Pasta med Kantareller á la Creme
Indholdsfortegnelse
Introduktion
September er højsæson for friske kantareller og kender du et hemmeligt sted, så kom afsted og få plukket dem. Jeg giver her mit bud på en lille forret – som også kan laves i større portion så det er som en lækker hovedret en dejlig hverdags aften
Kantareller med pasta
Ingredienser
Cherrytomater
- 8 stk cherrytomater
- 1 knsp peber
- Salt
- Lidt sukker
Lækre kantareller
- 1/2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Smør
- 200 gram friske kantareller
- 1/4 liter fløde
- 1 håndfuld bredbladet persille
- 150 gram pasta (f.eks. Fettucine)
- Salt og peber
Fremgangsmåde
Bagte cherrytomater
- Tænd ovnen på 200 grader
- Læg tomaterne på en bageplade
- Dryp olivenolie udover og drys med salt, peber og en anelse sukker
- bag dem i oven i ca. 20 minutter
Pasta og Kantareller á la creme
- Tænd en gryde fyldt med vand og rigelig salt til pastaen - den friske pasta skal kun have 2-3 minutter, så vent med at lægge det i vandet før du er færdig med Kantareller á la Creme herunder
- Hak hvidløget fint og svits det i lidt olie og smør på en pande. Det må endelig ikke tage farve, for så bliver det for bitter.
- Tilsæt de rene kantareller og steg dem med et par minutter.
- Tilsæt så fløden og skru ned så det simrer.
- Nu skal fløden koges ind så den bliver lækker cremet - det tager et par minutter
- Hak det bredbladede persille og hæld det i cremen
- Smag til med salt og peber
- Kog nu den friske pasta i 2-3 minutter
- Anret det hele på en smuk tallerken med pasta, Kantareller á la Creme og bagte cherrytomater
Ernæringsfakta
Billeder
Inspiration
Italiensk Spaghetti Carbonara (opskrift)
Ovn-stegt laks med frisk pasta (opskrift)
Bruschetta med hvidløg og mozzarella (opskrift)
Tournedos Rossini – mørbrad og foie gras (opskrift)
Spørgsmål eller kommentarer
Du er velkommen til at uploade et billede i kommentarfeltet længere nede. Du må selvfølgelig også stille spørgsmål, eller fortælle, hvad du synes om opskriften på pasta med kantareller (hop derned). Har du nogle gode tips, så giv endelig lyd nedenfor…
Du må selvfølgelig også meget gerne trykke på de 5 stjerne under billedet, så opskriften får en høj rating. Det betyder super meget for at andre har mulighed for at finde den når det søger på Google etc. God fornøjelse…
- Information
- Seneste indlæg
- Samarbejde?
Peter elsker mad og vin, og det har været den store hobby i mange år. Han er typen, der altid tager imod udfordringer. Dette, sammen med talentet for excellent madlavning, førte ham langt i MasterChef på TV3. Peter har også været i Finalen til “DM i Toast 2017”. Følg med i hans lækre kreationer på Instagram under navnet “MrFreshfood“.
Professionelt er Peter forsikringsmægler for erhvervslivet, så hiv fat I ham, hvis du vil have indhentet de bedste vilkår og priser blandt de mange firmaer i Danmark.
En af mine absolut favoritter.
Tak Josefine, så er vi flere 😋