Dessert og kageOpskrift

Oreo Cheesecake – den lækreste Oreo dessert (opskrift)

Introduktion

Hvis du vil lave en hurtig, men fantastisk lækker dessert, så skulle du overveje Oreo Cheesecake. Oreos kender de fleste efterhånden. De her dejlige sorte kiks med det hvide creme. Smager skønt, og sammen med den lidt syrlige masse i en cheesecake er det en genial blanding. Her er en super let og hurtig opskrift, og dine gæster vil blive henrykte 🙂

oreo cheesecake med oreos super lækker opskrift god cheese cake

Oreo Cheesecake

Får du gæster på besøg, eller er det familien der skal forkæles så er Oreo Cheesecake en klar vinder. Den smager himmelsk, og er lynhurtig at lave. Opskriften passer til en springform på ca. 20 cm i diameter.
4.36 fra 145 stemmer
Udskriv Del på Facebook Pin Kommentér
Ret: Dessert og Kage
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 25 minutter
Antal: 8 personer
Kalorier: 720kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
Cheesecake bund
  • 2 pakker Oreo kiks (ca. 30 stk)
  • 5 spsk smør
Cheesecake fyld
  • 500 ml piskefløde
  • 2-300 ml smøreost naturel (f.eks 1 pakke Philidelphia smøreost = 200g)
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 4 spsk flormelis
Fremgangsmåde
Bund
  • Kom Oreo's kiksene op i en skål (gem evt. 5-8 stk til fyld og pynt) og knus dem til små bitte stykker.
  • Tilsæt det smeltede smør og rør rundt. 
  • Kom det i bunden af en springform og tryk flad med fingrene.
Fyld
  • Pisk fløden godt stiv og tilsæt så vaniljesukker og flormelis. Pisk godt sammen
  • Tilsæt så flødeosten og pisk lidt videre. Du kan evt. tilsætte et par groft knuste Oreos til fyldet også.
  • Hæld fyldet oven på Oreo bunden i springformen og glat så meget ud som muligt. 
  • Pynt med kvarte eller knuste Oreos på toppen alt efter hvad du foretrækker. Stil kagen i køleskabet (min. 2 timer - gerne natten over). En anden mulighed er en times tid i fryseren.
Opskriftsnoter
Pynt evt. med friske bær, kiwi etc på toppen. Skal første kommes på lige inden servering. Det giver et ekstra "syrligt" pust til den lækre cremede konsistens. 
Velbekomme
Ps. 2-300ml smøreost svt. til 1 normal pakke med f.eks. Philidelphia
Ernæringsfakta
Antal: 8personer | Kalorier: 720kcal

følg mig på instagram

 

Billeder

 

Kommentarer, spørgsmål og vurdering

Du er meget velkommen til at kommentere og stille spørgsmål nedenfor, og jeg skal prøve at besvare spørgsmål efter bedste evne. Du må også meget gerne give opskriften 5 stjerner (tryk på stjernerne over billeder) eller ved at skrive en kommentar, hvor du samtidig trykker på de 5 stjerner i kommentarfeltet. Det betyder uendeligt meget for bloggen. På forhånd tak 🙂

Velbekomme

 

Inspiration

Bananchokolade muffins / kage (opskrift)
Drømmekage – den lækre med ekstra god topping (opskrift)
Gateau Marcel – den lækreste dessert (opskrift)

4.36 from 145 votes (121 ratings without comment)
Følg
Giv besked ved
guest

74 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Sara
Sara
1 År siden

Hej Lars

Jeg ville høre hvis nu man skal lave dobbelt portion ville du så bruge/anbefalede en 24 eller 26 størrelse springform??

Mathilde
Mathilde
2 år siden

I glemmer jo at skrive at der skal husblas i?

Camilla
Camilla
2 år siden

Hej
Kan man bruge sukker i stedet for flormelis eller ændre det for meget på konsistensen?

Jeg står og bager den nu, men har ikke fået købt flormelis, og vil gerne slippe for at køre i Netto

Laura Røn
Laura Røn
3 år siden

Kan den fryses fra tirsdag til lørdag?

Mette Aagaard
Mette Aagaard
3 år siden

Virkelig lækker, men tror vores almindelige springforme er for store… en dobbelt portion passede i en 🙂

Jane
Jane
3 år siden

Kan det passe at hele kagen kun er 720 kcal?

Mathilde
Mathilde
4 år siden

Hej hvor stor skal min springform være

Mathilde
Mathilde
Svar til  Lars Koch Hansen
4 år siden

Tror du 25 cm går?

Nicolaj
Nicolaj
4 år siden

Hej Lars
Jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor cremen bliver flydende for mig.
Jeg har pisket fløden godt igennem og den var meget stiv – næsten smør til sidst. Herefter tilføjede jeg resten og cremen blev helt flydende. Ligesom en tynd pandekagedej.

Hvad kan der være gået galt? Kan jeg redde den med husblas?

Kh
Nicolaj

trackback
4 år siden

[…] Oreo Cheesecake – den lækreste Oreo dessert (opskrift) Pandekager – den bedste opskrift på pandekagedej Gateau Marcel – den lækreste dessert (opskrift) […]

trackback
4 år siden

[…] Oreo Cheesecake – den lækreste Oreo dessert (opskrift) Pandekager – den bedste opskrift på pandekagedej Gateau Marcel – den lækreste dessert (opskrift) […]

Gönül
Gönül
4 år siden

Når der står 2-300 fløde ost..Hvad skal man bruge har to pakker philedalphia ost altså 400gram

Nina Hvidkjær
Nina Hvidkjær
4 år siden

Måske et dumt spørgsmål, men jeg vil lave dem i muffinsform. Kan de fryses 🤔???

Louise G
Louise G
4 år siden

Hej Lars. Skal lave denne på fredag, og vil lade den stå til lørdag eftermiddag, hvor fanilien kommer på besøg. Mit spørgsmål er, om de groft knuste oreos jeg kommer på toppen, skal de på lige inden servering ligesom frugten? Eller skal de også være på toppen natten over? Ser vildt lækker ud. Ps. Har du en favorit ost du bruger ift syrlighed (Der var en kommentar omkring dette men ikke nævnt en specifik ost).

Louise G
Louise G
Svar til  Lars Koch Hansen
4 år siden

Perfekt. Tak for hurtigt svar. Det var også det jeg havde tænkt, både ift kiksene ovenpå, og valg af ost, men har ikke lavet cheesecake før så ville hellere dobbelt tjekke 🙂 Nu glæder jeg mig endnu mere, ha ha.

Tanja Harbo Lykkebo
Tanja Harbo Lykkebo
Svar til  Louise G
4 år siden

Super lækker og nem at lave 😊 Den var et stort hit👏🏼

Sofie
Sofie
4 år siden

Hvordan gør jeg, så jeg ikke behøver bruge bagepapir?

Tine Rosenlund
Tine Rosenlund
4 år siden

Hejsa jeg står og skal denne vist nok meget lækre kage som en nytårs dessert hvor vi bliver 20 mennesker nåde børn og voksne. Mine spørgsmål er nu; hvad svare 2-300 ml flødeost til?? Og ville du ikke lave 2 kage til så mange???

Tine Rosenlund
Tine Rosenlund
Svar til  Lars Koch Hansen
4 år siden

Super tusind tak for hurtigt svar og også godt nytår til dig 🎉🎉🎉🎆🎆👍🏻👍🏻😘

Vibeke
Vibeke
Svar til  Tine Rosenlund
4 år siden

De knuste kiks – er de med fyld eller uden fyld?

trackback
4 år siden

[…] Brownie med karamel-midte – en genial dessert Lækre chokolade cookies (chocolate chip cookies) Druefromage med – den perfekte dessert med vindruer, chokolade og portvin Oreo Cheesecake – en super opskrift på en lækker dessert med Oreos […]

sarah
sarah
4 år siden

hvad svarer 300 ml smøreost til i gram?

Sarah
Sarah
Svar til  sarah
4 år siden

1 pakke smøreost er åbenbart 200gram og er i tvivl om hvor meget til svare det, når du skriver 400 ml? Vh sarah

trackback
5 år siden

[…] chokoladekage Oreo Cheesecake Allertiders mumse chokoladekage ala […]

Per
Per
5 år siden

For det første smager den vanvittigt godt, men den er endda også nem at lave – selv for en amatør som jeg 🙂 5 stjerner!

Brigitta Tar
Brigitta Tar
Svar til  Per
4 år siden

Hej.skal kikset knuses med cremen som er i? Og de 30 stk, er de sammen eller?
15 stk sammenlagt eller

Natacha
Natacha
5 år siden

Hej. Hvor mange dage i forvejen kan kagen laves?

Amira
Amira
5 år siden

Hej Lars.
Virkelig lækker kage, men min blev desværre også flydende. Jeg sørgede for at læse alle kommentarer inden jeg begyndte på den, så jeg var klar til kamp hehe. Jeg piskede fløden godt stiv, så det er ikke det. Tænker jeg ikke skal være slået helt ud endnu, for den smagte sindssygt godt! Jeg prøver igen om nogle dage 💪🏽

Amira
Amira
Svar til  Lars Koch Hansen
5 år siden

Hej igen.
Jamen så prøvede jeg igen, og kan glædeligt fortælle dig at det lykkedes denne gang! Den er så lækker 😋
Tror måske det var fordi jeg alligevel ikke gjorde piskefløden stiv nok… Brugte også lidt under 500ml ellers var alt andet det samme.
Nåh, ville bare lige fortælle dig de gode nyheder 😅.

Lina
Lina
5 år siden

Perfekt kage, serverede dem til stort kagebord til konfirmation. Havde lavet 4 store springforme til 50 mennesker. Alt blev spist, skulle have lavet 5 springforme. En af kagerne blev dekoreret med friske blåbær, to med halve friske jordbær og en uden frugt. Stor hit, skal helt sikkert lave dem igen. Lavede dem dagen før.

Cindi
Cindi
5 år siden

Skal bunden stå i noget tid eller er det lige meget før man hælde fyldet over?

Ditte
Ditte
6 år siden

Denne opskrift fungerer altså. Hver gang vi laver den! Til barnedåben blev den revet væk 🙂

Anne Marie Jørgensen
Anne Marie Jørgensen
6 år siden

Hej.
Plejer normal ikke at skrive en masse men synes det er underligt at Frederik ikke har fået den til at virke. Jeg har brugt opskriften nu 3 gange og den har virket hver gang. Den er aldrig blevet flydende og den smager perfekt.

Den har mine bedste anbefalinger. Læg evt et par kiwi skiver på toppen. Det giver en super lækker syrlighed til det søde og cremede ?

Rigtig god weekend til jer alle på Livets små ting… ?

74
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x