News and info

Lidt blandede opskrifter til nytårsmad 2022

Introduktion

Nytår er en festdag, som fejres på forskellige måder rundt om i verden. Denne festdag markerer slutningen på et år og begyndelsen på et nyt, og derfor er den ofte præget af festlige begivenheder og fejringer.

Nytår har traditionelt været en dag, hvor man tænkte tilbage på det forgangne år og så frem mod det kommende. Det er også en dag, hvor man ofte sætter sig nytårsforsæt for at forbedre sig selv eller sin situation i det nye år.

Nytår er også en dag, hvor man fejrer fællesskab og samvær med venner og familie. Der er tradition for at samles med de mennesker, man holder af, og for at nyde god mad og lidt lækkert at drikke. Uanset hvad man fejrer, er nytår en dag, hvor man kan reflektere over det forgangne år og se frem mod det kommende med håb og forventning.

 

 

Der er mange muligheder for at lave lækker mad til nytårsaften, og hvad man vælger afhænger selvfølgelig meget af ens personlige præferencer. Her er et par forslag til god mad, der kunne være velegnet til nytårsaften,

  • Skaldyr som hummer, krabber eller rejer.
  • Fjerkræ som and eller gås.
  • Kød som oksekød, lam eller vildt.
  • Grøntsager som asparges, broccoli eller blomkål.
  • Desserts som chokoladefondue, tiramisu eller cheesecake.

Hvis man ønsker at lave en mere formel middag, kan man også overveje at lave en menu med flere retter, f.eks. en forret, hovedret og dessert. Det kan også være en god idé at planlægge sin menu i forvejen, så man er sikker på at have alt det, man skal bruge.

Det kan også være sjovt at eksperimentere med at lave nye opskrifter eller at prøve at lave noget, man ikke har lavet før. Uanset hvad man vælger at lave, er det vigtigt at huske at nyde maden og selskabet.

 

Opskrifter til nytårsaften

Saltmandler (opskrift)
Soyamandler (opskrift)
Dadler med bacon (opskrift)

Flødekartofler
Hel oksemørbrad sous vide eller som mørbradbøf (Tournedos)(opskrift)
Nem favorit sauce (opskrift)
Hjemmelavet whisky sauce (opskrift)

God fornøjelse

Følg
Giv besked ved
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Ældste Flest stemmer
Inline tilbagemeldinger
Se alle kommentarer
Peter Jørgensen
Peter Jørgensen
1 År siden

godt nytår herfra også. Tak for gode opskrifter.

2
0
Noget på hjerte, så smid meget gerne en kommentar.x
()
x