Saltmandler – en lækker snack (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Saltmandler er geniale som en lille snack. De smager godt og er lette at lave. Vi plejer at servere dem til nytårsaften – men de kan jo bruges til alle lejligheder. Saltede mandler står super godt sammen med f.eks. hjemmelavede soyamandler, hvis man vil have to forskellige slags.

Saltmandler
Ingredienser
- 125 gram salt
- 500 gram vand
- 200 gram mandler
Fremgangsmåde
- Kom salt og vand i en lille gryde, og kog det op til saltet er opløst.
- Når det koger, slukkes igen, og mandlerne kommes i vandet. Gryden tages af varmen, og mandlerne trækker i ca. 30 minutter.
- Et par gange i løbet af de 30 minutter kan du lige "skubbe" det øverste lag mandler lidt ned i saltlagen. Pas på ikke at være for vildt, da skindet så ryger af mandlerne.
- Efter 30 minutter hældes vandet fra, og mandlerne fordeles på en bradepande med bagepapir.
- Sættes i ovnen i 20 minutter ved 175 grader.

Billeder
Inspiration
Se også de lækre soyamandler:
Super gode hjemmelavede soyamandler – en hurtig, let og sund snack (opskrift)
Dadler med bacon – perfekt til tapas (opskrift)
Hvad synes du?
Smid gerne et billede eller et spørgsmål/kommentar længere nede. Jeg vil elske at høre din mening om de lækre saltmandler. Du må meget gerne trykke på det 5 stjerner, så opskriften får en “god karakter”. Det gør det meget lettere for andre at finde den på Google fremadrettet. (hop til kommentarfeltet)
De er simpelthen så lette at lave og smager fantastisk. Den lille snack for os på januar kur 🙂 Tak for en fin opskrift
Velbekomme 😀