HovedretItalienskOpskriftVegetar

Pasta med Kantareller á la Creme

Introduktion

September er højsæson for friske kantareller og kender du et hemmeligt sted, så kom afsted og få plukket dem. Jeg giver her mit bud på en lille forret – som også kan laves i større portion så det er som en lækker hovedret en dejlig hverdags aften

 

Pasta med kantareller a la creme opskrift på båndpasta super lækker kremet fløde kantarreller

Kantareller med pasta

Super lækker og velsmagende pastaret. Let at tilberede og har den lækreste cremede smag. Velbekomme
4.45 fra 9 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 personer
Kalorier: 601kcal
Forfatter: Peter Frisk
Ingredienser
Cherrytomater
  • 8 stk cherrytomater
  • 1 knsp peber
  • Salt
  • Lidt sukker
Lækre kantareller
  • 1/2 fed hvidløg
  • Olivenolie
  • Smør
  • 200 gram friske kantareller
  • 1/4 liter fløde
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 150 gram pasta (f.eks. Fettucine)
  • Salt og peber
Fremgangsmåde
Bagte cherrytomater
  • Tænd ovnen på 200 grader
  • Læg tomaterne på en bageplade
  • Dryp olivenolie udover og drys med salt, peber og en anelse sukker
  • bag dem i oven i ca. 20 minutter
Pasta og Kantareller á la creme
  • Tænd en gryde fyldt med vand og rigelig salt til pastaen - den friske pasta skal kun have 2-3 minutter, så vent med at lægge det i vandet før du er færdig med Kantareller á la Creme herunder
  • Hak hvidløget fint og svits det i lidt olie og smør på en pande. Det må endelig ikke tage farve, for så bliver det for bitter.
  • Tilsæt de rene kantareller og steg dem med et par minutter.
  • Tilsæt så fløden og skru ned så det simrer.
  • Nu skal fløden koges ind så den bliver lækker cremet - det tager et par minutter
  • Hak det bredbladede persille og hæld det i cremen
  • Smag til med salt og peber
  • Kog nu den friske pasta i 2-3 minutter
  • Anret det hele på en smuk tallerken med pasta, Kantareller á la Creme og bagte cherrytomater
Ernæringsfakta
Antal: 1person | Kalorier: 601kcal | Kulhydrater: 84.3g | Protein: 16.2g | Fedt: 25g

 

Billeder

 

Inspiration

Italiensk Spaghetti Carbonara (opskrift)
Ovn-stegt laks med frisk pasta (opskrift)
Bruschetta med hvidløg og mozzarella (opskrift)
Tournedos Rossini – mørbrad og foie gras (opskrift)

 

Spørgsmål eller kommentarer

Du er velkommen til at uploade et billede i kommentarfeltet længere nede. Du må selvfølgelig også stille spørgsmål, eller fortælle, hvad du synes om opskriften på pasta med kantareller (hop derned). Har du nogle gode tips, så giv endelig lyd nedenfor…

Du må selvfølgelig også meget gerne trykke på de 5 stjerne under billedet, så opskriften får en høj rating. Det betyder super meget for at andre har mulighed for at finde den når det søger på Google etc. God fornøjelse…

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Josefine Langestrup
Josefine Langestrup
3 år siden

En af mine absolut favoritter.

Peter Frisk
Peter Frisk
Svar til  Josefine Langestrup
3 år siden

Tak Josefine, så er vi flere 😋

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x