Simpel spicy spidskål (opskrift)
Indholdsfortegnelse
Introduktion
Er du også vild med lækkert tilbehør som smager skønt og som samtidig faktisk er sundt – så er den her spicy spidskål lige noget for dig. Det tager kun 10 minutter, så er du klar til at spise. Du kan servere den til kylling, frikadeller, karbonader eller hvad du nu har lyst til… Du kan også bare spise den alene. Den smager himmelsk.
Stegt spidskål er super let tilbehør at lave. Hjemme hos os, elsker børnene det helt vildt. Prøv det.

Spicy spidskål
Ingredienser
- 2 spsk rapsolie
- 2 tsk sennepsfrø
- 1 stort hakket løg
- 0,5 tsk gurkemeje
- 1 spidskål
- 1 tsk stødt spidskommen
- 1 tsk salt
- 1 spsk tomat pure
- 0,5 tsk chilipulver
- 0,5 dl vand
Udstyr
- stegepande
Fremgangsmåde
- Varm olien op i en pande og når det er varmt så tilsæt sennepsfrø. Når de popper så tilsætter du løget og steg ved middel varme i ca. 5 minutter til løgene er møre og gyldne (ikke mørke som stegte løg)
- Tilsæt så det hakkede kål og ca. 1/2 dl vand - rør rundt og læg låg på i 5 minutter. Tilsæt så gurkemeje, tomatpure, salt, spidskommen, chili pulver og tomat pure. Rør rundt og læg låg på i ca. 10 minutter indtil kålene har mistet deres sprødhed.
Ernæringsfakta
Flere indiske opskrifter
Ananas pickles / ananas chutney (opskrift)
Indiske naanbrød med hvidløg (opskrift)
Indisk ret med oksekød og Garam Masala (opskrift)
Chicken Tikka Masala – Let og super velsmagende (opskrift)
Hjemmelavet garam masala krydderiblanding (opskrift)
Spørgsmål eller kommentarer
Du er velkommen til at uploade et billede i kommentarfeltet længere nede. Du må selvfølgelig også stille spørgsmål, eller fortælle, hvad du synes om spicy spidskål (hop derned).
ville købe ind til retten Spicy spidskål l dag, men der mangler hvor meget spidskål man skal bruge ???
Velbekomme og skriv endelig, hvis I har spørgsmål.
God dag
Lars 🍀