Kartoffelpizza med mozzarella og rosmarin (opskrift)

Introduktion

En gang imellem bør man udvide sin horisont omkring Pizzatopping. Denne gang med en kartoffelpizza. Du skal bruge min gode pizzadejsopskrift og bagemetode fra tidligere (link her). Med denne pizzadejsopskrift og bagemetode får du pizzaerne præcis som du ønsker dem. Tynd, sprød bund med lufthuller.

 

kartoffelpizza kartoffel på pizza opskrift sådan laver du kartoffelpizza med rosmarin rosemarin opskrift

Kartoffelpizza med rosmarin

En super let og velsmagende kartoffelpizza.
5 fra 3 stemmer
Udskriv Pin Kommentér
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 1
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • Pizzadej (se opskrift under noter)
  • 1 kartoffel
  • 1 løg
  • 0.75 pakke mozzarella
  • God olivenolie
  • Flagesalt (f.eks. Maldon)
  • Rosmarin (helst frisk)
Fremgangsmåde
  • Læg dejen ud på en bradepande. 
  • Kom mozzarella spredt på bunden. Herefter finskåren tynde løgringe, tynde kartoffelskiver (brug f.eks. en gulerodsskræller) og så endelig rosmarin. 
  • Til sidst drysser du med lidt flagesalt og hælder lidt olivenolie fint fordelt ud over (alt efter behov).
  • Bages i 5-8 minutter på maximal varme (ikke varmluft). Vores ovn går til 300 grader. Det vigtigste er at ovnen er gennemvarm og på fuld knald.
Opskriftsnoter
  • Generelt pas på med for meget fyld på pizzaerne.
  • Opskrift på pizzadej kan du finde lige her. Den skal laves mindst 2-3 timer i forvejen og gerne 12-13 timer før. Se mere under opskriften.

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Du må meget gerne trykke på de 5 gule stjerner øverst i opskriften på min kartoffelpizza. Det betyder super meget :). Du er selvfølgelig velkommen til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet længere nede. Du kan også vedhæfte et billede, hvis du har lyst til det.

 

Inspiration

Jeg vil anbefale at du også tjekker disse klassiske italienske opskrifter ud:

Italiensk pizza på verdens bedste pizzabund lavet af den letteste pizzadej (opskrift)
Langtidshævede italienske durum boller (opskrift)
Verdens bedste ciabattabrød med store huller (opskrift)
Grove ciabattabrød – en fiberrig variant (opskrift)
Ægte italiensk lasagne med klassisk kødsauce og bechamelsauce (opskrift)

 

Velbekomme

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

En enkelt lille besked om emnet “Kartoffelpizza med mozzarella og rosmarin (opskrift)