

 

Batteritid

Wavell 3 PRO har som tidligere modeller en fin batteritid. Jeg bruger stor set altid ANC. Jeg har endnu ikke oplevet at jeg er løbet tør. På papiret har de 6 timers strøm med ANC aktiveret, og 7.5 uden. Det passer nok meget godt. Jeg hører sjældent musik så lang tid i træk, og for mig er det vigtigere at de lades op hver gang de ryger tilbage i boksen. Og det fungerer super godt. Eneste minus er at boksen ikke kan oplade via trådløs oplader, som man eller kender fra andre Wavell høretelefoner, men det gøres i stedet med USB-C kablet.

 

Pris

Wavell PRO koster i skrivende stund kr. 899,- (april 2023). Det gør at Wavell 3 PRO faktisk har taget et lille skridt nedad pristrappen. De er blevet billigere end tidligere Pro model, og det er super godt. Du får virkelig meget for pengene her. Du kan se den aktuelle pris på Wavell PRO på Wavells hjemmeside (link).

Du får et fint sæt in-ears med ANC/Transparency mode, der spiller godt og som er super gode at træne med. Du køber Wavell 3 PRO direkte på Wavell.dk. Dermed holder de omkostninger nede uden fordyrende mellemled.

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Har du gjort dig dine egne erfaringer, som du vil dele med andre?  Eller har nogle spørgsmål til Wavell 3 PRO in-ears høretelefoner, så smid dit spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Så svarer jeg så hurtigt jeg kan. Du kan selvfølgelig også blot kontakte Wavell og forhøre dig hos supporten…

 

Inspiration

Her kan du læse mine gennemgange af nogle andre fine høretelefoner i min “Lyd og Billede” sektion. Er du til over-the-ear hovedtelefoner, så kig på Dali IO-6 eller Apples Airpods Max, som er mine yndlings høretelefoner pt.

 

Det med småt

For at sikre fuld gennemsigtighed er det vigtigt at påpege, at Wavell 3 PRO in-ear hovedtelefonerne er blevet leveret af Wavell.dk til denne test. Deres bidrag har dog ikke påvirket testens struktur, formulering eller konklusioner på nogen måde – disse aspekter er jeg, som altid, personligt ansvarlig for. Skulle du følge links fra denne anmeldelse og foretage et køb, modtager jeg en mindre provision, hvilket ikke koster dig noget ekstra, men yder en værdifuld støtte til min blog. På forhånd tak for din støtte 🙏

 

Konklusion

Test: Wavell 3 Pro med Active Noise Cancellation
  • Design / Byggekvalitet
  • Daglig brug
  • Funktioner inkl. ANC
  • Lydkvalitet Musik
  • Lydkvalitet Telefoni
  • Pris
4.7

Min samlede vurdering

Wavell Pro 3 har alt det man ønsker i et godt in-ear headset. Man får sættet til en god pris (Wavell.dk), det har aktiv støjreduktion (ANC), god batteritid og så har man nu EQ som gør at du kan tilpasse musikken så du får den som du bedste kan lide. Kraftig bas til hiphop eller en skarp bas til House etc etc.  Det rykker Wavell 3 Pro højt op på min liste over yndlings in-ear headset. Sådan WAVELL…

Så kæmpe anbefaling herfra.

Gode ting

  • Lang batteritid
  • Støjreduktion (inkl. vind)
  • 6 mikrofoner
  • Lydkvalitet
  • Equalizer
  • Pris
  • 30 dages tilfredshedsgaranti

Dårlige ting

  • opbevaringsboks lidt plastikagtig (men det er småting)
  • opbevaringsboks uden trådløs opladning
Følg
Giv besked ved
guest

4 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Henrik
Henrik
14 dage siden

Du skriver i oversigten øverst at der oplades med USB-c (ikke trådløs opladning af boksen).
Det samme skriver du under batteritid hvor der står “Eneste minus er at boksen ikke kan oplade via trådløs oplader, som man eller kender fra andre Wavell høretelefoner, men det gøres i stedet med USB-C kablet.”

Tilgengæld skriver du i afsnittet “Design og byggekvalitet” at “Boksen understøtter selvfølgelig trådløs opladning (fristes man næsten til at sige). For et par år siden var det ikke standard hos ret mange – men det er det heldig vis nu, så man ikke skal have ledninger liggende alle steder. Boksen kan også oplades via USB-C kabel.”

Så hvad er korrekt? Er der trådløs opladning eller ej?

Jacob Hansen
Jacob Hansen
3 måneder siden

Hej 😀
Jeg ønsker Apple airpod pro 2, men synes den nuværende pris på 1800kr er over budget. Prisen på wavell er mere spiselig. Jeg hører meget elektronisk musik (bass er vigtigt) og søger de funktioner som wavell pro 3 har tilsvarende Apple airpod pro 2…
da du har erfaring med Apple AirPods og nu wavell, vil du mene at wavell pro 3 vil være et næsten tilsvarende billigere alternativ ift. anc, lyd kvalitet, ambient mode osv? Eller bør jeg spare op? Ps. Jeg bruger iPhone og har altid gjort.
mvh Jacob

4
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x