HovedretItalienskOpskrift

Kartoffelpizza med mozzarella og rosmarin (opskrift)

Introduktion

En gang imellem bør man udvide sin horisont omkring Pizzatopping. Denne gang med en kartoffelpizza. Du skal bruge min gode pizzadejsopskrift og bagemetode fra tidligere (link her). Med denne pizzadejsopskrift og bagemetode får du pizzaerne præcis som du ønsker dem. Tynd, sprød bund med lufthuller.

 

Kartoffelpizza pizza med kartoffel hjemmelavet opskrift

Kartoffelpizza med rosmarin

En super let og velsmagende kartoffelpizza.
4.82 fra 11 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Hovedret
Køkken: Italiensk
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 10 minutter
Samlet tid: 25 minutter
Antal: 1
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
  • Pizzadej (se opskrift under noter)
  • 1 kartoffel
  • 1 løg
  • 0.75 pakke mozzarella
  • God olivenolie
  • Flagesalt (f.eks. Maldon)
  • Rosmarin (helst frisk)
Fremgangsmåde
  • Læg dejen ud på en bradepande. 
  • Kom mozzarella spredt på bunden. Herefter finskåren tynde løgringe, tynde kartoffelskiver (brug f.eks. en gulerodsskræller) og så endelig rosmarin. 
  • Til sidst drysser du med lidt flagesalt og hælder lidt olivenolie fint fordelt ud over (alt efter behov).
  • Bages i 5-8 minutter på maximal varme (ikke varmluft). Vores ovn går til 300 grader. Det vigtigste er at ovnen er gennemvarm og på fuld knald.
Opskriftsnoter
  • Generelt pas på med for meget fyld på pizzaerne.
  • Opskrift på pizzadej kan du finde lige her. Den skal laves mindst 2-3 timer i forvejen og gerne 12-13 timer før. Se mere under opskriften.

 

Billeder

 

Hvad synes du?

Du må meget gerne trykke på de 5 gule stjerner øverst i opskriften på min kartoffelpizza. Det betyder super meget :). Du er selvfølgelig velkommen til at skrive spørgsmål i kommentarfeltet længere nede. Du kan også vedhæfte et billede, hvis du har lyst til det.

 

Inspiration

Jeg vil anbefale at du også tjekker disse klassiske italienske opskrifter ud:

Italiensk pizza på verdens bedste pizzabund lavet af den letteste pizzadej (opskrift)
Langtidshævede italienske durum boller (opskrift)
Verdens bedste ciabattabrød med store huller (opskrift)
Grove ciabattabrød – en fiberrig variant (opskrift)
Ægte italiensk lasagne med klassisk kødsauce og bechamelsauce (opskrift)

 

Velbekomme

Følg
Giv besked ved
guest

1 Kommentar
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
trackback
3 år siden

[…] lækreste og letteste pizzasnegle (opskrift) Hjemmelavet tomatsauce til pizza og pasta (opskrift) Kartoffelpizza med mozzarella og rosmarin (opskrift) Verdens bedste pizzabund af en god pizzadej […]

1
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x