Hel økologisk kylling i fad (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Så er der lige en lækkert og let ret. Ovnstegt hel økologisk kylling i fad smager fantastisk. Det er let at lave og smager himmelsk. Grøntsagerne i fadet bliver rigtig lækre, og får bouillonen fra kyllingen. Prøv det… Rigtig god fornøjelse.

Hel økologisk kylling i fad
Ingredienser
- 1 økologisk kylling (hel)
- 3 pillede løg skåret i kvarte
- 4 fed hvidløg
- 2 hele hvidløg hvor du lige skærer toppen af
- 2 citroner økologiske skåret i kvarte
- 4 store gulerødder skåret i mundrette stykker
- smør og salt
Udstyr
- Ildfast fad (til ovnen)
Fremgangsmåde
- Kyllingen renses ind og udvendig og tørres.
- Kyllingen fyldes nu med nogle hvidløgsfed, nogle løg og nogle citroner.
- Resten af hvidløgsfedene, løgene, gulerødderne, citronerne og de hel hvidløg lægges i bunden af et ildfast fad.
- Kyllingen smøres med smeltet smør og drysses med salt og peber.
- Den propfyldte kylling lægges nu ovenpå grøntsagerne og smides i ovnen ved 200 grader i ca. 65 minutter.
- Tag kyllingen op af fadet og lad den trække 10 minutter inden den skæres ud.
- Servér den udskårne kylling ovenpå fadet med grøntsager.
Opskriftsnoter
Ernæringsfakta
Billeder
Hvad synes du om opskriften?
Hvis du kunne bruge opskriften vil jeg sætte kæmpe stor pris på, hvis du vil trykke på de 5 små stjerner under billedet oppe i opskriften. Det betyder meget. Du kan også tilføje stjerner hvis du skriver en kommentar nederst.
Kommentarer og spørgsmål?
Du er altid velkommen til at stille et spørgsmål i kommentarfeltet (hop derned). Har du gode tips til, som du vil dele med andre, så skriv dem endelig. Du kan også dele billeder, hvis du har lyst.
Rigtig god dag 🍀
Inspiration
Risotto med kylling og svampe (opskrift)
Lasagne med kylling, spinat og hytteost (opskrift)
Nem thairet med kylling og karrypasta (opskrift)
- Populære elbiler fra Tesla – lidt tanker om popularitet og produktion…. - 28. marts 2023
- Hvad er ciabattabrød egentligt? - 18. marts 2023
- Forskellen på Café Latte, cappuccino og kaffe med mælk - 16. marts 2023
- Tip: Orange lampe blinker på Nespresso Vertuo – løsning - 9. marts 2023
- Foråret er på vej: En sæson af fornyelse og håb - 1. marts 2023
- TEST: Ionickiss IONPA Home/Travel el-tandbørste (Ionic & Sonic) - 26. februar 2023
- Hvad er Fastelavn, og hvornår rasler man egentlig? - 13. februar 2023
- Test: Wavell Light – perfekt til små ører… - 11. februar 2023
Har du et produkt, som kunne have interesse for bloggen? Vil du lave en give-away, eller har et nyt produkt, som du gerne vil have testet og dermed få spredt budskabet, så er du selvfølgelig velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysninger herunder, eller på siden "Om mig". Du kan læse mere omkring et samarbejde på siden "Samarbejdspartnere", hvor der står lidt om besøgende m.m.
Kunne du tænke dig at blive "med-blogger" og på den måde få dine ting ud på en allerede etableret platform? Det kunne f.eks. være en gennemgang af et lækkert produkt du har købt, eller en lækker opskrift, som du bare MÅ dele. Det behøver ikke være noget du har opfundet. Det vigtigste er at opskriften er god, og du har billeder af processen. Du får selvfølgelig din egen profil på siden. Send mig en besked (info@drkoch.dk), så ser vi på det...