OpskriftSnacks

Saltmandler – en lækker snack (opskrift)

Introduktion

Saltmandler er geniale som en lille snack. De smager godt og er lette at lave. Vi plejer at servere dem til nytårsaften – men de kan jo bruges til alle lejligheder. Saltede mandler står super godt sammen med f.eks. hjemmelavede soyamandler, hvis man vil have to forskellige slags.

Opskrift saltmandler

Saltmandler

En lækket opskrift på hjemmelavede saltmandler. Perfekte som den lille snack enten på bordet, men passer også super godt i en salat som topping.
4 fra 12 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Forb. tid: 35 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Samlet tid: 50 minutter
Antal: 1 portion
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • 125 gram salt
  • 500 gram vand
  • 200 gram mandler
Fremgangsmåde
  • Kom salt og vand i en lille gryde, og kog det op til saltet er opløst.
  • Når det koger, slukkes igen, og mandlerne kommes i vandet. Gryden tages af varmen, og mandlerne trækker i ca. 30 minutter. 
  • Et par gange i løbet af de 30 minutter kan du lige "skubbe" det øverste lag mandler lidt ned i saltlagen. Pas på ikke at være for vildt, da skindet så ryger af mandlerne.
  • Efter 30 minutter hældes vandet fra, og mandlerne fordeles på en bradepande med bagepapir. 
  • Sættes i ovnen i 20 minutter ved 175 grader.

følg mig på instagram

 
 

Billeder

 

Inspiration

Se også de lækre soyamandler:

Super gode hjemmelavede soyamandler – en hurtig, let og sund snack (opskrift)
Dadler med bacon – perfekt til tapas (opskrift)

 

Hvad synes du?

Smid gerne et billede eller et spørgsmål/kommentar længere nede. Jeg vil elske at høre din mening om de lækre saltmandler. Du må meget gerne trykke på det 5 stjerner, så opskriften får en “god karakter”. Det gør det meget lettere for andre at finde den på Google fremadrettet. (hop til kommentarfeltet)

4 from 12 votes (10 ratings without comment)
Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Pia Jørgensen
Pia Jørgensen
5 år siden

De er simpelthen så lette at lave og smager fantastisk. Den lille snack for os på januar kur 🙂 Tak for en fin opskrift

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x