Oreo Cheesecake – en super opskrift på en lækker dessert med Oreos (opskrift)

Introduktion

Hvis du vil lave en hurtig, men fantastisk lækker dessert, så skulle du overveje Oreo Cheesecake. Oreos kender de fleste efterhånden. De her dejlige sorte kiks med det hvide creme. Smager skønt, og sammen med den lidt syrlige masse i en cheesecake er det en genial blanding. Her er en super let og hurtig opskrift, og dine gæster vil blive henrykte 🙂

 

Opskriften Oreo Cheesecake

oreo cheesecake med oreos super lækker opskrift god

Oreo Cheesecake

Får du gæster på besøg, eller er det familien der skal forkæles så er Oreo Cheesecake en klar vinder. Den smager himmelsk, og er lynhurtig at lave. Opskriften passer til en springform på ca. 20 cm i diameter.
4.66 fra 44 stemmer
Udskriv Pin Kommentér
Ret: Dessert og Kage
Køkken: Amerikansk
Forb. tid: 25 minutter
Tilb. tid: 2 timer
Samlet tid: 2 timer 25 minutter
Antal: 8 personer
Kalorier: 720kcal
Forfatter: Lars Koch Hansen
Ingredienser
Cheesecake bund
 • 2 pakker Oreo kiks (ca. 30 stk)
 • 5 spsk smør
Cheesecake fyld
 • 500 ml piskefløde
 • 2-300 ml smøreost naturel (f.eks. Philidelphia)
 • 1 spsk vaniljesukker
 • 4 spsk flormelis
Fremgangsmåde
Bund
 • Kom Oreo's kiksene op i en skål (gem evt. 5-8 stk til fyld og pynt) og knus dem til små bitte stykker.
 • Tilsæt det smeltede smør og rør rundt. 
 • Kom det i bunden af en springform og tryk flad med fingrene.
Fyld
 • Pisk fløden godt stiv og tilsæt så vaniljesukker og flormelis. Pisk godt sammen
 • Tilsæt så flødeosten og pisk lidt videre. Du kan evt. tilsætte et par groft knuste Oreos til fyldet også.
 • Hæld fyldet oven på Oreo bunden i springformen og glat så meget ud som muligt. 
 • Pynt med kvarte eller knuste Oreos på toppen alt efter hvad du foretrækker. Stil kagen i køleskabet (min. 2 timer - gerne natten over). En anden mulighed er en times tid i fryseren.
Ernæringsfakta
Kalorier: 720kcal

 

Kommentarer, spørgsmål og vurdering

Du er meget velkommen til at kommentere og stille spørgsmål nedenfor, og jeg skal prøve at besvare spørgsmål efter bedste evne. Du må også meget gerne give opskriften 5 stjerner (tryk på stjernerne over billeder) eller ved at skrive en kommentar, hvor du samtidig trykker på de 5 stjerner i kommentarfeltet. Det betyder uendeligt meget for bloggen. På forhånd tak 🙂

Velbekomme

 

Billeder

Om Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.

Se alle indlæg

Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.

Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...

Lars Koch Hansen

Lars er født i 1979, bor i Kolding med sin familie (hustru + 2 børn), og er uddannet læge. Han er glad for ting der gør hverdagen bedre, lettere eller bare sjovere. Derudover elsker han gode opskrifter, og så er han vild med gadgets og elektronik.


🙌 Følg mig på Instagram eller Facebook og få vores nyeste anmeldelser, gode tips og inspiration som den allerførste 🙌

Klik og følg mig på Facebook
👇👇

 

😟 Luk, jeg er ikke interesseret i nye tests og inspiration 😟 


Følg mig på Instagram eller Facebook og få de nyeste opskrifter, gode tips og inspiration til hverdagen som den allerførste.

👇 Klik & følg på Facebook 👇

 

Bare luk, jeg vil gå glip af gode opskrifter og inspiration.