Oreo Cheesecake - den lækreste Oreo dessert (opskrift) | Livets små ting

Oreo Cheesecake – den lækreste Oreo dessert (opskrift)

Introduktion

Hvis du vil lave en hurtig, men fantastisk lækker dessert, så skulle du overveje Oreo Cheesecake. Oreos kender de fleste efterhånden. De her dejlige sorte kiks med det hvide creme. Smager skønt, og sammen med den lidt syrlige masse i en cheesecake er det en genial blanding. Her er en super let og hurtig opskrift, og dine gæster vil blive henrykte 🙂

 

Opskriften Oreo Cheesecake

oreo cheesecake med oreos super lækker opskrift god

Oreo Cheesecake

Får du gæster på besøg, eller er det familien der skal forkæles så er Oreo Cheesecake en klar vinder. Den smager himmelsk, og er lynhurtig at lave. Opskriften passer til en springform på ca. 20 cm i diameter.
4.53 fra 67 stemmer
Udskriv Pin Kommentér
Ret: Dessert og Kage
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 25 minutter
Antal: 8 personer
Kalorier: 720kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
Cheesecake bund
  • 2 pakker Oreo kiks (ca. 30 stk)
  • 5 spsk smør
Cheesecake fyld
  • 500 ml piskefløde
  • 2-300 ml smøreost naturel (f.eks. Philidelphia)
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 4 spsk flormelis
Fremgangsmåde
Bund
  • Kom Oreo's kiksene op i en skål (gem evt. 5-8 stk til fyld og pynt) og knus dem til små bitte stykker.
  • Tilsæt det smeltede smør og rør rundt. 
  • Kom det i bunden af en springform og tryk flad med fingrene.
Fyld
  • Pisk fløden godt stiv og tilsæt så vaniljesukker og flormelis. Pisk godt sammen
  • Tilsæt så flødeosten og pisk lidt videre. Du kan evt. tilsætte et par groft knuste Oreos til fyldet også.
  • Hæld fyldet oven på Oreo bunden i springformen og glat så meget ud som muligt. 
  • Pynt med kvarte eller knuste Oreos på toppen alt efter hvad du foretrækker. Stil kagen i køleskabet (min. 2 timer - gerne natten over). En anden mulighed er en times tid i fryseren.
Opskriftsnoter
Pynt evt. med friske bær, kiwi etc på toppen. Skal første kommes på lige inden servering. Det giver et ekstra "syrligt" pust til den lækre cremede konsistens. 
Velbekomme
Ernæringsfakta
Antal: 8personer | Kalorier: 720kcal

 

Kommentarer, spørgsmål og vurdering

Du er meget velkommen til at kommentere og stille spørgsmål nedenfor, og jeg skal prøve at besvare spørgsmål efter bedste evne. Du må også meget gerne give opskriften 5 stjerner (tryk på stjernerne over billeder) eller ved at skrive en kommentar, hvor du samtidig trykker på de 5 stjerner i kommentarfeltet. Det betyder uendeligt meget for bloggen. På forhånd tak 🙂

Velbekomme

 

Billeder

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

36 meninger om “Oreo Cheesecake – den lækreste Oreo dessert (opskrift)

  • Pingback:Gateau Marcel - den lækreste dessert (opskrift) | Livets små ting

  • 16. oktober 2019 kl. 19:10
    Permalink

    For det første smager den vanvittigt godt, men den er endda også nem at lave – selv for en amatør som jeg 🙂 5 stjerner!

    Besvar
    • 16. oktober 2019 kl. 20:15
      Permalink

      Hej Per. Tak for ordene 🤩🙌🙏 det er sgu lækkert at få en god tilbagemelding 😉.

      Besvar
  • 4. september 2019 kl. 19:58
    Permalink

    Hej. Hvor mange dage i forvejen kan kagen laves?

    Besvar
  • 28. maj 2019 kl. 13:52
    Permalink

    Hej Lars.
    Virkelig lækker kage, men min blev desværre også flydende. Jeg sørgede for at læse alle kommentarer inden jeg begyndte på den, så jeg var klar til kamp hehe. Jeg piskede fløden godt stiv, så det er ikke det. Tænker jeg ikke skal være slået helt ud endnu, for den smagte sindssygt godt! Jeg prøver igen om nogle dage 💪🏽

    Besvar
    • 28. maj 2019 kl. 17:44
      Permalink

      Øvøv.
      Den er aldrig gået galt her. Kan det være pga fløden? Altså om den ikke har være 38%… Jeg har virkelig svært ved at se hvad der er gået galt.

      Den bliver altid fint stiv efter den er kølet af i køleskabet/fryseren.

      Du må prøve igen 😍😊
      Krydser fingrer for forsøg #2 🤞

      Besvar
      • 29. maj 2019 kl. 23:15
        Permalink

        Hej igen.
        Jamen så prøvede jeg igen, og kan glædeligt fortælle dig at det lykkedes denne gang! Den er så lækker 😋
        Tror måske det var fordi jeg alligevel ikke gjorde piskefløden stiv nok… Brugte også lidt under 500ml ellers var alt andet det samme.
        Nåh, ville bare lige fortælle dig de gode nyheder 😅.

        Besvar
  • 21. maj 2019 kl. 21:02
    Permalink

    Perfekt kage, serverede dem til stort kagebord til konfirmation. Havde lavet 4 store springforme til 50 mennesker. Alt blev spist, skulle have lavet 5 springforme. En af kagerne blev dekoreret med friske blåbær, to med halve friske jordbær og en uden frugt. Stor hit, skal helt sikkert lave dem igen. Lavede dem dagen før.

    Besvar
  • 14. marts 2019 kl. 20:48
    Permalink

    Skal bunden stå i noget tid eller er det lige meget før man hælde fyldet over?

    Besvar
  • 30. oktober 2018 kl. 13:59
    Permalink

    Denne opskrift fungerer altså. Hver gang vi laver den! Til barnedåben blev den revet væk 🙂

    Besvar
    • 30. oktober 2018 kl. 15:34
      Permalink

      ? tusind tak for den fine tilbagemelding ??

      Elsker når ting bare fungerer. Rigtig god dag ?

      Besvar
  • 8. april 2018 kl. 16:35
    Permalink

    Hej.
    Plejer normal ikke at skrive en masse men synes det er underligt at Frederik ikke har fået den til at virke. Jeg har brugt opskriften nu 3 gange og den har virket hver gang. Den er aldrig blevet flydende og den smager perfekt.

    Den har mine bedste anbefalinger. Læg evt et par kiwi skiver på toppen. Det giver en super lækker syrlighed til det søde og cremede ?

    Rigtig god weekend til jer alle på Livets små ting… ?

    Besvar
    • 8. april 2018 kl. 16:43
      Permalink

      Hej Anne Marie,
      Tusind tak for kommentaren. Det er super dejligt. Jeg forstår heller ikke hvorfor opskriften ikke lykkedes for Frederik. Det kan næsten kun være fløden der ikke har været piske. Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt, når man står klar til at servere den…

      Igen, tusind tak for dine fine ord. Jeg har også lavet den mindst 5 gange, og har aldrig haft problemer 🙂
      God weekend herfra også.
      Mange hilsner,
      Lars – Livets små ting.

      Besvar
  • 8. april 2018 kl. 10:56
    Permalink

    Min er stadig flydende, efter 8 timer i køleskabet og skal bruge den om 4 timer 🙁

    Kan ikke anbefale denne opskrift. Undrede mig godt nok også over at der ikke var husblas i, men tog chancen.

    Det gør jeg ikke en anden gang 🙁

    Besvar
    • 8. april 2018 kl. 12:21
      Permalink

      Hej Frederik.
      Det er jeg godt nok ked af at høre. Jeg forstår ikke helt hvad der er gået galt. Jeg har aldrig før hørt/oplevet at den er flydende. Der må næsten være gået noget galt da du har lavet det? Netop da der ikke er noget af det der er tilsat, der er flydende, kan jeg ikke gennemskue hvorfor den er blevet det?

      Har du glemt at piske fløden godt stiv inden den blev tilsat?

      Mvh Lars

      Besvar
  • 26. marts 2018 kl. 18:07
    Permalink

    Tak.
    Elsker Oreo kiks, og denne opskrift får selvfølgelig

    Besvar
  • 15. september 2017 kl. 19:34
    Permalink

    Hej, den ser virkelig godt ud!
    Min springform er 24 cm, men jeg har kun 500 ml fløde, kan jeg mon putte 400 ml flødeost i?
    Jeg har desuden ved et uheld fået købt light ost, men kan det ikke gå alligevel, når den ikke skal bages?
    Og et sidste dumt spørgsmål… Skal Oreokiksene deles og skilles fra fyldet før de knuses??
    Håber du tilfældigvis sidder ved PC’en og har tid til at svare 🙂
    Ellers giver jeg det et forsøg og melder tilbage, hvordan det gik 🙂
    Vh Maja

    Besvar
    • 15. september 2017 kl. 23:17
      Permalink

      Hej Maja.
      Er lige på arbejde så det bliver et lidt kort svar.

      Du kan godt komme ekstra flødeost i. Det er ikke et problem.
      Mht oreo kiksene så skal de bare knuses som de er (evt i en lille blender) ??

      Ser frem til at høre hvordan det gik og gerne et billede hvis du ikke har spist det hele ?
      God weekend

      Besvar
      • 17. september 2017 kl. 19:43
        Permalink

        Hej Lars,
        Jeg endte med at sende manden op efter alm flødeost i stedet for de light vi havde fået købt først 🙂
        Men det blev en fin kage med 400 gram flødeost til 500 ml fløde..
        Jeg synes dog godt smagen kunne være mere “ostet” eller syrlig. Tænker enten mere flødeost eller måske lidt citron? Den var lidt for sød til mig. Men gæsterne klagede bestemt ikke!
        Jeg pyntede den med ekstra oreos og brombær og det var godt! For brombærene gav netop lidt modspil til alt det søde.

        Besvar
        • 17. september 2017 kl. 19:51
          Permalink

          Hej Maja,
          Tusind tak for billedet. Det ser SUPER godt ud.
          Mht. syrligheden, så er der forskel på hvilken flødeost du vælger. Men hvis man ikke er til det “meget” søde, så er et par spsk citron/limesaft en god idé.

          En anden mulighed er netop med syrlige bær, eller kiwi på toppen. Det smager også fantastisk, men så er man lidt væk fra den “klassiske” Oreo Cheesecake 😀

          KH Lars

          Besvar
  • 20. august 2017 kl. 19:06
    Permalink

    Er billede fra en af vores tilfredse læsere. Tak Nilani Ramshanker for det fine billede hvor kagen er toppet med lækre bær.

    Besvar
    • 19. juli 2017 kl. 10:34
      Permalink

      Hej Jimmi,
      Velbekomme. Bliver selv lidt lækker sulten, så mon ikke man lige skulle lave en portion her midt i sommerferien.
      Bedste hilsner
      Lars

      Besvar
  • 16. juli 2017 kl. 19:39
    Permalink

    Lavede den i dag. Simpelthen fantastisk. Alle gæsterne elskede den. Tusind tak for en super god og let opskrift ?

    Besvar
    • 19. juli 2017 kl. 10:33
      Permalink

      Hej Jenny.
      Det er super dejligt at høre at dine gæster god kunne li’ kagen. Jeg er helt enig med dem. Jeg er selv en sucker for denne type cheesecake.

      Rigtig god sommer
      KH Lars

      Besvar
  • 3. juli 2017 kl. 15:04
    Permalink

    Den er virkelig god den Oreo kage 🙂 og så er den helt vildt let at lave. Tager seriøst ingen tid.

    Besvar
    • 4. juli 2017 kl. 14:32
      Permalink

      Velbekomme Mille,
      Pas på… det er lidt vanedannende med de her kager 😀

      Besvar
  • 3. juli 2017 kl. 10:26
    Permalink

    Hej Lars.
    God opskrift.
    Kan man bruge andre kiks f.eks. Chokoladekiks
    Mvh Jens

    Besvar
    • 3. juli 2017 kl. 17:06
      Permalink

      Hej Jens,
      Tænker godt man kan lave den med chokoladekiks. Det er ikke noget jeg har prøvet 🙂 Du kan jo lige give en melding, hvis du får kastet dig ud i projektet (gerne med et lille billede også) 😀

      /Lars

      Besvar
  • 2. juli 2017 kl. 18:42
    Permalink

    Hold nu op den ser lækker ud.
    Tak for dine gode opskrifter

    Besvar
    • 2. juli 2017 kl. 18:45
      Permalink

      Hej Janne
      Tak for roserne. Håber den faldt i god jord.
      KH Lars

      Besvar
  • 1. juli 2017 kl. 22:58
    Permalink

    Jeg elsker Oreos. Den skal prøves.

    Besvar
  • 1. juli 2017 kl. 21:37
    Permalink

    Hjemme hos os er Oreo kiks et kæmpe hit, og cheesecake smager super godt… Det er en fantastisk kombination. Prøv den…

    Besvar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg mig på de sociale medier